O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 1015944
Odpowiedzi 2478
adas
siewka181
gdzie jest snaf w obozie rebeliantów ?
https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
Dariusz
Adanos Administrator
ja mam pytanie gdzie sa dokładnie Ci straznicy z konwojem z 2 tury Ci co sa podobno w poblizu bram SOkolejny problem mam w zadaniu Hrabia, gdy jestem juz z Krukiem w Orlim Gniezdzie to co dalej ? prosze o pomoc z gory dziekuje.
gdzie jest tan ball w zadaniu bestia z bagien
sebogothic
Marysio
Gdzie znajdę młotek Aidana?
Kingston
O jaki ball ci chodzi? Nie ma tam żadnych piłek...
Gwynbleidd
M36
Cytat: O jaki ball ci chodzi? Nie ma tam żadnych piłek...baal tondral czy jakos tak jakos trucizne musze od niego dostac nie wiem gdzie jest cale bagna przelecialem
Cytat: Kingston w Dzisiaj o 09:43Cytat: O jaki ball ci chodzi? Nie ma tam żadnych piłek...baal tondral czy jakos tak jakos trucizne musze od niego dostac nie wiem gdzie jest cale bagna przelecialemSpoilerBall się pokarze w tym samym domku(bynajmniej ja tak mam) po rozmowie z nowicjuszem. Da ci napój do wypicia i kończy rozmowę, a próba ponownego pogadania z nim kończy się (bynajmniej u mnie) kraszem.
Muszę zdobyć 5 kłów wilków, ale nie widzi mi się marnowanie PN na to. 1 można kupić w obozie rebeliantów, czy następne 4 można gdzieś znaleźć/kupić?
Draks
Thompson The Modders
Idę w maga. Dalej będą potrzebne jakieś inne tego typu rzeczy jak rogi czegośtam do innych zadań? Bo naprawdę szkoda mi pktów nauki. I kto uczy walki bronią jednoręczną? Któryś z zaciągniętych przez nas do obozu?Ponawiam pytanie: czy następne 4 kły wilków można gdzieś znaleźć/kupić?