zamość kurwa 42772 183

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 23.03.2012 roku

Wyświetleń 42772

Odpowiedzi 183

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tia, nocuję na podłodze w akademiku u Izdeba (ktoś go pamięta?), mam nadzieję że do rana mnie nie zarzyga :D  Jutro mogę być nieco niewyspany :D

Thoro, nie możesz nocować w Lublinie? Nawet jeśli miałbyś jechać o 21 to i tak 3h jesteś na miejscu ze mną :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
gdzie niby miałbym nocować?

pozostaje ewentualnie jeszcze niedziela, ale to w godzinach porannych, tak abym po południu mógł już sie ogarnąc.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To chuj, przyjeżdżaj na te trzy godziny, ewentualnie coś się na miejscu ogarnie - ja zapewne będę spał u kumpla. Nie pierdol że chcesz się teraz wykręcić :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
18 dla mnie tez troche dupa bo wtedy sie zaczynaja urodziny kolezki ale chuj tam najwyzej sie spoznie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To co, Ty chcesz zlot o 18 kończyć? O 19 wieczorynka?

Ja na pewno wcześniej nie dam rady, ten bus to chyba jedyny o tej porze, inny mam taki że jest w Lublinie o 13:20, tyle że ja jeszcze w Siedlcach jestem i chciałbym najpierw jakoś wrócić do domu.

BTW, jakiś palant dzwonił teraz do mnie, czy to faktycznie był Leszek z Łęczycy? :lol2:

EDIT:
OK, jest inna opcja - mam PKS który przyjeżdża do Lublina na 15:50. Pasuje?

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kyro inny wariant jest taki, że do 4 szlajamy się po mieście, bo wtedy jest następny bus :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
EDIT:
OK, jest inna opcja - mam PKS który przyjeżdża do Lublina na 15:50. Pasuje?
Podbijam co byś zauważył bo napisałeś posta w tym samym momencie. Mogę być o 15:50, co mi jednak średnio pasuje, bo chciałem trochę odpocząć w domu, umyć się, zjeść, a będę miał na to niedużo czasu. Co do szlajania się do 4 rano, to właśnie na to liczyłem :lol2:

EDIT:
Od tego momentu kontakt do mnie to FB albo telefon (FB również przez telefon, TM mi nie działa).

Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To się ogarnijcie pały : p wpadne tu jeszcze po 11 i wszystko ma być ustalone

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
same here :D . Dogadajcie sie tam jakos ci co dojezdzaja moj numer : 534960955, ale nie mam ani grosza wiec tylko dzwonic, zadnych pierdolonych smsow

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dobra też daje nr bo mnie nie będzie 725008696 jak się nie mylę

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Dobra to robimy sobie jaja z Elvansa ; DD

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Azor jestes słabą zamojską piczą ; p

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
DOBRA WRÓCIŁEM

PROPSUJEMY:

- Elvansa za nocleg i, że pokazał co i jak,
- Maybego za fajki własnej roboty,
- Kyra za to, że dorzucił mi się do kebaba
- Tanie dobre piwo w dobrym lokalu,

HEJTUJEMY:

- Mróz w mieszkaniu Elvansa,
- Chujowe, oszukane kebaby na starówce
- Cienki kocyk Elvansa
- Niżej wymienionych lamusów, którzy nie odbierali telefonów; Bułę, Vierzbę, Avallacha

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Chłopie dzwonicie do mnie po nocach, ja jako człowiek pracy dawno spałem :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

zamość kurwa
#114 2012-04-15, 13:18(Ostatnia zmiana: 2012-04-15, 13:19)
Zajebaliscie elvisowi ta kasze gryczana spasione wieprze?
To maybe wkoncu byl tam z wami?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jebać kasze. chleb czerstwy też oszczędziłem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Chujowo z waszej strony. Aczkolwiek plus za to, ze przetrzepaliscie mu chate  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

zamość kurwa
#117 2012-04-15, 13:32(Ostatnia zmiana: 2012-04-15, 13:33)
żeby jeszcze było co trzepać. elvans jest ascetą a jego cały materialny dobytek zamyka się w kręgu kocyka, ryzy papieru i ubrań, których ilość jak zaręczył, zmniejszył do minimum a w razie czego pożycza. nie posiada on nawet jedzenia, więc kasza najprawdopodobniej nie była jego.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
btw to nie mój kocyk jak już mówiłem ja nie mam żadnego koca tutaj i przeciez kurwa nie jest zimno ; p

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
:lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry