Więc tak, czytałem i oglądałem screeny więc zacznę tak:
1. Props za to żeś nie tworzył nowych pancerzy, tylko wykorzystałeś już istniejące, dlaczego to jest plus a nie minus, o tym w dalszej części tego wpisu!
2. Pierwsze screeny (pierwsza strona) jakie wrzuciłeś były okej, na tej samej stronie jest dawka kolejnych screenów w ilości pięciu sztuk, o ile do dwóch pierwszych nie oceniam, o tyle trzy ostatnie automatycznie skojarzyły mi się z Mrocznymi Tajemnicami, nie wiem czemu, może to tylko wybryk mojego umysłu, tak zwany omam?
3. Strona druga screen pierwszy: ustawionych kilku strażników i beznadziejnie wykonane ściany które ewidentnie nie pasują do świata gry, chociaż na pierwszym slajdzie od musu jeszcze można to przeżyć, jeszcze nie jest tak źle, katastrofa natomiast występuje na dwóch ostatnich screenach, dlatego pisałem że to zaleta że wykorzystałeś istniejące już pancerze, bo jakby miały wyglądać tak pancerze stworzone przez Ciebie, jak te ściany, to idzie się pochlastać po włączeniu modyfikacji. Oprócz "oryginalnie" wyglądającego pomieszczenia, to pomieszczenie jest po prostu puste, dywanik jakiś ekwipunek i dwie tańczące panienki w tym magazynie, jednym słowem: NUDA!
Teraz screen drugi, przestrzeń bezsensownie zorganizowana, stoiska handlarzy wycięte z zadka. Screen 3 i 4 jest okej, screen pięc, zabudowania drewniane i ten namiocik pod nimi jest miażdżący, skoro postawili taki kawał różnej maści schodów, to nie mogli domku drewnianego sobie uklecić? Poza tym ta przestrzeń nadal jest pusta!
4. Ekran startowy ze strony trzeciej też już gdzieś widziałem, w jakiejś rosyjskiej modyfikacji, tylko zmienione napisy w menu miast rosyjskich są polskie.
5 Na grzyba mi tapeta na której i tak nic nie widać prócz napisu "Krew Innosa"?
6. Dubbingu niech nie będzie, bo nie chce mi się słuchać jak super ekstra napakowani i wyposarzeni herosi przemawiają głosem przedmutacyjnym!
7. Kaczka, mimo posiadanych przez Ciebie dużych umiejętności modderskich, przyjmujesz krytykę i się rozwijasz dzięki temu, otwierasz się jednocześnie na nowe horyzonty, Twój mod jest coraz lepszy i czekam na niego cały czas, natomiast twórca tego wątku potrafi tylko napisać że idioci są Ci, którzy krytykują, bo on jest świetnym i kapitalnym moderem.