Masz w zadaniu "Świątynia Śniącego" czy tam "Uriziel" (nie pamiętam za dobrze. W każdym razie to zadanie, które dostajemy na początku gry) ostatni wpis, że musisz spotkać się z Tarrokiem, by zrobić Ulu-Mulu?
A więc nie mam takiego wpisu, ostatnio na temat świątyni śniącego i uriziela mówił Xardas na początku gry ale teraz niemam u niego nic na ten temat, także jeśli byłbyś na tyle miły

jak to dalej zrobić

A 9q u opiekunów chyba da się zrobić bez Ulu-mulu, tak czy ianczej zabiłem większość orków włącznie z bosem nad starym miastem orków, a z tym bosem powinno się gadać na temat 9 zadania, zabiłem go i niemam popsutego także, jakoś się powinno udać

Mam pytanie. Zbroję się przekuwa to wiadomo. A czy da się coś zrobić,np blogoslawic? Jeśli tak to u kogo.
A więc tak musisz pogadać z Harradem na temat błogosławienia zbroi, musi być odpowiedni rozdział i chyba prawie napewno musisz być już Palladynem.
W każdym bądz razie ja mogłem to zrobić jak dostałem zbroje rycerza od Hagena.
I wtedy musisz ulepszyć zbroję na X1 i dopiero wtedy da się ją błogosławić przy jakiejkolwiek kapliczce Innosa
Tylko zanim będziesz mógł błogosławić Zbroje będziesz musiał zrobić małe zadanie u Harrada, tylko bieganie i gadanie.
Ale z góry cie uprzedzam że nie warto

lepiej przekuć na x5