Problemy z fabułą/zadaniami 564486 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 564486

Odpowiedzi 1539

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli jezeli chce ulepszyc lekki pancerz straznika swiatynnego, to musze umiec przekuwac przepaske dla nowicjusza ? Innych opcji w obozie bractwa nie mam ? Tylko tej przepaski mam sie nauczyc ?
Musze cos sprostowac, gdy zagaduje do tego za palisadą to przekuwa zbroje, mowi ze jestem za  slaby w kowalstwie , podszkolic sie mam itd, nauczylem sie lepszego miecza od kowala na zamku w Gorniczej Dolinie, poszedlem do tego kowala z bractwa za palisadą, dialogu nie bylo. Nie wiem juz co trzeba umiec zeby ulepszyc lekkązbroje straznika :(

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Jak już ktoś wspomniał, przekuwania zbrój SS uczy Darion.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale mi chodzi o to, co trzeba umiec, zeby mogl nas nauczyc ? Bo ja do niego zagdalem, a on ze cos nie potrafie dostatecznie dobrze poslugiwac sie kowlstwem itd.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Ale mi chodzi o to, co trzeba umiec, zeby mogl nas nauczyc ? Bo ja do niego zagdalem, a on ze cos nie potrafie dostatecznie dobrze poslugiwac sie kowlstwem itd.

Nauka wykuwania prostego miecza i przekuwania przepaski nowicjusza.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do magazynu w zamku w Gorniczej Dolinie ?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
To pytanie powinno się chyba znaleźć w FAQ bo pada n+1 raz ;)

W tym wątku tylko padła na nie już ze dwa razy odpowiedź. Na dachu, tam gdzie masz ten balkonik nad główną bramą musisz wyskoczyć na dach, i on tam gdzie na tym dachu będzie leżał.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prezeszukiwac 1000+ postów, nie mam tyle czasu :)
Dziękuje bardzo za odpowiedz( mimo ze juz byla:) )

Naladowalem oko gniewu na stole alchemicznym, lece do miasta orkow i nie mam opcji dialogowych z ur thrallem czy jak mu tam bylo ....
Jakies rady ?

Juz mniejsza, przeczytalem, ze mozna zdobyc dozownik bez rozmowy :)

Nowy problem, misja ludzie z doliny- Pokonalem Azgalora ide do elvaiasa mwi mu o smoku, a oni nie chca uciekac z doliny tylko chca zostac, automatycznie misja leci do nieudanych. Jak zrobic zeby jednak uciekli z doliny ?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Czy istnieje jakis bug na podbijanie zdolnosci walki bronia 1h? Pisalem juz wczesniej ze mialem 50% ale cos sie musialo zbugowac i spadlo mi do 30%. Teraz mam podbite do 55% ale koszty kolejnych nauk sa kosmiczne. Chce sobie dobic te 20% ktore mi wcielo bo z moich wyliczen wynika ze po przeczytaniu ksiazek i tabliczek + te zalegle 20% powinienem osiagnac cos ok 90%.
Zrobilem sobie male rozeznanie w ekwipunku i mam 16 mikstur podnaszacych mane na stale + dosc duzo tabliczek i tu nasuwa sie pytanie. Wykozystac to teraz czy jeszcze sie wstrzymac? Mam wyuczone 40. Skoro paladyn nie moze liczyc na dobra magie runiczna to chyba nie ma sensu tego trzymac...
Aha i jeszcze cos. W tym modzie zostalo cos zmienione w kapliczkach Innosa?  W normalnym NK za skladanie ofiar dostawalo sie jakies bonusy do statystyk a tu jakiej ofiary bym nie zlozyl to i tak Innos mi tylko dziekuje i nic poza tym...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wzrasta ci karma u innosa, a w kapliczce beliara u beliara.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Mialem tu na mysli sile, zrecznosc, mana -,-'

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Jak masz odpowiednio wysoką karme u danego bóstwa to wtedy będziesz dostawał atrybut/kase.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Istnieje taki bug na podbicie statystyk - Masz jakąś miksturę i np. ścierwojada. Kiedy pijesz miksturę i jakiś stworek, np. scierwojad uderzy cb. w tym momencie, to mikstura wraca do ekwipunku, a dana statysyka wzrasta. W tym przypadku będzie to kamienna tabliczka zamiast mikstury. No chyba, że już wszystkie wykorzystałeś.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bedzie do czegos potrzebne takie miasteczko orkow w lodowej krainie ? w gorach, niedaleko Wrzoda ?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Tak, sfera wody tam jest.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Można wyciąć chyba te miasteczko, ale trzeba zostawić przy życiu tego ich wodza, bo jest potrzebny właśnie do tego zadania. Jakby nie chciał gadać, bo zabiliśmy jego braci itp. w co wątpię, to wystarczyło by raczej rzucić na niego czar zapomnienie, albo kodem przywołać.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos ją ma, czy bedzie gdzies lezec ?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jest w takim dużym kamieniu zamknięta.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak mozna ja wydobyc ? Tylko poprzez rozmowe z wodzem czy jakos inaczej ?I ma ktos kod na niego, bo go zabilem :)

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Od wodza dostajesz informacje jak go wyciągnąć. Tzn. szaman, który pomoże w tym zadaniu pojawia się po rozmowie.

Ps. Zacznij nową grę, poleć na kodach do tego orka, gdy ci się podświetli wpisz w konsoli edit focus ( o ile dobrze pamiętam. Tylko raz wyciągałem kod z postaci ) i tam powinien być kod na niego.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W takim razie wiecie skad wziac kod, jakas lista gdzies jest ?
A inne pytanie, sfera ciemnosci- jakies metody na ubicie Eligora ?

0 użytkowników
Do góry