Problemy z fabułą/zadaniami 565016 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 565016

Odpowiedzi 1539

Violan

Violan

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Piszę tej temat, gdyż nie znalazłem swojej odpowiedzi na tym forum; jeżeli jednak jest to przepraszam. Chodzi mi o ulepszenie pancerza wodnego kręgu do poziomu 5. Jak do tej pory nie wiem jak to zrobić. Gram magiem, jestem czeladnikiem Harada, więc na kolarstwie jako tako się znam. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Violan

Violan

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Temat do zamknięcia. Znalazłem rozwiązanie.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Temat do zamknięcia. Znalazłem rozwiązanie.

To napisz jakie bo nie każdy wie  :wink:

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
Nauczy nas tego Carl - kowal z dzielnicy portowej. Receptura pojawi się w dzienniku, potrzeba kilku stalowych prętów (w przypadku pancerza X5 to kilkudziesięciu, ale ulepszamy stopniowo).

opal

opal

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem tajemnicze morderstwo może już było pisane wcześniej o tym ale nie chce mi się wszystkich stron przeszukiwać, a więc wykonałem zadanie u constantina z trucizną i dla maga ognia karrasa ze zwojami zapomnienia i teraz Ignaz powinien być trupem ale on wciąż żyje a gdy podchodze do Halvora to nie wiem czy to bug czy nie ale powtarza kilka razy to samo zdanie " podejżewam cię o tą zbrodnię " i tak z 5 razy i nic nie ma dalszego dialogu idę znowu do ignaza a on nadal żyję już nie wiem co robić pomocy z góry dzięki

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
byles u lorda andre ?

opal

opal

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
tak pojawia się tylko opcja wydania halvora straży i czy go wydam czy nie ignaz dalej żyję nie wiem co jest grane  :(

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam takie noobskie pytanko, 3 zadanie dla opiekunów, muszę sie dostać do wieży mgieł, która jest za palisadą orków, wybiłem orków koło palisady i jedyne przejście jakie znalazłem dalej to, cmentarz orków, czy gdzieś tam jest przejście na teren z palisade orków, czy może jest gdzieś indziej ?

EDIT: ok nie ważne, poradziłem sobie, nie zauważyłem drewnianej kładki na dół :)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem chodzi o następujące zadania:

Pomoc temu kolesiowi w szacie sędziego z portu-Gdzie są te zapiski Lemara o które prosi Lutero?

znalezienie myśliwego Trokara zleca bartok-Gdzie on jest?

jak zlokalizować gildię zabójców byłem u Andre a on nic mi nie powiedział.

Wykonałem prawie wszystkie zadania w obozie myśliwych(zadanie z rzdkimi przedmiotami zostało) by dostąpić pojedynku z ich przywódcą
On cały czas mówi że musze pracowac.Jak zdobyć zaufanie kolesia z tego obozu który prosi o zbroję z pancerzy pełzaczy przyniosłem ją i zrobiłem zadania a on nie chcę się za mną wstawić
Jakie unikatowe bronie można przynieść myśliwemu?

Propsy za odp.

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Zapiski lehmara są w skrzyni w jego domu, żeby się do niej dostać musisz skorzystać z przycisku na kominku

Trokar jest niedaleko kręgu z ornamentem w lesie, blisko posągu Innosa

Gildia zabójców: Są 2 sposoby na ich zlokalizowanie: Zadanie Gerbrandta z dostarczeniem sakiewki i listu do gościa z karczmy orlana i zadanie od Lorda Andre ale to jest chyba tylko dla strażników miejskich. W obu przypadkach odsyłam do solucji.

Hmm jeśli chodzi o myśliwych to trzeba sporo zadań zrobić, oprócz tych w obozie są jeszcze po za np Gaan, Niclas, ten obok czarnego trolla itp.

Unikatowe bronie to magiczna kusza, magiczny łuk, ognisty łuk i jeszcze taka kusza z miasta umarłych

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki Patrix props dla ciebie pojawiły się dwa nowe problemy których nie umiem rozwiązać:
1)Kto poza Lutero i Gerbrantem może wypisać listy polecające dla kolesia z portu?
2)Gdzie jest siostrzenica torbena w zadaniu Dziwny sklep?

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odpowiem na 1: Fernando i Larius

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Fernando u mnie nie ma bo wydałem go w quescie dla kręgu
Larius cały czas mówi żebym mu nie przeszkadzał.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Problemy z fabułą/zadaniami
#1513 2013-07-21, 23:05(Ostatnia zmiana: 2013-07-21, 23:18)
A kobita? Coś mi się wydaje, że jak splądrujesz las za murami miasta (wchodząc od Xardasa - po lewo) to się głupia znajdzie...

Edit: a z listami, nie chcę cię załamywać - pozamiatałeś

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fernando u mnie nie ma bo wydałem go w quescie dla kręgu
Larius cały czas mówi żebym mu nie przeszkadzał.
No to jesteś w czarnej dupie bez Fernanda nie wykonasz questa.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zawiodłem się na tym zadaniu,Twórcy mogli to lepiej przemyśleć bo jeżeli nie ma jeszcze jednej osoby dającej list to strasznie słabo.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Było pomyśleć i pózniej dopiero wpakowac Fernanda do lochu.Nie wiem czy bez Fernanda się nie da. Spróbuj pogadać z Lariusem. Larius będzie siedział o jakiejś popoludniowej godzinie chyba. Na lawecze koło ratuszu.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witajcie mam pytanie, udało mi się dostać na Wyspę Innosa problem polega na tym że Palladyni którzy tam przebywają atakują mnie bez powodu, mimo iż też jestem paladynem, zwisa im to i wszyscy się na mnie rzucają, to jest normalne ? czy jest może jakiś pokojowy sposób by wszyscy się na mnie nie rzucali, bo nie widzi mi się będąc palem zabijanie innych pali bez powodu :/ wiecie będzie karma spadała...
Także jest sposób by mnie oni nie atakowali ?

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oni są opetani przez beliara. Na uboczu jest chatka takiego gościa nie paladyna w którego musisz się zamienić(jakieś zaklecie) i wtedy paladyni cię nie bedą atakować. Tak btw to nie Wyspa Innosa tylko Wyspa Eltu

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
O dzięki serdeczne :)

Tak Eltu, tylko przy wczytywaniu pisze, "Wyspa Innosa" :)

Ok czyli są opętani to spoko, czyli za ich zabijanie nie będzie spadała Karma u Innosa ?

0 użytkowników
Do góry