Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 929465 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 929465

Odpowiedzi 2478

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Kamcio12
Mam kolejny problem chodzi o to że mam iść zabić fletchera Lee coś pierdoli o nocy ale poszedłem tam w dzień i o dziwo fletcher jest sam w dzieniku nie ma zwiazanej z nim misja a jak goi zabije to lee nie ma dialogów tak samo fletcher też jak żyje nic nie mówi
Dlatego ja wziąłem misje Watacha , bo tez miałem takiego buga .

To powie mi ktoś wreszcie gdzie jest ta skrzynia hrabiego , w której jest runa teleportujaca do orlego gniazda? :d

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Mam kolejny problem chodzi o to że mam iść zabić fletchera Lee coś pierdoli o nocy ale poszedłem tam w dzień i o dziwo fletcher jest sam w dzieniku nie ma zwiazanej z nim misja a jak goi zabije to lee nie ma dialogów tak samo fletcher też jak żyje nic nie mówi
Porozmawiaj z Gornem.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Cytat: Splash
Porozmawiaj z Gornem.
A gdzie on jest bo pod tą bramą obok Kil'a już go nie ma

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Utknąłem na kolejnym zadaniu, a jakże oryginalnym i błyskotliwym, typu "znajdź kogoś chuj wie gdzie", chodzi o Paula z misji perlisty podmuch.
Muszę się wyżalić, ale kto kurde robił takie denne zadania, w pierwszym, drugim rozdziale ok, tam jeszcze eksploruje się świat, ale pod koniec trzeciego to już większość potworów wybiłem i przy okazji takich zadań biegam tylko bez sensu po koloni.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jesli chodzi o paula to o ktorejs godznie przechodzi przez oboz rebeliantow tam gdzie siedza piraci tylko niestety nie wiem o ktorej na pewno w dzien

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Powie ktoś gdzie jest Gorn po odnalezieniu tajnego przejścia przed misją żeby zabić fletchera ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
haha paula kurwa, ja to musiałem go w skryptach szukac i zlokalizowac waypointa, jest w poblizu NO przy rzece.
Powie ktoś gdzie jest Gorn po odnalezieniu tajnego przejścia przed misją żeby zabić fletchera ?
przed NO jak masz problem to wpisz w b/marvin/b F2 i wpisz  goto waypoint PC_fighter

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem. Mógł  by mi ktoś od początku do końca napisać co zrobić w quescie Marzenia Rodneya. I gdzie szukać tych twierdz. Oczywiście dam propsa.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W poradniku masz wszytko ładnie opisane - https://mega.co.nz/#!xBpn2CyA!Mm3R_WrcO6I3EGRjHICLZly9eoM0mmStBNFUaS2aPtU

Do "Nekropolii"(cmentarzyska orków) zaprowadzi cię bezimienny. Szaman znajduje się w ostatnim pomieszczeniu na górze. Łatwo znaleźć.

Wieża Mgieł - obok plaży, tam gdzie zaczynamy grę.

Cytadela Orków, są to ruiny "zamku" którę znajdują się po drodze do "Górskiej cytadeli". Jesli grałeś w G1 to w owym miejscu zapada się strop/podłoga, był tam również szaman. Nie wiem jak inaczej Ci ti wytłumaczyć.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te 30 stalowych prętów dla Aidana mam wyczarować, wyciągnąć z dupy czy jak? Bo ani Drax, ani Fox, ani Verm ich nie mają... Chyba pobiję tego Garrego bo on powinien mieć.
No i dlaczego nie mogę pogadać z Kirą? Dopiero będę mógł kiedy wszystkie zadania poboczne wykonam?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
wyciagnij z dupy :D

Kharim ma pare a jak nie to b/marvin/b F2 insert itmiswordraw

tak jak zrobisz all zadania dla rebeliantow kurwa patrzcie do poradniki i czytajcie ze zrozumieniem

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W przechodzeniu gry nie chodzi o to by korzystać z poradnika, bo ktoś nie pomyślał, żeby dać 30 prętów jakiemuś handlarzowi. W poradniku jest napisane, że muszę zapierdalać aż na bagna, co jest trochę głupie.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Co jak co, ale większość wie, że bez poradnika Czas Zapłaty byłby prawie nie do przejścia. Słabe opisy co należy zrobić w danej misji. Osobiście opisy podobają mi się, są fajne, naprawdę fajnie napisane, ale niestety do niektórych misji należy podać jakieś wskazówki. Przykład to taki Jarvis w jaskini Piwosza...
@sebogothic - masz rację, chociaż pomysł z prętami na bagnie jest dobry, tylko że normalnie nie da się tego domyślić, do tego nie każdy się tam wybiera w tym momencie bądź już tam był. Można dodać komuś dialog, że w Bractwie znajdowała się kuźnia, w której prężnie kuto miecze i tam można poszukać stalowych prętów.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no mi jakos udało sie przejsc, a poradnik do 4 rodziału jest

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Co mam robić przed chwilką Kruk teleport mnie do Orlego Gniazda wybiłem demony i co dalej ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
heheh i nic to jest bug :D tez to miałem, radzie w klasztorze pod SO nie zapisywac gry, bo po wczytaniu wypierdala, oraz gdy jest crash podczas ładowania, zmiec rodzielczosc na minimalna.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: mrdragothic
heheh i nic to jest bug  tez to miałem, radzie w klasztorze pod SO nie zapisywac gry, bo po wczytaniu wypierdala, oraz gdy jest crash podczas ładowania, zmiec rodzielczosc na minimalna.
Tez to własnie mam , czyli co misja dead?:d

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Czyli teraz nie rozumiem już nie wykonam tej misji czyli =nie przejde gry ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
mhm tylko, ze to jest misja poboczna, jebaj w fabułe :D konwoje u corda itp.

Czyli teraz nie rozumiem już nie wykonam tej misji czyli =nie przejde gry ?
też myslałem kurwa po grze, ale na szczęście jest to misja poboczna

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
kurde teraz nie rozumiem Hrabia to misja głowna bez tego fabuła nie ruszy no nie a mi chodzi co mam zrobic jak pozabijałem demony kruka po tym jak mnie teleportował a Hrabia nie raczy ruszyć dupska i pogadać. Źle się dragogothic zrozumieliśmy ;p 

0 użytkowników
Do góry