Problemy z fabułą/zadaniami 563198 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563198

Odpowiedzi 1539

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, chodzi o stara kopalnie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Eliksir Eligora jest w zawalonej kopalni, wejscie jest nad kopalnią na górze.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
No właśnie. Dzięki za sprecyzowanie. Znalazłem dwie kopalnie: Stara (z rudą) i Opuszczona (ze złotem, przy wyjściu do Khorinis). Eliksir Eligora dla jory był w tej drugiej.

nortic

nortic

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Nic nie pomogło, bo okazało się że mam chyba zrytą wersje ściągniętą, wydałem troche transferu i ściągnąłem z tego chomika co znalazłem tu na forum i teraz mi działa wszystko no i po problemie

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Mam problem, nie mogę zostać Haradrimem. Gdy idę na pojedynek z jednych z nich, to okazuje się, że żadnego przeciwnika nie ma :/ Miałem już ten problem kiedyś, to chyba jest tak często spotykany błąd jak niemożność wczytania save'a w świątyni Śniącego... Co zrobić?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie, to nie ten błąd. Po prostu owy Haradrim ma zle ustawiony waitpoint. Musisz wlecieć na dach tej areny za pomocą kodów, on tam bedzie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania.
1 - Nie wiem czy to bug czy dopiero tak ma być od któregoś rozdziału ale przed wejściem do fortu Azgan nie ma strażnika tzn. nie ma nikogo kto mógłby mnie wpuścić do środka. Jestem w 3 rozdziale i mam tam zadanie z gildii kupców.
2 - kto uczy teraz jednoręcznych tak do 90% albo i wyżej? Kiedyś u paladynów był to Cedric ale teraz ma obniżony ten zakres.

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Hej, mam taki mały problem z zadaniem od Zigosa. Znalazłem Fellana, zniknął, teraz powinienem go szukać pod postacią Eleny. Nie ma go na tych schodach obok kamiennego kręgu, ani o 21:00, ani o północy ani w południe. Kiedy on się tam pojawia?

nortic

nortic

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
ja mam problem z misją od saturasa w jakendarze , musze zabić orkowych przywódców, zabiłem już kilka tych szamanów z imionami czy coś, ale nie wiem gdzie jest reszta, może ktoś napisać gdzie każdy się znajduje ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
ci szamani są w każdym budynku budowniczych

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.thereturning.pun.pl/viewforum.php?id=1
Masz wszstko, wybiles  przywódców tam gdzie byli zombie od kruka i sam kruk ?

nortic

nortic

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
czy żeby zapolować na smoki to potrzebny ten uriziel ?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Tak, jest potrzebny. Zwykłą bronią nie będziesz im zadawać jakichkolwiek obrażeń, oczywiście minimalne dla słabszych, ale musiałbyś je ciągle tak nawalać. Poza tym smoki regenerują hp więc ogólnie pokonanie smoków bez Uriziela jest niemożliwe. Chociaż... Ja np. tego smoka-ożywieńca zabiłem poprzez przywołanie ognistegoo golema. Jak miał mało hp rzuciłem jakiś dobry czar i wpadło dużo expa, w sumie za nic. Zwój na przywołanie ognistego golema jest chyba tylko 1, więc lepiej jest dobrze przemyśleć na czym go użyć. A tak wgl. jak sprawdzałem kodami ich statystyki, to twórcy trochę pomyśleli i poprawili im obronę przed strzałami, więc z łukami/kuszami nie wiąż nadziei, hehe.

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Zupełnie nie masz racji. Smoki były dla mnie łatwe oprócz skalnego. Gram łucznikiem z wysokimi statami zręczności oraz najlepszym sprzętem. Bagienny padł najszybciej, ponieważ jest najsłabszy, a także dlatego, że pomagali mi Cipher z Rodem. Ognisty to był banał, wystarczyło wspiąć się na skałę, tak by jego ataki były zablokowane, a moje nie. Lodowy padł po kilkunastu strzałach, lecz musiałem robić dużo uników, ponieważ miał duży dmg. Najtrudniej było ze skalnym, bo on rzeczywiście ma niesamowitą ochronę przed strzałami. Na niego poszło kilkanaście ognistych burz, zniszczenie zła i jakieś inne pierdoły. Bez Uriziela jednak da się wojownikiem je pokonać.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania.
1 - Nie wiem czy to bug czy dopiero tak ma być od któregoś rozdziału ale przed wejściem do fortu Azgan nie ma strażnika tzn. nie ma nikogo kto mógłby mnie wpuścić do środka. Jestem w 3 rozdziale i mam tam zadanie z gildii kupców.
2 - kto uczy teraz jednoręcznych tak do 90% albo i wyżej? Kiedyś u paladynów był to Cedric ale teraz ma obniżony ten zakres.

Ponawiam

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Patrząc na staty obrony przed strzałami wgl nic nie zapowiadało się, aby było można zabić danego smoka z łuku/kuszy. Ja np. mając błogosławieństwo bogów, chyba Beliara, dostałem w cholerę zręczności. W zręczność wg. nigdy nie idę a mogłem nosić jeden z najlepszych/najlepszy łuk. To był chyba nordmarski 180 dmg ( mając tak dużo HP zacząłem trochę kombinować i gdy nie miałem na co wydać PN wydałem właśnie w łuki. To było jakieś 70% ), czy jakiś tam. Miałem orka elitę-wojownika na chyba 2-3 hity a  co dopiero takiego smoka... Chyba pół roku nie grałem, ale myślę, że nic mi się nie pomieszało ;d  A tak wgl to łucznik wcale nie równa się wojownikowi i oprócz przyzwania magicznych golemów nie widzę sposobu na pokonanie takiego smoka bez Uriziela. Ja w każdym razie robię zawsze "czystego" wojownika, tylko siła i jednoręczne. Nie wiem jak to się ma sprawa u tych, co idą w wojo i łuki/kusze.

2. Pewny nie jestem, ale jednoręcznych to uczy chyba ten przywódca gildii zabójców. Jeżeli nie, to naucz się do 90% a do 100% dobij tabliczkami czy książkami. Lutero ma chyba taką jedną na zbyciu.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
2. Pewny nie jestem, ale jednoręcznych to uczy chyba ten przywódca gildii zabójców. Jeżeli nie, to naucz się do 90% a do 100% dobij tabliczkami czy książkami. Lutero ma chyba taką jedną na zbyciu.

Tego kolesia dawno już zabiłem :)  Mam właśnie 80 parę procent jednoręcznych i chcę dobić do 90 żeby kupić książkę od Lutero.

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam,
Obecnie jestem w Dolinie cieni i mam problem. Otóż zdobyłem jedna księge w języku demonów (tam gdzie był mroczny lord, kłatwa azgalora i oko mroku) i wg poradnika powinna być jeszcze 2 księga...obszedłem wszystkie krypty i nie ma nic takiego...W tej krypcie gdzie sa 2 regały z książkami jest niby tylko opisany ten rytuał...Mogę jeszcze dodać, ze jaki ide do tego Ur-Thundera (ale w pradnik jest Ur-Khan, poległy brat głównego dowódcy orków) to nie ma w ogole dialogu...a wydaje mi sie ze powinien byc...tym bardziej ze bylemm u Evlaisa i on tej ksiazki nie umie przeczytac i ze ma sie do jakiego orka zglosic...

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Cedric na pewno nie uczy do 90%? Spróbuj jeszcze u tego rycerza na zamku i u pewnego łowcy smoków. Nie pamiętam jak się nazywał ale poprosi cb o jakiś alkohol. Jest w GD.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Cedric mruknał coś że nie może mnie już niczego nauczyć a mam 83% jednoręcznej. Ale to nie jest żaden problem. Najbardzioej ciekawi mnie dlaczego nie mogę wejść do tego fortu Azgan, mimo że mam zadanie. To zależy od rozdziału?

0 użytkowników
Do góry