Witam wszystkich, mam pewien problem z tą modyfikacją.
Może mi ktoś dokładnie łopatologicznie wytłuamczyć jak w 1 rozdziale wejśćdo jarkendaru ?
Wybiłemw szystko co mogłem w Khorinis, Vatras niema zadnej opcji dialogowej by dołączyć do wodnego kręgu, u laresa też nic niema, questy na znikających ludzi i bandytów zrobione, i nadal niechce mnei zaprowadzić na magów wody w ruinach, sam wszedłem i pogadałem z saturasem, w tym spolszczeniu saturas ma bardzo dziwne imie, ale takczy ianczej żadnego zadania mi neidał ani żaden inny mag wody, więc postanowałem zab rać ornamenty z kręgów wziąłem 2 a 3 który w normalnym G2NK ma Lord Hagen wiem że go niema, a ma go lothar ale kiedy znim gadam niemam żadnej opcji dialogowej znim, także utknąłem niewiem co mam zrobić dalej by to przejść oczywiście jestem czeladnikiem oraz zostałem Straznikiem miejskim, takze vatras żadnego zadania z ornamentem dla saturasa mi nei9dał, może jakiś bug w tym returningu ? niemam pojęcia, także bartdzo prosze niech ktoś wytłumaczy łopatologicznie co zrobić by wejść do tego jarkendaru.