Poziom zmian niestety na miarę MT. Jakbym cofnął się do 2004
Nie rozumiem tego podejścia... Ty zaczynałeś w 2004 i kiedyś robiłeś to co oni teraz, teraz ty jesteś mega koksu, a oni zaczynają tak jak ty 8 lat temu. Ty dobrze wyszedłeś na tym że zacząłeś jak oni, więc o czym mowa?
Skoro 8 lat temu takie coś było uznawane za cudo, to czemu teraz jest uznawane za śmieć? Fakt, do modyfikacji można mieć sporo zastrzeżeń, ale ujmowanie tego w ten sposób jest co najmniej bezsensu.
Rozumiem że niektóre rzeczy zostały teraz lepiej wyjaśnione a lepsze rozwiązania znalezione, ale nie każdy je rozumie, nie każdy na bieżąco wszystko czytał i przyswajał.
Do twórców.
1. Nie pokazujcie rzeczy niedokończonych.
2. Spuście z tonu, krytyka wam może tylko pomóc.
3. Dodawanie swojej fabuły do tej z Gothic jest marnym pomysłem, lepiej zrobić oddzielną historię. Na tą opinię składa się wiele różnych czynników których ani nie chce mi się teraz tłumaczyć, ani byś nie zrozumiał.
4. Masz mnóstwo czasu i zrobisz te siedem obozów, coś takiego napisałeś na stronie pierwszej. Zamiast marnować czas na robienie tych siedmiu obozów zrób jeden a porządny, albo jeszcze lepiej. Poświęć ten czas na naukę, nie koniecznie moddingu.
5. W sumie najważniejsze, oceń swoje zdolności oraz chęci, pracowałem z tobą przez chwilę więc wiem jak z tym u ciebie jest.