Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 859764 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 859764

Odpowiedzi 2478

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Splash
Kod na Nekromantę : DMB_1701_NecroInNecroloc

Ten kod nie działa...    :huh:

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: krycha
Cytat: SplashKod na Nekromantę : DMB_1701_NecroInNecroloc
Ten kod nie działa...   
DMB_1701_NecroInNecroloc

W wyrazie "In" jest duże "i", może wpisywałeś małe "L"? (ale pogmatwałem)

Plajer

Plajer

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Mam pytanko , zrobiłem już zadania z mieczem runicznym i odprawiłem cały rytuał , wskoczył mi 5 rozdział , tylko nie wiem jak napełnić miecz runą ?

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
siemka mam kolejne pytanie jestem w 4 rozdziale ale nie moge znaleźć wejścia do siedziby nekromanty. Podobno gdzieś koło placu wymian ale szukałem i nic tam nie ma.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: diegot
siemka mam kolejne pytanie jestem w 4 rozdziale ale nie moge znaleźć wejścia do siedziby nekromanty. Podobno gdzieś koło placu wymian ale szukałem i nic tam nie ma.
Spoiler
Nie dochodzisz do placu wymian... Wejdź nad zawaloną kopalnią na samą górę, idź cały czas lewą stroną, wzdłuż ściany skalnej, a na pewno trafisz na drzwi...
:lol:

ascat2020

ascat2020

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko , zrobiłem już zadania z mieczem runicznym i odprawiłem cały rytuał , wskoczył mi 5 rozdział , tylko nie wiem jak napełnić miecz runą ?

Mam ten sam problem. Już nawet wybrałem przycisk od napełniania ale i tak nie wiem jakim sposobem go napełnić.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Otóż to, ja też nie wiedziałem, bo nie ma o tym nigdzie info. Wejdź w ustawienia --> Sterowanie --> Będziesz miał opcje związaną z runą na samym dole, której musisz przyporządkować odpowiednią literę. Np. "P" - następnie wchodzisz w ekwipunek i wybierasz runę po czym naciskasz "P" i tyle. 

kanonier

kanonier

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem w 4 rozdziale gdy próbuje porozmawiać z wilkiem ze chce kupić łuk i przy tej opcji dialogowej zwiesza mi sie gra. Drugi problem także w 4 rozdziale chce kupić zbroje od foxa oferuje 3 zbroje ale gdy którąś kupuje to niby ją on mi daje ale jej nie ma i nie zabiera mi rudy.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Z wilkiem nie wiem o co chodzi a zbroje to np bierzesz tą za 9500 bryłek przywołujesz kodem insert hun_armor_h2 a bryly do wody albo skrzyni w patchu to naprawia

kanonier

kanonier

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ze zbroją myczek działa, ale bez tego pierwszego się nie obejdzie.

Pichas2

Pichas2

Użytkownicy
posty6
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Niestety jest kolejny problem. Jestem w kręgu na bagnach i Leren nie ma opcji dialogowej, Myxir i Xardas są już na miejscu. Mam niezakończone zadanie almanach (czy tak powinno być ? almanach zdobyty, nieprzeczytany, oddany Lerenowi), nie mam też przy sobie miecza runicznego (nie pamiętam już czy oddawałem go Lerenowi, o tym że go nie mam kapnąłem się po kwestii u Xardasa). Jakieś sugestie popchnięcia tego dalej ?

Ok, już poszło dalej wina zgubionego miecza.

kamil654098

kamil654098

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z misją 'Więź" mianowicie nie moge znaleźć miejsca gdzie został ukryty skradziony pierścień Martina wie ktoś moze w jakim miejscu został ukryty? ;>

Pichas2

Pichas2

Użytkownicy
posty6
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem z misją 'Więź" mianowicie nie moge znaleźć miejsca gdzie został ukryty skradziony pierścień Martina wie ktoś moze w jakim miejscu został ukryty? ;>
Jest w solucji, tam gdzie był Jack Aligator.

kamil654098

kamil654098

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Pichas2 :) Niestety mam kolejny problem z questem... Jak jest misja w SO i przekonałem juz kopaczy i cienie i nie wiem co dalej dostałem jakiś Dokument Fletchera...Jeśli wie ktoś co dalej mam zrobić to proszę o wskazówki :) Z Góry dzięki,

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Pokaż go Thorusowi. Dzięki niemu będziesz mógł wejść do zamku.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
O ile wiem to jest solucja...

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Jestem na finiszu... jest już po walce, schodzę do podziemi, tam gdzie podobno uciekł Gomez, ale tam pusto drugie drzwi zamknięte... co dalej?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Gdy wejdziesz przez pierwsze drzwi w piwnicy magnatów, skieruj się prawo. Na ziemi będą leżeć drzwi, przez które trzeba przejść.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Gdzie dokładnie mam iść  z tymi kretoszczurami Snafa? I co muszę zrobić, żeby pojawiły się Głodne wilki?

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Splash
Gdy wejdziesz przez pierwsze drzwi w piwnicy magnatów, skieruj się prawo. Na ziemi będą leżeć drzwi, przez które trzeba przejść.
O jakie drzwi chodzi?... w "mojej" piwnicy ich nie ma...  :blink:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry