Ogólna dyskusja o modyfikacji 522991 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 522991

Odpowiedzi 1170

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Cytat: sebinho link=topic=177.msg28370#msg28370 date=Aug 17 2008, 19:23\'
A spanie Bumshaka na skórze owcy? ;p  Chyba, ze chodzi o spanie na łóżku ;p
Mi właśnie chodziło o spanie w łóżku, ale tak czy owak spanie nie jest nam potrzebne.

Cytat: Borys link=topic=177.msg28372#msg28370 date=Aug 17 2008, 19:33\'
Widziałem że zrobiliście animacje wchodzenia po drabinie - całkiem nieźle ;p
Te animacje są z Gothica, my ich nie robiliśmy :)  

Screeny tez fajne ,a w modyfikacji gramy tylko na terenach tej zapomnianej części wyspy czy miasto khorinis też będziemy mieli okazje zwiedzic ? ;p
Tylko w Jarkendarze z Khorinis i będą 3 nowe lokacje.

Bracie czemuś zmienił nick xD?
Stary mi się znudził xD

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:D  A jest szansa że będzie nowy system walki,bo ten stary znudził mi się jak jasna cholera,tak właściwie komu się nie znudził przecież w G1,G2 i G2:NK bohater macha bronią w taki sam sposób.A i jeszcze jedno pytania,czy będzie można przywoływać duchy jakiś dawnych mieszkańców Doliny.

Xoro
  • Gość
Mi sie nie znudzil :D  moze jest latwy, ograniczony, ubogi, stary itp, ale gra sie dobrze, a i z jakimis lepszymi przeciwnikami pojedynki sa zaciete i ciekawe mimo prostoty systemu

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

Ogólna dyskusja o modyfikacji
#63 2008-08-22, 22:03(Ostatnia zmiana: 2008-08-22, 22:06)
Ja też wolę stary system, jest prosty, ale fajnie się walczy. Co do przywoływania duchów to raczej czegoś takiego nie będzie, chociaż pojawią niektóre postacie z przeszłości bohatera xD

Adi
  • Gość
Mam kilka pytań (jak każdy  <_<   ) Czy dodacie jakieś nowe czary? Osobiście  brakuje mi czarów związanych z naturą, wodnych oraz przywołań.  Czy w modzie pojawią się nowe mikstury lub rośliny?  A czy pojawi się kilka bestii zrobionych od zera? No i czy poprawicie bugi z Gothica? Oraz mam propozycje by w modzie znalazły się ukryte easter eggowe postacie Kaczyńscy, Tusk, oraz Lepper. I tak nawiasem powodzenia!

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Czary to jeszcze kwestia do myślenia. Mikstury i rośliny będą raczej na pewno. Z bestiami to ciężko, animacje itp. Co do postaci to chyba nie ten mod <_<  Ale ester egg'y innego typu będą.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

#66 2008-08-29, 14:26(Ostatnia zmiana: 2008-08-29, 14:29)
Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły/wizje albo po prostu chciałby zobaczyć jakąś broń w modzie, to może tutaj dać przykładowy koncept :D

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
broń ja chciałbym zobaczyć berło  verantu :/   a tak ogólnie to jak prace nad modem?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Prace nad modem mają się bardzo dobrze, wkrótce pokażemy nowe screeny.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
świetnie. nie przepadam za modami zmieniającymi wszystko wole  takie  jak np. Mroczne Tajemnice  do G1  czy die sekte i mod  dodający  zbroje  z g1  do g2,ale przyznam że  ten mod mnie naprawde zaciekawił i  wkońcu coś  do G2!

BubelSztik
  • Gość
Broń... Można długo wypisywać ale dam tylko kilka propozycji:
1.  Uriziel bardzo mi brakuje tej broni z G1...
2. Miecze orkowych umarłych szamanów z g1 chodzi tu o miecze którymi sie serca śniącego przebija. W modzie mogłyby być naładowane jakąś magiczną mocą.
Kilka zatrutych mieczy :
1. Zatruty jadem krwiopijcy
2. Zatruty wydzieliną bagiennego trutnia
3. jakąś inną substancją

JA sam chciałem stworzyć moda ale nie wyszło... i tera mam zamiar chodziarz propozycjami innym modderom pomóc. I oczywyście powodzenia  :cwanywv5:

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:D  Kiedy pojawią się jakieś nowe informacje na temat waszego moda,bo ostatnio coś cicho się zrobiło.Mam jeszcze małe pytanie na temat moda,czy w waszej produkcji pojawią się takie postacie jak Świstak,Zły,Horacy,Siekacz,Rufus,Arto,Blizna,Silas,Mordgar,Roscoe,Sharky krótko mówiąc postacie które występują w jedynce ale w dwójce już nie.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Tak jak pisałem niedawno wktóce pokażemy nowe screeny (czekajcie cierpliwie xD), co do tych postaci to raczej małe szanse, aby któraś z nich się pojawiła, chociaż nigdy nic nie wiadomo. (tak apropo to Siekacz jest z MT a nie z G1)

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Siekacz jest z G1, tylko ten oryginalny został przemianowany bodajże na Rozpruwacza :D

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

#74 2008-09-08, 16:05(Ostatnia zmiana: 2008-09-08, 16:06)
Acha, no rzeczywiście jest jakiś Siekacz w G1, ale ja kojarze tylko Siekacza z Mrocznych Tajemnic, stojącego na rogu rozwalonej tawerny i zapatrzonego w dal... ;]

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
Podobnie jak w czas zapłaty,tak i w waszym modzie występuje problem z zbyt małą odległością między obozami,obóz orków i plaża piratów leżą zbyt blisko siebie,wygląda to trochę zabawnie.Ale raczej nie spowoduje to u mnie negatywnej oceny waszego moda.Mam nadzieje że jeszcze popracujecie nad obozem piratów,bo na razie wygląda na trochę niedopracowanego.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

#76 2008-10-20, 11:55(Ostatnia zmiana: 2008-10-20, 11:55)
Odległość między obozami nie jest aż taka mała, w końcu dzielą ich skały i kawałek kanionu. Co do wyglądu obozu piratów, to włożyliśmy w niego sporo pracy, ale to jeszcze nie jest jego ostatecza wersja, podobnie jak i innych obozów. Cały czas poprawiamy ich level-design, już zostały ulepszone obozy paladynów i orków, a na piratów też na pewno przyjdzie czas.

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Coś cicho u  was ostatnio. No i ja znowu się pytam oto samo... Jak tam prace nad modem i kiedy będą jakieś informacje na ten temat. Chyba zacząłem was męczyć  bo ja tu najwięcej razy pisałem i ciągle sie o coś pytam. Jak :cwanywv5:  Wrzód

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Prace trwają cały czas. Jeszcze dużo do zrobienia, ale idziemy w dobrym kierunku. Na razie to niech Wam wystarczy :D

paku

paku

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
powiem jedno ... nie moge sie doczekac xd
az mi slinka leci na widok screnow :>
kiedy ok. bedzie premiera???

0 użytkowników
Do góry