Problemy techniczne 101059 232

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 101059

Odpowiedzi 232

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Mam 2 pytanka(jeżeli zły temat to proszę o przeniesienie), mianowicie: czy spolszczenie returninga będzie działało na h'n's i czym się różni h'n's od rebalanca- słyszałem że tylko tym że siłe itp. zdobywa się zabijając potworki, ale nie wiem czy na pewno no i oczywiście czy tylko tym? Z góry dzięki za odpowiedź :) .

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Problemy techniczne
#201 2013-05-31, 20:48(Ostatnia zmiana: 2013-05-31, 20:54)
Spolszczenie podobno będzie współgrać ze wszystkimi wersjami moda,a co do drugiego pytania to jest osobny temat...ale krótko tam opisują zmiany o których wspomniałeś
Save niestety nie pójdą z 1 na 2 dlatego warto chyba jeszcze poczekać

xardas123

xardas123

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Ja mam taki problem że po zainstalowaniu rebelance mi się mod nie włącza, ani zwykły G2NK, a wszystko zainstalowane jak należy

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Poproszę o jakieś linki do tego moda. Żaden z tej strony nie działa.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy

Czuper

Problemy techniczne
#205 2013-06-03, 15:17(Ostatnia zmiana: 2013-06-03, 15:42)
Nie no serio nigdzie nie ma działających linków do Returninga/rebalance? Spolszczenie ściągnięte, podstawowy Returning też gdzieś wyszperałem po necie ale rebalance nie mogę znaleźć.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no to może wydaj parę zł i z chomika(np Zer0osa)

xardas123

xardas123

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
pomoże mi ktoś ?

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy

Czuper

Problemy techniczne
#208 2013-06-04, 23:59(Ostatnia zmiana: 2013-06-05, 00:04)
Dałem radę zainstalować i spolszczyć. Zacząłem grę i przy zabiciu jakiegoś tam potworka pisało że liczba zabitych potworów jest taka i taka. I już drugiego dnia przestało się to pojawiać. W informacjach ogólnych też się ta liczba nie zwiększa. A i za potworki zacząłem dostawać tylko pół expa. Co się stało?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pojawia się po pewny czasie, u każdego, a połowe expa dostałeś bo pewnie zabł go twój kompan : )

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Nie pojawia się po pewny czasie, u każdego, a połowe expa dostałeś bo pewnie zabł go twój kompan : )

Rozumiem. Chodziło mi o to że idąc samemu zabijam potworki które w normalnej grze dawały dwa razy wiecej xp ale doczytałem że to zależy od stopnia trudności. A że nie idę nigdy na łatwiznę więc wziąłem stopień normalny.
Generalnie mod zapowiada się ciekawie bo jest dość trudny, przynajmniej na początku rozgrywki.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
jak zrobic, aby grając w oknie(czasem tak robie kiedy mam jeszcze kilka zajec np pisze ze znajomymi) mozna było zmieniac opcje dotyczace jasnosci, kontrastu itd? aktualnie jest tak, ze niezaleznie od tego co ustawie i tak wyglad graficzny jest domyslny - czyli strasznie ciemno, a jesli mam slonce za oknem to juz w ogole masakra.

gdyby ktos nie zrozumial problemu to moze jeszcze opisze go tak:
- gry gram na full screena moge zmieniac jasnosc, gamme itd
- gdy odpale gre w oknie, to niezaleznie od powyzszych ustawien w opcjach, gra i tak odpala sie w domyslnych
- czy da sie zrobic, aby gra odpalona w oknie reagowala na jasnosc, gamme kontrast?

moze jeszcze dodam dla 'ciekawskich', aby odpalic gre w oknie trzeba znalezc plik .ini i zamienic w linijce zStartupWindowed=0 na =1

poprosze o pomoc :)

PS. ten problem tyczy sie ogolnie calego G2,a nie jest spowodowany konkretnie Returningiem, ale licze mimo wszystko na jakies sugestie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Możesz sprobowac przyciemnic/rozjasnic monitor, ewent. zaslonic okno zaluzjami/roletami. Takze tak mam, ze nic nie widze jak slonce wali. Co do twojego problemu to mowie, powinienes miec ustawienia monitora i to sprobuj sie pobawic.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Mam pewien nietypowy problem z dźwiękiem. Otóż odpaliłem Returninga po długiej przerwie i cisza, nie słyszę nic. Przeinstalowałem moda, problem zniknął. Spróbowałem teleportować się i oczywiście komp mi się zawiesił, jak to miał wiele razy w zwyczaju podczas gry w moda. Restart i znowu to samo. Nie mam dźwięku. Czym to może być spowodowane?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kartą dźwiękową, sterownikami.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Dobra, poradziłem sobie z tym. Trzeba było zrobić format ;] Ale teraz mam kolejny problem. Jestem w Jaskini Wulkanicznej i robię próbę od Keliosa. Dochodzę do do piedestału, gdzie chyba przyzywa się tego Ducha Ognia i gdy aktywuję kamień, to komputer po prostu się wyłącza :/ Miał ktoś podobny problem?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj reinstall, i sprawdz czy napewno nie grasz na wlaczonym Marvinie.

KOMPUTER:
Spoiler

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Komputer się wyłącza? To znaczy, że masz syfne sterowniki, najprawdopodobniej od grafiki.

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Wszystkie inne gry działają bez zarzutu, stery mam dobre. Mogę je zaktualizować, ale nie wiem, czy to dobry pomysł - czasami starsze stery są lepsze do wiekowych gier. Jeżeli to nie pomoże, to już nie wiem. Da się jakoś przejść na kodach próbę Keliosa? Bez tego nie popchnę fabuły do przodu.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Problemy techniczne
#219 2013-06-13, 15:07(Ostatnia zmiana: 2013-06-13, 15:07)
próba Keliosa to zabicie ducha ognistego,czyli golema...głowy nie dam ale może wystarczy serce tego golema
itat_firegolem_01 (za ten kod też nie dam głowy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry