Fotografie 160601 750

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 13.03.2012 roku

Wyświetleń 160601

Odpowiedzi 750

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Robienie zdjęć śpiącym żulom musi być cholernie ciekawym zajęciem :lol2:

makin' bacon

Kazzmir
  • Gość
Robienie zdjęć śpiącym żulom musi być cholernie ciekawym zajęciem :lol2:

nie spodziewałem się w pradze zaprutego murzyna xD

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cholera, porzadnym aparatem mozna zrobic zdjecia czegokolwiek, a i tak beda swietnie wygladaly. Ja gram na Level: Hard, musze najpierw znalezc dobra lokacje i oswietlenie, zeby wyszlo cokolwiek :lol2:  Mozliwe ze zainwestuje w aparat, moze nawet w lustrzanke. Czy o aparacie mozna powiedziec, ze to inwestycja na lata? Co polecacie?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

Fotografie
#23 2012-03-14, 14:18(Ostatnia zmiana: 2012-03-14, 14:19)
celuje w aparaty dla zaawansowanych amatorów, body w okolicy 2k + obiektywy. nigdy nie miałem obiektywu do fotografowania robactwa a zawsze chciałem takie zdjęcia robić. obiektywy takie do robienia ludziom, widokom i robakom idealny zestaw :D  czekam na premierę nowego sony slt a57, a drugą rzeczą ale to już jak będzie ciepło to teleskop i astrofotografia, jedno z niespełnionych marzeń :D

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
https://www.youtube.com/watch?v=O_p3lepFmCU

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tyle że ja nie chcę się zajmować fotografią jako jebany hipster (zero zdjęć rozłożonych lasek na torach, gdzie w przelocie srali ludzie), tylko profesjonalnie, jako że chciałbym sobie trochę w przyszłości popodróżować i połączyć to z moją karierą.

Odnośnie hipsterstwa, BTW, to jak w styczniu byłem w Warszawie, przechodziliśmy z kumplem koło fontanny pod pałacem kultury, a przy niej kręciła się trójka jebanych hipsterów z lustrzanką na statywie. Wcale nie pod nosem powiedziałem "Artyści jebani, kurwa" :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Fotografie
#26 2012-03-14, 19:14(Ostatnia zmiana: 2012-03-14, 19:16)
Cholera, porzadnym aparatem mozna zrobic zdjecia czegokolwiek, a i tak beda swietnie wygladaly.

No nie do konca. Ogladalem stosy zdjec, ktore byly chujowe, nieciekawe, smieciowe, przeswietlone, niedoswietlone i co tylko chcesz i w ogole wygladaly jak telefonu albo robione tanim kompaktem i wszystko bylo ok dopuki nie widzialem sprawcy zamieszania a byla nim zazwyczaj bogacka lustrzanka niezadko z jakims wypizdrzonym obiektywem. Powyzsze moje zdjecia byly robione starym kompaktem. Robilem rowniez zdjecia roslin starym telefonem sony ericson, ktorym zdazalo sie wygladac lepiej niz ze sprzetu za kilka kafli w rekach zwyklej osoby.

Spoiler

Wcale nie potrzebujesz zajebistego aparatu (oczywiscie bez skrajnosci), tym bardziej jesli chcesz trzaskac zdjecia zuli, widoczkow i portrety szyszek. Taki sprzet jest super, ale z odpowiednim obiektywem i pod konkretne zastosowania typu ewenty, sesje i inne co przejawia jakas nieprzecietna wartosc wizualna. Oczywiscie jesli masz kase to kupuj. Sam bym kupil i kiedys w koncu zapewne taki aprat kupie.

Kazzmir
  • Gość
zioło zawsze dobrze wychodzi xD

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

Fotografie
#28 2012-03-14, 21:22(Ostatnia zmiana: 2012-03-17, 17:07)
większy update, także w poprzednich postach, sporo nowych zdjęć
Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Kazzmir
  • Gość
http://imageshack.us/photo/my-images/821/16519564.jpg/

z poczatku myslalem, ze to ty  :lol2:

niestety to nie ja, przykro mi, ale wiesz gdzie to jest przecież, na pewno byłeś nie raz na plantach :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
No byłem, dlatego obawiałem się, że to ty  :lol2:

kazzmir
  • Gość

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Props. Życie i śmierć jest bezsensu.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To, że tego nie rozumiesz, nie znaczy że to jest głupie...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
To, że tego nie rozumiesz  

Tego nie powiedziałem. Po prostu naprawdę komiksy z serii "Życie i śmierć" nie mają sensu.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
I o to chodzi.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Ich sensem jest to, że nie mają sensu?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Dokladnie tak. Twoj scisly umysl procesor cie nie zawiodl :D

gothic1210
  • Gość
Temat przypomniał mi, że mam cyfrówkę. Dzisiaj rano zrobiłem takie zdjęcie.
Spoiler
Sprzęt to Nikon Coolpix L22; matryce mam ustawioną na 3Mpx

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry