Ladies und gentlemenPo wielkiej przerwie, miesiącach długich i srogich mej abstynencji. Abstynencji i odizolowania od magicznego i pasjonującego klimatu Gothica. Ja, skromny sceptyk i programista, pasjonata i romantyk, powracam.
Powracam, ale nie z pustymi rękoma. Trzymam właśnie w swych spracowanych dłoniach pewien projekt.
Wiele się zmieniło od czasu, kiedy debiutowały moje poprzednie programy i aplikacje przydatne przy moddingu naszego "złotego klasyka". Stąd moja wielka nadzieja, że klasyk w waszych młodych i krytycznych oczach się nie wypalił, a wręcz przeciwnie - nabrał większej, szlachetniejszej wartości. Z takiego właśnie inspirującego założenia wychodzę. Program o którym mowa nie jest niczym wielkim, ale uważam, że mógłby być bardzo przydatny.
- Umieszczeniem możliwości dynamicznej edycji tekstury (przerabiamy teksturę i od razu widzimy efekt na modelu)
- Dodaniem prostej wyszukiwarki (szukamy modelu po jego polskiej nazwie lub jej części)
- ... ?
Czy warto program stworzyć?Z doświadczenia wiem, że każdy pozornie prosty projekt przynosi wiele trudu i komplikacji, jeśli mam się tym zająć muszę mieć pewność że program Wam się przyda. Dlatego proszę o rychły odzew i wasze bezcenne opinie na ten temat.
Pozdrawiam.