Pytania o decyzje w rozwoju postaci 152541 281

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 152541

Odpowiedzi 281

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ok dzięki, a z tą siłą to tak do ile uczyć sie u trenera ? w podstawce do około 90 i potem były bonusy, a w returningu ? mniej wiecej ile siły uczyc sie u trenerów ?

Robie pala jakby co

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja grałem strażnikiem świątynnym, nauczyłem się do  momentu, gdy miałem 25 PN za sile, spokojnie wbiłem bodajże 200 coś, lecz potem nie miałem co robić z PN, więc twoja wola.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ok czyli podsumowując wszystko, w Khorninis jest tylko 1 słoneczny alloes koło czarnego trola, w jarkendarze 0 mimo iż kilka trollów było, i cała reszta w górniczej dolinie ?

I podjąłem decyzje że wezmę wszystkie bonusy jak już siłą będzie 20pn kosztowała :P

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Przez całą grę znalzłem chyba 6 aloesów. W Jarkendarze ich nie ma, w Khorinis jest jeden, 3-4 w GD i ostatni w Dolinie Cieni chyba. Te w Górniczej Dolinie to obok Wrzoda wysoko nad Świątynią Śniącego, między 3 trollami strzegącymi wejścia do Starej Kopani i zaraz na wejściu do GD na płaskowyżu tam gdzie Opuszczona Kopalnia złota. I jeszcze jeden gdzieś był ale nie pamiętam gdzie.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dałem rade ;) dzięki wam

Mma jeszcze kilka pytań i to chyba wsio.

1. Co to za trzy oznaczenia opisane po rusku na mapie Górniczej Doliny ?

2. Eee... jak dostać się do doliny cieni, nie grałem w G1 i niewiem gdzie z diego chodziło się po ornament.

3. Jak dostać się na te sławną zapomnianą wyspę aka Eltu :P jak narazie mam 3 rozdział i 0 info na ten temat.

No i mam teraz 208 Siły styknie czy za mało ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.Miejsca wydobycia
2.Musisz zacząć wątek z URIZIELEM, do momentu gdy będziesz miał ulu mulu to idziesz do orkowego miasta, który znajduje się w dawnym obozie quentina
3.Podpowiem tyle, że ten wątek jest związany z senyakiem, a konkretniej do zdobycia mora ultaru, który się znajduje na właśnie tej wyspie. Jeżeli masz tą misję aktywną to idź do paladyna, gdzie rangar uciekał za koszary. Ale wcześniej musisz porozmawiać z xardasem

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ok dzięki.
W górnym oznaczeniu na mapie GD było wejście do starej kopalni.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Zapomniana wyspa i wyspa etlu to dwie różne wyspy. Etlu można zacząć już chyba w II rozdziale a Zapomnianą dopiero po Irdorath.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dwie różne ? oO  hehe... no to jak dostać się na Eltu ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3 posty wyżej,jak byk napisane
#edit: ale to może ciągle za mało...więc jeszcze to poczytaj:http://www.thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=9

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Rozumiem, ale raczej nie dostane sie tam bo niemam kradzieży kieszonkowej, choć może się naucze tego i mam napewno za mało zręczności 59 już użyte bonusy.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
coo ? 59 i uzyte bonusy ? nie  zajdziesz w tej grze daleko : )

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kiedy ja nie gram pod zręczność a pod siłe, zręczność jest wbijana przy okazji.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ja też grałem tak jak mówisz, i gdy był czas aby okraśc hagena, miałem cośponad 140 zręki, ojjj chyba nie inwestowałeś w miksty : )

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Tzn ? nie znam eliksirów zręczności bo nie potrzebowałem zręczności, awszystkie goblinie jagody zjadłem, bo jak mówię to robiłem przy okazji by było, zresztą to lekka głupota robić miejscówkę do której nieda sie dostać bez sporej zręczności o_O kto takie durnoty i po co wymyślił ? dobra lać na to nie musze tam iść bo po co oO

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpuść sobie ten mod,przynajmniej na razie...Nie wykorzystujesz nawet w połowie jego możliwości.Idealnie byłoby chyba zagrać sobie w wersję z dodatkiem NK

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Tzn ? nie znam eliksirów zręczności bo nie potrzebowałem zręczności, awszystkie goblinie jagody zjadłem, bo jak mówię to robiłem przy okazji by było, zresztą to lekka głupota robić miejscówkę do której nieda sie dostać bez sporej zręczności o_O kto takie durnoty i po co wymyślił ? dobra lać na to nie musze tam iść bo po co oO

To naprawdę nie jest podstawowy Gothic 2 z dodatkiem tylko zupełnie inna gra teraz. Ja też robiłem woja pod siłę a jak znalazłem super mieczyk pod zręczność to poszedłem też i w tym kierunku. Efekt był taki że w 7 rozdziale miałem ponad 200 zręczności i grubo ponad 300 siły. I na zmiane korzystałem z łuków i kuszy, w zależności od tego co miałem najlepsze w ekwipunku. I gwarantuję Ci że wystarcza na takie coś punktów nauki, a później również misktur. Poza tym są jeszcze pierścienie, amulety itd.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ok rozumiem, chyba zagram od nowa, inie popełnie tych błędów, w końcu człowiek się na nich uczy :P

Dzięki za rady.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poczekaj w twoim wypadku na spolszczenie xd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry