Problemy z fabułą/zadaniami 565205 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 565205

Odpowiedzi 1539

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Eligor to wojownik cienia ? A i ta strefa jest w starej kopalni?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W starej wiezy Xardasa, a Eligor to Czarny Demon, ktory wyskakuje po zabraniu sfery.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Ponakładaj pierścienie, które dodają + do obrony przed ogniem, pasy, jakieś pancerze/szaty które mają większą obronę przed ogniem. Najlepiej go chyba zamrozić, potem atakować z miecza/łuku a następnie próbować runami/zwojami. Mam na myśli ognistą burzę, kulę, strzałę, grom. Jeżeli nie atakują cb. przyzwane istoty, to możesz przyzwać np. szkielety. Ja sobie radziłem w ten sposób, że jak były dwa demony, to próbowałem ustawić je w jednej linii. Wtedy ten z tyłu atakował tego który był z przodu ( chciał mnie zaatakować, ale skoro stali w jednej linii to zaatakował demona stojącego przed nim ) i po chwili wykańczali siebie nawzajem. Wystarczy przyzwać demona, który będzie cb. atakował i wykorzystać ten sposób.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jestem na poczatku 4 rozdzialu i zbroje rycerza mam ulepszona na max tak ze bugi na sile nie sa mi potrzebne. Mam 174 sily z czego nabilem ok 100 na samych miksturkach sily, z serc orkow i tabliczek bez zadnych bugow. Skoro bug z tabliczka sily dziala to z bronia 1h tez powinien, tak? Czy moze jest jakis inny sposob? Zalezy mi jedynie na tym zeby odzyskac to co mi zginelo... Cos gdzies czytalem ze jak ma sie zalozony miecz ktory ma bonus od walki i przemienie sie w cos to ten bonus zostaje tylko miecz znika. To prawda? Bo mam 2 takie w ekwipunku.
Jakie stworzenia oprocz goblinow bersereckich maja w ekwipunku smocze korzenie? Nie chce uzywac bugow a nie wiem czy dobije sile do 200.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moglby ktos mi napisac kod na tego wodza orkow Wysokiej Skaly ?
Drugia prosba- gdy chce wyjsc z opuszczonej kopalni zlota, gra wywala mnie do pulpitu. Wyskakuje okienko i jakies tam napisy. Nie uzywalem kodow, pare razy tylko TAKI i SOUTHPARK.( bo mapy za duze byly xd)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.Uruchom tryb kodów i naciśnij T, czy J tam będziesz mieć instance orka
2.Zapisz przy samym wyjściu z kopalni, wczytaj zapis, ale najpierw wyłącz grę idziesz i powinieneś wyjść ze starą i opuszczoną kopalnią są właśnie największe problemy

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Leśne gobliny i ich bossy mają smocze korzenie. Leśne gobliny mają napewno, ale czy bossy... już nie pamiętam, ale raczej mają tą roślinę.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lesne mają jagody, gobliny berserkerzy maja korzenie.

Dzięki za rady odnosnie kopalni i orka, zaraz sprobuje :)
Jeszcze wysocy orkowi szamani mają korzonki xd

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Kody na przedmioty/postacie możecie sami sobie wyszukać otwierając po prostu plik z spolszczeniem w jakimś notepadzie ++ i wyszukując ich po nazwie.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bug z taBliczkami działa na wszystkie sprawności - jeden kij czy to jest siła, czy miecze 2h itd.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Bardzo pilna sprawa. Wie ktos gdzie moge znalezc Kiel Trolla i Zab Blotnego Weza? Nie chce tracic punktow nauki na takie duperele...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dzieki takim duperelom da sie zarobic od chuja kasy w modzie ;|

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Taaaa... Zwlaszcza gdy sie nie jest czeladnikiem Bospera ani nie dolaczylo sie do Gildi Mysliwych... To jak z tymi trofeami? Jestem na etapie robienia ulu-mulu i tych dwoch mi brakuje a nie chce mi sie tego uczyc na marne.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
ząb węża znajdziesz w jarkendarze na bagnach, w pobliżu miejsca gdzie był juan, co do kła trolla to nie wiem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dolaczyc do mysliwych to prosta sprawa, nawet i bez bospera. Zawsze to robie jak najszybciej na poczatku, zeby zarabiac od chuja kasy :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Kasa to jedno, doświadczenie to drugie.

No i grając magiem warto uczyć się zdolności myśliwskich dla inteligencji.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przykladowo z samych trofeow w I rozdziale z KHORINIS mozna wyciągnąc z 13-15 tysięcy złota(ja tyle mialem, mozna i mniej i wiecej), dlatego tez uwazam ze trofea to podstawa, jak nauka wladania mieczem, czy kregi dla maga :)

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Jedyny kieł trolla jaki znalazłem był w podziemnym mieście orków jak na ironie...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czemu wywala mnie do pulpitu, gdy (nie zawsze) wchodze w teleport, np.: z obozu bandytów do centrum ?
Nie używam kodów, pare razy taki i raz suthpark. ?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Standard. Najgorszy jest teleport do złotego smoka, zawsze przed nim zapisuj.
Problem przecież też, choć na trochę mniejsza skalę, występował w standardowym NK.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry