Problemy z fabułą/zadaniami 528549 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 528549

Odpowiedzi 1539

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
1. Gdzie jest 3 opiekun ??
 2. Czemu wilk mi nie chce zrobic pancerza ;( oddalem mu 10 plytek on podziekowal i na tym sie skonczylo. Przespalem sie i tez nic.. .
3. Gdzie jest jajo topielca ?
4. Ile % musze mieec kuszy zeby dostac zgode od Dragomira i tego drugiego typka...
5. Gdzie jest dzik co mowi mi ten mysliwy?
6. czarnego zebacza tez nie moge znalezc..
No, to byloby na tyle :P.
 Czekam na odpowiedzi.

No nieźle..
1. 3 opiekun : [media]
https://www.youtube.com/watch?v=iY4tK6gBb4s
[/media] (moment:30:25)
2. O ile wiem, to w późniejszym rozdziale to robi. Więc troche poczekasz.
3. Jajo topielca: Jak idziesz do magów wody, to jak przechodzisz obok rzeki, jest charakterystyczny kamienny most. Po drugiej stronie jest topielec, zabij go. Obok niego jest jajo.
4. Chyba 30% (nie wiem co masz na myśli pisząc "drugi typek")
5. Poszukaj na filmiku, który wysłałem w punkcie pierwszym (najlepiej obejrzyj cały)
6. U magów wody, gdzie jest ta ogromna piramida, to za nią jest czarny zębacz.

PS. Naucz się poprawnie pisać, poprawiłem ten twój post, żeby to jakoś wyglądało.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Lisu13

Problemy z fabułą/zadaniami
#261 2013-01-05, 18:45(Ostatnia zmiana: 2013-01-05, 22:54)
Mam kilka pytań.
1. Kiedy będę mógł kupić ciężka zbroję strażnika bractwa?
2. Jaki jest kod na księgę z opuszczonej bibliotek z doliny cieni?
3. Kiedy będę walczyć na arenie u opiekunów?
4. Jaki jest kod na tego gościa z którym odbędę walkę?
5. Są jakieś dobre sposoby na zabicie smoków?

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

blablacz

blablacz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Osobiście uważam, że niektóre zadania z Returning są po prostu za trudne. I nie chodzi tutaj o to ze trzeba być niewiadomo jakim mądrym albo, jakiego to trzeba mieć skilla ale niektóre zadania są wręcz absurdalne jak np. dojście do tego, ze to wlasnie valentino ma dojsc do bractwa (trzeba najpierw gadac z regisem, potem pobic valentina potem znowu regis, nastepnie zagadac z coragonem a potem dopiero z valentinem i to wszystko poza rozmowa z valentinem są zadania ktore są z normalnego g2nk i nic sie nie zapisuje w dzienniku apropo tego w zadaniu o przyjeciu nowego typa do bractwa). Szczerze mowiac gdyby nie forum to do niektorych zadan w zyciu bym nie doszedl. Podobną głupotą jest np. szukanie po calej mapie tych zbieraczy z bractwa i ze niby nikt z obozu nie wie gdzie oni są.

Btw będę prawdopodobnie pisał jakąś amatorską solucję do tego moda aby inni mieli troche latwiej niz ja.

Co do moda to akurat chce sobie dojsc do bractwa i mam nastepujace pytanie: Ile trzeba mieć zrecznosci zeby okrasc goraxa (bo czytalem ze 130 ale to chyba jakis zart albo pomylka) i czy jest jakis sposob aby ta miksture zdobyc bez kradziezy. Podejrzewam, ze jest bo np. ludzie mysleli na poczatku ze jedynym sposboem wejscia do klasztoru jest wejscie przez jakies skaly a tu rozwiazaniem byla po prostu saggita.

Z gory dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Potrzebujesz POWYŻEJ 50 zręczności, by okraść Goraxa. (czyli od 51)

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Wie ktoś gdzie jest Hosh-Pak? Gdzie jest czwarta sfera? Mam ognia, skały i tą z opuszczonej kopalni (nie pamietam nazwy).

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Hosh-Pak? Gdzie jest czwarta sfera? Mam ognia, skały i tą z opuszczonej kopalni (nie pamietam nazwy).
Hosh-Pak jest tam gdzie w NK, na wzniesieniu koło zamku. A czwarta sfera jest w zatopionej wieży Xardasa.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Dzięki, chodziło mi o Urshaka, ale znalazłem go już :P . Kto może nauczyć ściągać rogi od cieniostworów? Żaden nauczyciel nie ma tej opcji -.-

blablacz

blablacz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
z tego co pamiętam to uczy tego myśliwy alfred. Znajduje się w obozie myśliwych ale zauważyłem, że czasami stamtąd wypada gdzieś więc nie jest tam zawsze. Aby Cie tego uczyl musisz nalezec do gildi mysliwych ale sadze ze jak ganiasz juz po GD to spokojnie te 200 potworkow ubiles.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
z tego co pamiętam to uczy tego myśliwy alfred. Znajduje się w obozie myśliwych ale zauważyłem, że czasami stamtąd wypada gdzieś więc nie jest tam zawsze. Aby Cie tego uczyl musisz nalezec do gildi mysliwych ale sadze ze jak ganiasz juz po GD to spokojnie te 200 potworkow ubiles.

On nigdzie nie wypada, po prostu wchodzi do jednego z dwóch domkow... :facepalm:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ym... Witam. Mam problem, ogólnie skończyłem cały wątek Nocy Kruka. Kruk zabity, szpon oddałem Saturasowi (warto? Czy w Returningu miecz jest potężniejszy?), a Hagen wciąż nie chce ze mną rozmawiać - tzn. Rozmawia, rozmawia. Ale nie chce mi dać klucza na przełęcz.

Z góry dziękuję za pomoc.

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

blablacz

blablacz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy

On nigdzie nie wypada, po prostu wchodzi do jednego z dwóch domkow... :facepalm:

I naprawdę masz mnie za takiego debila, że nie wpadłbym na to aby sprawdzić domki? Ehh. Widocznie mam jakiegoś buga bo szukałem alfreda w calym obozie mysliwych i caly najblizszy teren przeszukaem z wyciagnietym lukiem aby go namierzyc i go po prostu nie ma.

Ja mam zaś kolejny problem.
Dołączyłem do bractwa, idę do ratusza, gadam z pierwszym strażnikiem i wszystko fajnie, wpuszcza mnie, ale ten drugi straznik krzyczy "Alarm" i wszyscy sie na mnie rzucają i mnie zabijają...
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Prawdopodobnie uzyje kodu i go zabije ale moze jest inny sposob?

BTW zauważyłem, że niektóre zadania od typów ktorzy maja napisac listy polecajace do gallahada trzeba chyba ukończyć przed oddaniem trzech listów gallahadowi bo wykonalem zadania gerbrandta, fernando i salandrila i oddalem te trzy listy polecajace magowi i wtedy te 3 wystarczają ale wciąż są aktywne zadania od valentina i od lutero i bardzo możliwe, że dopada je wtedy bug bo np. pobilem pozniej regisa, mialem wpis w dzienniku, ze pobilem regisa, ale nie moglem juz o tym powiedziec valentino. Zresztą teraz to już i tak nie ważne bo potem valentino dolacza do bractwa i zadanie wpada do "popsutych".

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań.
1. Kiedy będę mógł kupić ciężka zbroję strażnika bractwa?
2. Jaki jest kod na księgę z opuszczonej bibliotek z doliny cieni?
3. Kiedy będę walczyć na arenie u opiekunów?
4. Jaki jest kod na tego gościa z którym odbędę walkę?
5. Są jakieś dobre sposoby na zabicie smoków?

Odpowie ktoś?
Bardzo proszę :D  ;d  ;d  :D  ;d

>> FreeRiotPoints.me <<

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Odpowiem na pierwsze:
1. W 5 rozdziale.
Reszte, sam "odkryj", a nie kilka rodziałów przed już pytasz o rady.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Mam zadanie od czwartego opiekuna. Wie ktoś o jakie ruiny na północy mu chodzi? Gdzie to jest dokladnie?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Jak jesteś u magów wody, to przed tą piraminą (w strone wejścia mam na myśli) będzie tak jakby kamienna.. płyta, podłoga, czy coś. Tam będzie portal.

blablacz

blablacz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
mógłby ktoś powiedzieć gdzie jest drugi opiekun?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
mógłby ktoś powiedzieć gdzie jest drugi opiekun?
Przy wiezy Xardasa

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Gdzie jest to coś co mam przynieść dla piątego opiekuna (tego z przełęczy) ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gdzie jest to coś co mam przynieść dla piątego opiekuna (tego z przełęczy) ?

Spoiler
Cmentarzysko Orków.

:ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odpowiem na pierwsze:
1. W 5 rozdziale.
Reszte, sam "odkryj", a nie kilka rodziałów przed już pytasz o rady.

Nie wiem o co ci chodzi z tymi rozdziałami. Wszystkie pytania (oprucz kodu na gościa z areny) były do zadań które aktualnie zaliczam.

P.S Czy ktoś w końcu zdradzi mi kod na księgę z doliny cieni z opuszczonej biblioteczki.Książkę miałem i przeczytałem lecz teraz wiem że powinienem ją pokazać upiorowi orka.

>> FreeRiotPoints.me <<

0 użytkowników
Do góry