O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 859781
Odpowiedzi 2478
Waldowzky
krycha
Mam takie pytanie, używam runy teleportacyjnej do siedziby nekromanty, gadam z nim, zabieram almanach, używam runy teleportacyjnej do obozu rebeliantów, ale nic się nie dzieje, po użyciu opadam na ziemię i nie teleportuje mnie. Runy mogę używać w nieskończoność. (próbowałem wszystkich run teleportacyjnych)
Memorius
Gdzie dokładnie mam iść z tymi kretoszczurami Snafa? I co muszę zrobić, żeby pojawiły się Głodne wilki?
Martinos Złote Wrota
Cytat: WaldowzkyMam takie pytanie, używam runy teleportacyjnej do siedziby nekromanty, gadam z nim, zabieram almanach, używam runy teleportacyjnej do obozu rebeliantów, ale nic się nie dzieje, po użyciu opadam na ziemię i nie teleportuje mnie. Runy mogę używać w nieskończoność. (próbowałem wszystkich run teleportacyjnych)Przypomnij sobie jak tu dotarłeś... musisz opuścić lokację, dostać się do początkowej jaskini, dopiero wtedy zadziała runa teleportacyjna do OR...
Dostałem się tam w kolejności najpierw przez tunel (do kopalni, gdzie był nekromanta), następnie z kopalni runą do jego "wieży", gdzie jest dużo książek, wziąłem almanach, przeczytałem, dostałem wpis do dziennika, używam runy, nic. Opuścić lokację, znaczy, że jest jakieś wyjście z tej "wieży? Wchodziłem w te odnóża co są, ale nie przenosi mnie nigdzie. I jeszcze pytanie co do miecza runicznego, dałem go temu nekromancie, jak go odzyskać?
Orion7
Pablo1999
Mam pytanie - czy wie ktoś co mam/mogę zrobić jeśli po rozmowie z Gornem, Laresem i Torlofem(i wykonaniu misji Torlofa i Laresa) nie mam żadnych opcji dialogu dotyczących rebelii u Wilka? Ani u Pluskwy?(4 Rozdział, Nowy Obóz)
kanonier
M36
bongonh
adas
Mabashi
gerard546 The Modders
Grzech44
OK, kto mi powie, gdzie znajdę Laresa? W WK u Torlofa byłem, Wilka namierzyłem, ale tego dziada nigdzie nie widzę.
Thompson The Modders
Jak powinna wyglądać misja z Informatorem?Powiem tylko tyle, że Informator i Bezimienny nie żyją xD i jak poleciałem do Ratforda to nie da się z nim pogadać.Jakby ktoś mógł dać save lub kody na tych dwóch panów byłbym wdzięczny (Bezi coś do nas gada kiedy ginie informator?).