Problemy z fabułą/zadaniami 511905 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 511905

Odpowiedzi 1539

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Witam. Jestem w momencie gdy wszyscy ocalali zgromadzili się już na farmie. Jak rozmawiam z Lee to mówi, że czekają na to aż orkowie zaatakują. Mam poczekać parę dni na farmie czy mogę sobie pójść do Górniczej doliny do obozu w lesie dalej robić tego questa zwiazanego z Opiekunami?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tak, pod warunkiem że pyrokar dał ci informację odnośnie informacji o opiekunach, nie będzie bitwy z orkami dopóki opiekunowie nie zostaną zabici

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
OK, mam problem, bo mam błogosławieństwo innosa i beliara, ale nie wiem jak zdobyć adanosa. Magów wodu nigdzie nie ma, jest tylko Saturas i ten drugi z miasta na farmie. tamci z jarkendaru znikneli.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
OK, mam problem, bo mam błogosławieństwo innosa i beliara, ale nie wiem jak zdobyć adanosa. Magów wodu nigdzie nie ma, jest tylko Saturas i ten drugi z miasta na farmie. tamci z jarkendaru znikneli.

Też, jak grałem to się zdziwiłem.
Musisz po prostu iść do Świątyni Adanosa w sali, gdzie był Kruk.
Dostaniesz automatycznie błogosławieństwo.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Tak dzięki, teraz pomoże mi ktoś i powie gdzie mogę znaleźć jeszcze 3 kawałki czarnej rudy? Mam 2, a potrzebuję pięciu. I gdzie jest kamienna puma?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Tak dzięki, teraz pomoże mi ktoś i powie gdzie mogę znaleźć jeszcze 3 kawałki czarnej rudy? Mam 2, a potrzebuję pięciu. I gdzie jest kamienna puma?

Z rudą to niefajna sprawa, czarną rudę ogólnie się zbierało przez całą grę, nie należało jej sprzedawać, bo po co?
A kamienna puma, jest tam gdzie magiczny łuk w Jarkendarze.

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Tak dzięki, teraz pomoże mi ktoś i powie gdzie mogę znaleźć jeszcze 3 kawałki czarnej rudy? Mam 2, a potrzebuję pięciu.

Idź do doliny cieni i przeszukaj wszystkie jaskinie oraz piramidę na której się spawnujesz po teleporcie.

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie dotyczące gildii kupców jak wykonać zadanie dla zurisa z tym eliksirem z góry dzięki za odpowiedz  :lol:

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Nie chce mi się przewijać 16stron, więc zadam pytanie takie: W jakim zadaniu uczymy się retoryki?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Nie chce mi się przewijać 16stron, więc zadam pytanie takie: W jakim zadaniu uczymy się retoryki?

W zadaniu Galahada.

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Witam. Jak można zostać guru ? Zrobiłem już wszystkie zadania dotyczące przyjeciu do bractwa ale moge zostać tylko strażnikiem. Czy to jest jakiś bug czy co ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam. Jak można zostać guru ? Zrobiłem już wszystkie zadania dotyczące przyjeciu do bractwa ale moge zostać tylko strażnikiem. Czy to jest jakiś bug czy co ?

40 intelektu.

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Mam 47 intelektu . nie wiem co jest grane nie pokazuje mi się żadna opcja u Oruna. może to jakiś bug.

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Musisz mieć pewnie jeszcze 100many jak przy Nekromancie :) .

blablacz

blablacz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
gdzie jest torba rudy? Wykonalem juz wszystkie zadania z tym zwiazane, przyzwalem alepha itd, dostalem te info o tym ze jest przy jakims tam moscie i w wodzie ale nie mam pojecie gdzie to w koncu jest.
Znalazlem na forum takie info "Torba rudy jest pod wodą w ukrytej jaskini w GD, przy wyjściu z kolonii." ale to właściwie nic nie mówi bo przy wyjściu z GD nie ma zadnego mostu ani ukrytej jaskini w wodzie...

Tak więc gdzie jest ta torba pełna rudy? :)

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Nie jestem pewien ale zapewne będzie w tym jeziorku do którego bezi wpadł jak go zrzucili do koloni, powinna być tam jakskinia lecz tylko tak mi się wydaje. Warto sprawdzić.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie. Chodzi raczej o tą zalaną wodą jaskinie przy moście prowadzącym z placu wymian do starego obozu. Tam gdzie dwoch straznikow stalo, jeden - zapytany czy to jest stary oboz mowil tekst "Niee, nowy. Stary jest pod mostem" a drugi cos na zakonczenie "Idz juz do starego obozu. Tam czekaja na Ciebie z nowiuskim kilofem, hihihi".

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

serser52

serser52

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Mam kolejny zestaw pytań:
1. Kto może mnie nauczyć ulepszać zbroję paladyna? W dzienniku mam napisane, że Harad, ale nie ma takiej opcji rozmowy z nim.
2. Czy w tym dodatku po podróży na dwór irdorath wraca się jeszcze do Khorinis?
3. Jaka jest najlepsza broń w grze i gdzie można ją zdobyć?

Z góry dzięki!

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
1. Chyba się nie da - powiedział, że nauczy mnie ulepszania zbroi jak naucze się wykuwania prostego miecza - nauczyłem się tego u Carla a on nadal nie miał dialogów. Więc chyba się nie da, a przynajmnej jak nie jest się jego czeladnikiem. Chociaż... jak dobrze pamiętam, to ten kowal z zamku, Dobar ( czy jakoś tak ) mówił w 2 rozdziale, że może mnie nauczyć wykuwania zbroi - kod na niego poszukaj sobie sam. Nie jestem pewnien, czy on będzie miał taką możliwość. Może coś mi się pomieszało.
2. Będzie taka możliwość - przed tym będzie niespodzianka, ale nie będę psuć zabawy.
3. Urizjel - W Swiątyni Śniącego, Topór Bereskera, który ma jakiś najemnik na farmie Onara, w G2 NK była to Smocza Zguba - teraz ma inną nazwę, nie pamiętam jaką. Można kupić ten oręż u Tandora - jest na zamku w GD. Są jeszcze bronie, które mają szkielety i demoniczne szkielety - Bronie Przeklętych. Wymagają dużo siły więc nie wiem ile zadają obrażeń - nie mają tego podanego w opisie.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
3. Uriziel - W Swiątyni Śniącego, Topór Bereskera, który ma jakiś najemnik na farmie Onara, w G2 NK była to Smocza Zguba - teraz ma inną nazwę, nie pamiętam jaką. Można kupić ten oręż u Tandora - jest na zamku w GD. Są jeszcze bronie, które mają szkielety i demoniczne szkielety - Bronie Przeklętych. Wymagają dużo siły więc nie wiem ile zadają obrażeń - nie mają tego podanego w opisie.
[/quote]

Najlepszą broń to sie zdobywa w ostatnim rozdziale, ale to byłby spojler.
Natomiast moge opisać, od najlepszej ich kolejność.
[list=1]
  • Zdobywamy w ostatnim rozdziale
  • Urizel
  • Szpon Beliara

0 użytkowników
Do góry