Ghost Recon Online 11408 28

O temacie

Autor jono

Zaczęty 27.08.2012 roku

Wyświetleń 11408

Odpowiedzi 28

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

jono

Ghost Recon Online
2012-08-27, 17:59(Ostatnia zmiana: 2012-08-28, 00:38)
Gra ktoś? Gra jest F2P, a jest naprawdę fajna.
www.ghostrecononline.com
Z tego co pamiętam to trzeba pobrać coś koło 2GB.

Jakby co mój nick masteryonoPL
@down Ok, daj mi tylko wcześniej znać :)

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Jak ściągnę, to możemy jono zagrać.

Комиссар RBT

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zrobiłem se konto i mam pytanie tez macie problem z teksturami ? Mi na początku wszystko wyświetlało się czerwone i po 1  - 2 min gry miałem dopiero wszystkie tekstury :/. Teraz od czasu do czasu nie ładuje się obraz z celownika i mam czerwony ekran :(

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zrobiłem se konto i mam pytanie tez macie problem z teksturami ? Mi na początku wszystko wyświetlało się czerwone i po 1  - 2 min gry miałem dopiero wszystkie tekstury :/. Teraz od czasu do czasu nie ładuje się obraz z celownika i mam czerwony ekran :(

U mnie śmiga wszystko. Może to wina łącza?

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Nowa gra na turniej? :D

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
U mnie śmiga wszystko. Może to wina łącza?
łącze TePsy 6 mb

procek 3 x 2.7 GHz AMD
grafika 512
4 GB ramu

wiec się zastanawiam dlaczego ;d

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@sawik w zasadzie czemu by nie :D
@Rafał no to nie wiem oO , może reinstalka?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
darmowe to czy jak?

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
darmowe to czy jak?
:ayfkm:

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
darmowe to czy jak?
teoretycznie? tak. w praktyce jednak wychodzą miliony na mikrotransakcjach.

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Czyli za darmo dla ludzi,
A płatne dla nerdów.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Jak ze społecznością? Powszehną plagą wsystkich darmowych gier są dzieci i idioci.

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie jest źle. Dużo kamperów, ale i tak się gra przyjemnie (jak na razie).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Ghost Recon Online
#13 2012-08-30, 13:42(Ostatnia zmiana: 2012-08-30, 13:45)
darmowe to czy jak?
:ayfkm:

Mieszkam w Polsce, a do tego nie jestem bladym jak dupa pryszczatym nerdem jak 90% tego forum dla którego życie to komputer, więc łaskawco wybacz ale mam cholerne prawo nie wiedzieć co oznacza jakieś jebane "F2P". Z resztą dalej nie wiem, więc albo pomagasz albo spierdalasz na górne forum.

Jak ze społecznością? Powszehną plagą wsystkich darmowych gier są dzieci i idioci.

Niestety czasy gier typu wolf et bezpowrotnie odeszły w zapomnienie. 2,5 roku stażu a i tak grałeś jak ciota.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Tak, darmowa.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Thoro, powąchaj.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Ghost Recon Online
#16 2012-08-30, 14:30(Ostatnia zmiana: 2012-08-30, 14:32)
Mieszkam w Polsce, a do tego nie jestem bladym jak dupa pryszczatym nerdem jak 90% tego forum dla którego życie to komputer, więc łaskawco wybacz ale mam cholerne prawo nie wiedzieć co oznacza jakieś jebane "F2P". Z resztą dalej nie wiem, więc albo pomagasz albo spierdalasz na górne forum.
Sprostowanie dla całego forum, by Ci, którzy nie mają dostępu do zamkniętych działów, nie czuli się teraz zagubieni czy zmieszani. Odkąd Thoro zaruchał wskoczył na nowy poziom ewolucji człowieczeństwa, więc traktowanie go jak zwykłego usera nie ma już dalej żadnego sensu. Miejcie to w przyszłości na uwadze.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Mówiłem ci już, że prawdziwe życie zaczyna się od 1,80 i 90kg mięśnia.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
czyli do prawdziwego życia brakuje mi 17 kilo wagi

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
czyli do prawdziwego życia brakuje mi 17 kilo wagi

i lepszych kawałów.

Комиссар RBT

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry