Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 880286 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 880286

Odpowiedzi 2478

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
a gdzie jest ten kamienny krąg gdzie ma być rytuał ?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Powie ktoś co zrobić, żeby guru zemną pogadał ? bo nie mam dialogu i nie zacznę tego questa..
Zobacz gdzie pójdą magowie.

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem w poszukiwaniu skarbów z tego co wiem czarna perła ma byc w punkcie oznaczonym xiem w lesie ale nie mogę dokładnie znaleźć miejsca w którym mam kopać proszę o screen

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
JAKI X?! Dlaczego wy się wzorujecie na skarbach grega, TO NIE X będzie taka czarna plama... 

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
doskonale wiem o tym że to będzie czarna plama bo parę skarbów odkryłem miałem na myśli xa na mapie

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Ej to napiszę ktoś dokładnie co mam zrobić jak nie mam dialogu u xardasa i prawdopodbnie w dzieniku nie mam misji z ornamentami ;(

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra już jestem w 5 rozdziale ale mam kolejny problem :d Powie mi ktoś gdzie jest skrzynia hrabiego?

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Też mam 5 rozidzał ale pytanie gdzie jest Lee bo już z nim gadałem i on idzie do NO ale potem z kim mam pogadać aby rozpocząć rebelie ?

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Mam jakąś lipę w zadaniu od Harforda co do tej akcji z sygnetem i skrzynią Coopera. A dokładniej chodzi o to, że nie mam jak włożyć sygnetu do skrzyni bo ta skrzynia jest zamknięta i nijak nie da się jej otworzyć bo przy próbie otwierania wytrychem cały czas ów się łamie :< Czy może być to spowodowane tym, że zapłaciłem mu już tę rudę? I czy zakończenie tego zadania jest wciąż możliwe?

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Kamcio12
Też mam 5 rozidzał ale pytanie gdzie jest Lee bo już z nim gadałem i on idzie do NO ale potem z kim mam pogadać aby rozpocząć rebelie ?
Jak z nim gadałeś to rebelia już się zaczęła , najemnicy powinni już zająć pola ryżowe . Dlatego idź do NO , powinien on być w chatce ryżowego księcia .

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Aha dzieki to jeszcze jedno pytanie gdzie jest konwój z ludzmy bo szukałem z orikiem chyba wszędzie obok SO

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: CMPunk
Jaki lvl można wbić w 1 rozdziale? Czy uda mi się ulepszyć walkę 1H na 60% i 2H na 100%? Czy tu również występuje próg w umiejętnościach taki jak w NK?
Ja wbiłem 26.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Misiex
mam problem z zadaniem w poszukiwaniu skarbów z tego co wiem czarna perła ma byc w punkcie oznaczonym xiem w lesie ale nie mogę dokładnie znaleźć miejsca w którym mam kopać proszę o screen
Źle trochę na mapie pokazuje, poszukaj przy drodze między lasem i rzeką. Na pewno jest, bo sam szukałem tego.

Mam jakąś lipę w zadaniu od Harforda co do tej akcji z sygnetem i skrzynią Coopera. A dokładniej chodzi o to, że nie mam jak włożyć sygnetu do skrzyni bo ta skrzynia jest zamknięta i nijak nie da się jej otworzyć bo przy próbie otwierania wytrychem cały czas ów się łamie :< Czy może być to spowodowane tym, że zapłaciłem mu już tę rudę? I czy zakończenie tego zadania jest wciąż możliwe?

W dzienniku ci pisze, że klucz pewnie ma Copper. No to okradnij go albo oklep.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: Kamcio12
Aha dzieki to jeszcze jedno pytanie gdzie jest konwój z ludzmy bo szukałem z orikiem chyba wszędzie obok SO
konwoj jest nie daleko wiezy migiel

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Aha kurwa czyli to jest blisko bram obozu GG WP :lol2:

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Gdzie jest Almanach Odrodzenia? Bo mam 3 rozdział i nie wiem czy jest sens szukać, miecz ładuje się dopiero w 5?

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Thompson
Gdzie jest Almanach Odrodzenia? Bo mam 3 rozdział i nie wiem czy jest sens szukać, miecz ładuje się dopiero w 5?
Jest w bibliotece nekromanty . Od Lorena dostaniesz zadanie z Nekromanta .

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: turbocheat
Cytat: ThompsonGdzie jest Almanach Odrodzenia? Bo mam 3 rozdział i nie wiem czy jest sens szukać, miecz ładuje się dopiero w 5?Jest w bibliotece nekromanty . Od Lorena dostaniesz zadanie z Nekromanta .
Ale rozumiem, że nie w III rozdziale?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
w 4 chyba musisz miec zadanie rebelia w NO trafiasz do kopolani zabierja ci miecz musisz go potem znalesc i isc z nim do Lorena

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Mam kolejny problem chodzi o to że mam iść zabić fletchera Lee coś pierdoli o nocy ale poszedłem tam w dzień i o dziwo fletcher jest sam w dzieniku nie ma zwiazanej z nim misja a jak goi zabije to lee nie ma dialogów tak samo fletcher też jak żyje nic nie mówi

0 użytkowników
Do góry