Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 859781 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 859781

Odpowiedzi 2478

Waldowzky

Waldowzky

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, używam runy teleportacyjnej do siedziby nekromanty, gadam z nim, zabieram almanach, używam runy teleportacyjnej do obozu rebeliantów, ale nic się nie dzieje, po użyciu opadam na ziemię i nie teleportuje mnie. Runy mogę używać w nieskończoność. (próbowałem wszystkich run teleportacyjnych)

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Waldowzky
Mam takie pytanie, używam runy teleportacyjnej do siedziby nekromanty, gadam z nim, zabieram almanach, używam runy teleportacyjnej do obozu rebeliantów, ale nic się nie dzieje, po użyciu opadam na ziemię i nie teleportuje mnie. Runy mogę używać w nieskończoność. (próbowałem wszystkich run teleportacyjnych)
Przypomnij sobie jak tu dotarłeś... musisz opuścić lokację, dostać się do początkowej jaskini, dopiero wtedy zadziała runa teleportacyjna do OR...
 :lol:

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Gdzie dokładnie mam iść  z tymi kretoszczurami Snafa? I co muszę zrobić, żeby pojawiły się Głodne wilki?
w rejon jaskini gdzie można było znaleźć w G I amulet Neka.
Wilki pojawią się tam automatycznie.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Czy to, że wcześniej zabiłem te pobliskie "zwykłe wilki"  wpłynęło jakoś na grę? Z tego co widzę na filmikach, Głodne wilki pojawiają się, gdy zaatakuje się te zwykłe.

Waldowzky

Waldowzky

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przypomnij sobie jak tu dotarłeś... musisz opuścić lokację, dostać się do początkowej jaskini, dopiero wtedy zadziała runa teleportacyjna do OR...
 :lol:
Dostałem się tam w kolejności najpierw przez tunel (do kopalni, gdzie był nekromanta), następnie z kopalni runą do jego "wieży", gdzie jest dużo książek, wziąłem almanach, przeczytałem, dostałem wpis do dziennika, używam runy, nic. Opuścić lokację, znaczy, że jest jakieś wyjście z tej "wieży? Wchodziłem w te odnóża co są, ale nie przenosi mnie nigdzie. I jeszcze pytanie co do miecza runicznego, dałem go temu nekromancie, jak go odzyskać?

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy

Dostałem się tam w kolejności najpierw przez tunel (do kopalni, gdzie był nekromanta), następnie z kopalni runą do jego "wieży", gdzie jest dużo książek, wziąłem almanach, przeczytałem, dostałem wpis do dziennika, używam runy, nic. Opuścić lokację, znaczy, że jest jakieś wyjście z tej "wieży? Wchodziłem w te odnóża co są, ale nie przenosi mnie nigdzie. I jeszcze pytanie co do miecza runicznego, dałem go temu nekromancie, jak go odzyskać?

Pisząc "Przypomnij sobie jak tu dotarłeś...", miałam na myśli to, że przeszedłeś do następnej lokacji, w której nie działają inne runy i z niej musisz się najpierw wydostać, ale nie ważne...  W wieży nekromanty, o ile dobrze pamiętam, są cztery wyjścia, jedno z otwartymi, a trzy z uchylonymi drzwiami... Trzeba przecisnąć się przez uchylone drzwi... prawdopodobnie są to te, naprzeciwko otwartych, ale sprawdź... w ten sposób znajdziesz się na początku tunelu i możesz użyć runy do OR.
Co do miecza... chyba raczej go nie odzyskasz... radzę wgrać zapis... Ja pod koniec gry miałam dwa takie miecze, ale nie pamiętam skąd się wziął ten drugi...
 ;D

Orion7

Orion7

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie - czy wie ktoś co mam/mogę zrobić jeśli po rozmowie z Gornem, Laresem i Torlofem(i wykonaniu misji Torlofa i Laresa) nie mam żadnych opcji dialogu dotyczących rebelii u Wilka? Ani u Pluskwy?(4 Rozdział, Nowy Obóz)

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Cytat: Orion7
Mam pytanie - czy wie ktoś co mam/mogę zrobić jeśli po rozmowie z Gornem, Laresem i Torlofem(i wykonaniu misji Torlofa i Laresa) nie mam żadnych opcji dialogu dotyczących rebelii u Wilka? Ani u Pluskwy?(4 Rozdział, Nowy Obóz)

Zła kolejność musisz zrobić tak: lares wilk torlof wtedy działa :D

kanonier

kanonier

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie mi tak kolejność nie działa najpierw lares wilk i własnie przy wilku mam zapytać o łuki i wywala mi z gry . Juz to wspominałem wyżej to i od tego momentu nie mam co grać.

Orion7

Orion7

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Orion7

Zła kolejność musisz zrobić tak: lares wilk torlof wtedy działa :D

Zrobiłem tak, pogadałem z Gornem, zrobiłem zadanie z Laresem poszedłem do Wilka i niestety znowu nic - tylko opcje "Kim jestes?", a potem HANDEL i nauka łuków

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
raz komuś działa, raz nie, jeśli wyjdzie patch do tego moda to może kiedyś go ukończysz.

kanonier

kanonier

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To czemu raz komuś działa a innemu nie od czego to zależy że może grać dalej? A wiadomo coś kiedy ma być ten patch?

bongonh

bongonh

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z misja "ornamenty" jestem na etapie gdy muszę iść po ostatni ornament jest tam HRABIA ale nie ma opcji dialogowej .
Wyszukałem na forum że powinien obok stać WĘGORZ , ale ale go tam nie ma bo gdy pierwszy raz go spotkałem przy tej samej misji tam obok cytadeli to go ZABIŁEM . Nie wiem co teraz próbowałem go przywołać kodem który również znalazłem na forum .."Grd_4079_Wegorz " ale nie działa!! próbowałem go poszukać w plikach gothic/work/data/scripts/content/story/npc ale nie ma go tam albo ja nie mogę znalezć ..POMOCY

PROBLEM ROZWIĄZANY PRZYWOŁAŁEM WĘGORZA ZA POMOCĄ KODU "GRD_2519_WEGORZ"

kanonier

kanonier

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To trzeba było go nie zabijać masz lipe!!! :lol:

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
witam, mam problem z bukhartem ,to on niby ma byc tym który kradnie żarcie no to spie do północy on tam stoi przy drzewie i nie mam zadnej opcji dialogowej. Następny razem robię to  normalnie czekam od 21 do północy i to samo. Czy to bug? jak zrobić to zadanie ?

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
(Miedzy godziną 0:19 a 3:00), w moim przypadku stałem przy ognisku. Zapisałem i wczytałem. Od razu po wczytaniu zaczął się skradać do skrzyń.

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
Jak powinna wyglądać misja z Informatorem?

Powiem tylko tyle, że Informator i Bezimienny nie żyją xD i jak poleciałem do Ratforda to nie da się z nim pogadać.

Jakby ktoś mógł dać save lub kody na tych dwóch panów byłbym wdzięczny (Bezi coś do nas gada kiedy ginie informator?).

Grzech44

Grzech44

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
OK, kto mi powie, gdzie znajdę Laresa? W WK u Torlofa byłem, Wilka namierzyłem, ale tego dziada nigdzie nie widzę.

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
OK, kto mi powie, gdzie znajdę Laresa? W WK u Torlofa byłem, Wilka namierzyłem, ale tego dziada nigdzie nie widzę.

Na samym początku gdzie niewolnicy zbierają ryż on jest wśród nich razem z Mordragiem.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: gerard546
Jak powinna wyglądać misja z Informatorem?

Powiem tylko tyle, że Informator i Bezimienny nie żyją xD i jak poleciałem do Ratforda to nie da się z nim pogadać.

Jakby ktoś mógł dać save lub kody na tych dwóch panów byłbym wdzięczny (Bezi coś do nas gada kiedy ginie informator?).
Informator ginie, Bezi wali gromem/błyskawicą i pomaga nam ubić strażników. Bo zabiciu Bezi do nas zagaduje. Jeśli u ciebie tak to nie wygląda - próbuj do skutku. Adanos gdzieś podawał kody na strażników, bo trzeba zabić ich wszystkich.

0 użytkowników
Do góry