O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 880286
Odpowiedzi 2478
Barnaba
Krystian2222
Misiex
Kamcio12 Tester Złotych Wrót
turbocheat
Kain
Też mam 5 rozidzał ale pytanie gdzie jest Lee bo już z nim gadałem i on idzie do NO ale potem z kim mam pogadać aby rozpocząć rebelie ?
Thompson The Modders
Jaki lvl można wbić w 1 rozdziale? Czy uda mi się ulepszyć walkę 1H na 60% i 2H na 100%? Czy tu również występuje próg w umiejętnościach taki jak w NK?
mam problem z zadaniem w poszukiwaniu skarbów z tego co wiem czarna perła ma byc w punkcie oznaczonym xiem w lesie ale nie mogę dokładnie znaleźć miejsca w którym mam kopać proszę o screen
Mam jakąś lipę w zadaniu od Harforda co do tej akcji z sygnetem i skrzynią Coopera. A dokładniej chodzi o to, że nie mam jak włożyć sygnetu do skrzyni bo ta skrzynia jest zamknięta i nijak nie da się jej otworzyć bo przy próbie otwierania wytrychem cały czas ów się łamie :< Czy może być to spowodowane tym, że zapłaciłem mu już tę rudę? I czy zakończenie tego zadania jest wciąż możliwe?
Kingston
Aha dzieki to jeszcze jedno pytanie gdzie jest konwój z ludzmy bo szukałem z orikiem chyba wszędzie obok SO
Gdzie jest Almanach Odrodzenia? Bo mam 3 rozdział i nie wiem czy jest sens szukać, miecz ładuje się dopiero w 5?
Cytat: ThompsonGdzie jest Almanach Odrodzenia? Bo mam 3 rozdział i nie wiem czy jest sens szukać, miecz ładuje się dopiero w 5?Jest w bibliotece nekromanty . Od Lorena dostaniesz zadanie z Nekromanta .