Problemy z fabułą/zadaniami 528561 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 528561

Odpowiedzi 1539

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Albo inteligencja, bo jak mi podskoczyła to nagle przyzwania zaczęły działać. Karma nie zmieniła mi się wtedy znacząco.

No i walcząc na dystans zawsze możesz po prostu stosować prostą technikę, jeden bełt - unik, jeden bełt - unik itd. Przy odrobinie szczęścia i zachowaniu dużego dystansu smoczysko będzie ładowało w ciebie głównie kulami ognia, których w ten sposób unikniesz.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
zarza wiem, że czar obszarowy na jednego przeciwnika to głupowa, ale na upartego jak byś chciał rozwalić coś, czemu nie dasz rady, to czemu nie ?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elathir przywołania zależą od karmy.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Nie tylko ^^  Do przywolywania demonów potrzeba demonologii ;x Tak samo języka lang ( Ja tam mówie Język demonów Eligora, bo tylko z nimi porozumiewałem się tym językiem ^^ ) Ale racja, za przywołania odpowiada karma.

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
To ile trzeba mieć tej karmy żeby działały odpowiednio ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
U beliara to tak 30-70 wystarczy (jeśli chodzi o goblina)

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy

Rolnik

Problemy z fabułą/zadaniami
#886 2013-03-30, 10:16(Ostatnia zmiana: 2013-03-30, 10:18)
Ogólnie wpierw może uzbieraj na demonologie bo jak ja sie nauczyłem tego to mnie goblin nie atakował a miałem ~10 karmy u beliara.
Z nią chyba jakiś bug jest że działa na każdy summon nekromanty;x

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najłatwiej jest mieć dużo karmy u beliara na plusie mega na minusie u innosa. Później ciężko to wyrównać.

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
Minusy u Innosa bardzo łatwo uzbierać.Wystarczy wybrać się na okradanie kieszonkowe

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
I to jest wedlug mnie zjebane przez tworcow moda. Dostajemy karme złą za kazdy zly uczynek, natomiast dobrej nie dostajemy za kazdy dobry uczynek. A powinnismy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

anwilowiec

anwilowiec

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod na przywołanie postaci myśliwego Gaana ? Potrzebuję go do dokończenia zadania. Jak na złość nigdzie nie mogę tego kodu znaleźć.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Zna ktoś kod na przywołanie postaci myśliwego Gaana ? Potrzebuję go do dokończenia zadania. Jak na złość nigdzie nie mogę tego kodu znaleźć.

Tak trudno dać nową grę, wpisać
B --> MARVIN -- B, przelecieć na F8 na przełęcz, znaleźć Gaana, wpisać "edit focus" i sprawdzić kod na niego?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zarza jeśli on się pyta o kod to chce KOD, a nie sposób jak go zdobyć.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Zarza jeśli on się pyta o kod to chce KOD, a nie sposób jak go zdobyć.

Zadaje głupie pytanie, na które można odpowiedzieć samemu, to go uświadamiam, co musi zrobić by tego błędu znów nie popełnić.
A w ogóle zadając to pytanie "jaki jest kod na Gaana?", to tak jakby jemu samemu nie chciało się sprawdzić i prosi, by ktoś to zrobił za niego.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Już mam wszystkie zadania na zaginionej wyspie wykonane - i jak mam odpłynąć? Jorgen ciągle mi mówi, że nie wie gdzie jesteśmy i nie możemy wypłynąć.

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

przemek1234

przemek1234

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Witam
Jak już napisałem w temacie mam problem z dołączeniem o magów wody. Pokonałem kruka i rozmawiałem ze złotym smokiem, co według rosyjskiego poradnika wystarczyłoby do zostania nim. Nie wiem czy to jakis bug, czy po prostu czegoś nie zrobiłem, więc byłbym wdzięczny za jakieś konstruktywne rady.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Str 43 czytałeś?mapka znaleziona?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
musisz mieć odpowiednią ilość inteligencji czy many (tu jest tak samo jak w przypadku nekromanty)

przemek1234

przemek1234

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
A wiesz może ile wymagają tych atrybutów? bo też tak myślałem i podbijałem sobie bardzo, a mimo to mnie nie przyjęli

anwilowiec

anwilowiec

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Do użytkownika Zarza PL.

Słuchaj Chłopie. Przypominam Ci ,że to forum jest po to aby sobie pomagać. Jeżeli ktoś prosi o konkretną pomoc to ją oczekuje, a nie czeka na opinię czy jest leniwy czy nie. Jak jesteś taki bystry to pomagaj i nie wypisuj idiotyzmów typu "Zadaje głupie pytanie". Jeśli mierzyć Twoją miarą to co trzecie pytanie na tym forum jest "głupie" , a autorzy postów leniwi.
Mimo wszystko muszę Ci podziękować bo nie znałem tego sposobu co podałeś na sprawdzenie kodu na Gaana. Gdybym go znał to bym o niego nie prosił.
                                                  Z wyrazami szacunku i zrozumienia
                                                                         anwilowiec

0 użytkowników
Do góry