Problemy z fabułą/zadaniami 563609 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563609

Odpowiedzi 1539

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Hehe :)
Dzięki faktycznie jest tam info :)

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
hej
czemu w trzecim rozdziale w starej kopalni nie pojawiają sie duchy górników mam błogosławieństwo bogów dla Gomeza
w drugim rozdziale byłem w niej po sfera wody i wszyskich wybiłem :confused:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wsyzstkich bogów? Vatrasa (Adanos) i kapliczek? Jesli tak to powinny byc od razu, napewno czegos musialo braknac. Sprawdz dziennik.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
mam wszyszkich dam screena
Mój odnośnikmam wszyszkich dam screena
Mój odnośnik

Kizuyoshi

Kizuyoshi

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Witam. Mam klopot z questem od Gerbandta gdzie mam sie spotkac z kims w karczmie 'Martwa Harpia'. Wiec tak... spie do tej polnocy w pierwszym pokoju i nic. W tym magazynie nie ma tej postaci i nawet nie mam opcji dialogowej z orlanem. Tak urzylem opcji "Szukaj" lecz nie znalazlem nic na ten temat.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Hmmm lol dzisiaj o to samo mnie pytał Owca a ja Taliasana i Warda. Tuż po północy zagadaj o tym do Orlana, a gościu się pojawi w magazynie, ale uważaj, bo musisz tego samego dnia co wziąłeś questa inaczej masz zjebane zadanieHmmm lol dzisiaj o to samo mnie pytał Owca a ja Taliasana i Warda. Tuż po północy zagadaj o tym do Orlana, a gościu się pojawi w magazynie, ale uważaj, bo musisz tego samego dnia co wziąłeś questa inaczej masz zjebane zadanie

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Kizuyoshi

Kizuyoshi

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Dzieki za odpowiedz! Wyglada na to ze spieprzylem to zadanie... pojawilem sie w karczmie jakies dwa dni od dostania zadania.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Problemik z zadaniem "Interes do Bospera" zlecanym przez mysliwych. Otóż otworzyłem list do Bospera, zapomniałem o zadaniu, pobiegałem kilka dni, poszedłem do Bospera który mnie wyrzucił z domu. W dzienniku pojawiło się że muszę powiedzieć o tym szefowi mysliwych. No i znowu mnie nie było jakiś czas, poszedłem do Falka a ten się wk.... i już w ogóle nie chce ze mną gadać. Sejwów wcześniejszych już nie ma, tylko ten przed rozmową z szefem gildii. Ewentualnie nie skończę tego zadania nie gadając o tym z Falkiem. A może jest jakieś inne rozwiązanie?

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde pierścień wojownika? Mam już amulet i pierścieć z grobowca quahodrona.  Chodzi o pierścień do setu wojownika "Jesteśmy trzema braćmi z kasty, razem jesteśmy silni."

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
http://www.worldofgo...d_ringsamus.jpg  - zobacz, chociaż nie jestem pewien czy w modzie to się nie zmieniło.
 Według tej mapki jeden pierścień powinien być w krycie quachodrona, drugi w jaskinie na plaży piratów, a amulet w jaskini koło jeziora gdzie z Jackiem Aligatorem polowaliśmy na szczury. Jak coś pokręciłem to piszcie.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Nie tak. Na południowej plaży w jaskinii z zombiakami jest amulet. Jeden z pierścieni jest w grobowcu Quahodrona a drugi pierścień dostajemy od Grega po przyjściu z wiadomościami z obozu bandytów.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Czyli na mapce jest dobrze ale ja źle odczytałem?

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Dokładnie. Swoją drogą bonus od setu uzdrowicieli też jest konkretny.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jakie to bonusy, od tych wojownikow, uzdrowicieli?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kasta wojowników i ich zestaw biżuterii dają bodajże 50 obrony na miecze (tylko)
Uzdrowicieli nie wiem. Zawsze wolałem deff niż życie, bo mając więcej deffa mniej zużywałem mikstur (żydziłem na nich okropnie... :D  )

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Zestaw to dwa pierścienie i amulet. Już w kombinacji jakichkolwiek dwóch jest bonus a po połączeniu 3 jest już konkret. Zestaw wojownika to 40 do obrony łącznie. A zestaw uzdrowicieli daje łącznie dodatkowe 160 hp.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy

KsFPL

Problemy z fabułą/zadaniami
#1376 2013-06-14, 17:57(Ostatnia zmiana: 2013-06-14, 17:58)
nie wiedzialem w sumie w ktory watek wrzucic to pytanie...

Jakie właściwości ma kostur nekromanty? chodzi mi o zdolnosc pasywna. widac przy uderzeniu jakies ciemne swiatlo czy tez mgle, ale co to daje? kostur maga ognia podpala, kostur guru odrzuca - tyle wiem na pewno.

w sumie moglby rowniez ktos napisac jakie wlasciwosci ma kostur maga wody(jak przypuszczam rowniez sie go otrzymuje)? gdyż nim w  ogole nie gralem.

Kizuyoshi

Kizuyoshi

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Taki maly problem. Jestem juz w gorniczej dolinie i nie ma jak przejsc gdziekolwiek po prostu za duzo orkow. Wydaje mi sie ze powinienem isc do Tarroka zeby zrobil mi ulu-mulu jednak nie ma go w opisanym wczesniej miejscu. Doczytalem sie tez ze musze najpierw zobaczyc sie z Ur-Shakiem i podejsc kolo swiatyni sniacego jednak Ur-Shak pojawia sie dopiero w czwartym rozdziale o ile pamietam wiec jak tam przetrwac? Nakupywac przemian w potwory?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podejdź do świątyni,pojawi się wpis,potem do Xardasa i potem jak mówisz...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Taki maly problem. Jestem juz w gorniczej dolinie i nie ma jak przejsc gdziekolwiek po prostu za duzo orkow. Wydaje mi sie ze powinienem isc do Tarroka zeby zrobil mi ulu-mulu jednak nie ma go w opisanym wczesniej miejscu. Doczytalem sie tez ze musze najpierw zobaczyc sie z Ur-Shakiem i podejsc kolo swiatyni sniacego jednak Ur-Shak pojawia sie dopiero w czwartym rozdziale o ile pamietam wiec jak tam przetrwac? Nakupywac przemian w potwory?

Ur-Shak pojawia sie juz w drugim rozdziale. Nie ma go tam gdzie byl w Gothic 2 Noc Kruka, teraz jest niedaleko starej wieży Xardasa (w górniczej dolinie, nie tej zatopionej tylko tej dobrej), a obok niego jaszczury ogniste.

Ale zeby zrobic ulumulu musisz zrobic tak, jak pisze moj poprzednik. Pokrec sie obok swiatyni sniacego az do uzyskania wpisu, idz do Xardasa, potem do Ur-Shaka.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry