Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1015944 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1015944

Odpowiedzi 2478

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
gdzie jest snaf w obozie rebeliantów ?

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Cytat: adas
gdzie jest snaf w obozie rebeliantów ?
Za mostem który prowadzi do wieży magów.
Pierwszy zakręt w lewo ;d

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Ehh... mam kolejny problem z zadaniem Tajemnicza Księga.. w dzienniku zadan mam " muszę zebrać pozostałe 5 kawałków " , zebrałem już te 5 kawałkow kamienia idę do Ratforda,a on mowi żebym wrócił jak zbiore wszystkie... o co chodzi ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
ja mam pytanie gdzie sa dokładnie Ci straznicy z konwojem z 2 tury Ci co sa podobno w poblizu bram SO

kolejny problem mam w zadaniu Hrabia, gdy jestem juz z Krukiem w Orlim Gniezdzie to co dalej ? prosze o pomoc z gory dziekuje.
Co do OG i Kruka, musisz stać niedaleko WP: NC_EN_MAINPATH_05. Kruk powinien wtedy zagadać do ciebie.

Co do konwoju,
Spoiler
to powinien być niedaleko klasztoru zmiennokształtnych.
gdzie jest tan ball w zadaniu bestia z bagien
O jaki ball ci chodzi? Nie ma tam żadnych piłek...

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Adanos - Najlepiej w tym zadaniu z Pacho i skarbem Gomeza dodać kwestię dialogową żebyśmy kupili kilof, bo za pierwszym razem też go zapomniałem.

Marysio

Marysio

Użytkownicy
posty28
Propsy4
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę młotek Aidana?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Cytat: Marysio
Gdzie znajdę młotek Aidana?
wejdz po drabinie, jak idziesz do magów i skreć w lewo. Młot leży przy beczkach.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat:
baal tondral czy jakos tak jakos trucizne musze od niego dostac nie wiem gdzie jest cale bagna przelecialem

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
kurde a gdzie greg ?bo musze zrobic zadanie z wycinką

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Muszę zdobyć 5 kłów wilków, ale nie widzi mi się marnowanie PN na to. 1 można kupić w obozie rebeliantów, czy następne 4 można gdzieś znaleźć/kupić?

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat:
baal tondral czy jakos tak jakos trucizne musze od niego dostac nie wiem gdzie jest cale bagna przelecialem

Spoiler
Ball się pokaże w tym samym domku(bynajmniej ja tak mam) po rozmowie z nowicjuszem. Da ci napój do wypicia i kończy rozmowę, a próba ponownego pogadania z nim kończy się (bynajmniej u mnie) kraszem.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: M36
Cytat: Kingston w Dzisiaj o 09:43Cytat: O jaki ball ci chodzi? Nie ma tam żadnych piłek...baal tondral czy jakos tak jakos trucizne musze od niego dostac nie wiem gdzie jest cale bagna przelecialem

SpoilerBall się pokarze w tym samym domku(bynajmniej ja tak mam) po rozmowie z nowicjuszem. Da ci napój do wypicia i kończy rozmowę, a próba ponownego pogadania z nim kończy się (bynajmniej u mnie) kraszem.
ja wiem po tym wypicu giniesz i wracasz na bagna i mam wpis ze mam go znalesc 

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Gwynbleidd
Muszę zdobyć 5 kłów wilków, ale nie widzi mi się marnowanie PN na to. 1 można kupić w obozie rebeliantów, czy następne 4 można gdzieś znaleźć/kupić?
A ja na twoim miejscu zainwestowałbym w trofea. Na tym naprawdę można sporo zarobić.

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Idę w maga. Dalej będą potrzebne jakieś inne tego typu rzeczy jak rogi czegośtam do innych zadań? Bo naprawdę szkoda mi pktów nauki. I kto uczy walki bronią jednoręczną? Któryś z zaciągniętych przez nas do obozu?

Ponawiam pytanie: czy następne 4 kły wilków można gdzieś znaleźć/kupić?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no niestety stoje w tym waypoincie NC_EN_MAINPATH_05, za nim, przed, obok, włocze sie po całym OR i nic po za tym, ze niedaleko stoi demon.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Gwynbleidd
Idę w maga. Dalej będą potrzebne jakieś inne tego typu rzeczy jak rogi czegośtam do innych zadań? Bo naprawdę szkoda mi pktów nauki. I kto uczy walki bronią jednoręczną? Któryś z zaciągniętych przez nas do obozu?

Ponawiam pytanie: czy następne 4 kły wilków można gdzieś znaleźć/kupić?
Nie wykonywałeś żadnych zadań? Przecież Quentin uczy dex/1h/2h/regeneracja. 

Ja mam pytanie, gdzie jest Angus po ataku na Starą Kopalnię? Nie ma go w obozie, koło kopalni też. I pytanie drugie, Lee mnie nauczy walki 2h w III rozdziale? Bo mam zamiar iść do Jarvisa, żeby mnie tam wysłał. Jeśli nie Lee, to kto?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
wykonał ktos wg misje Hrabia ?? bo ja przez ten bug z krukiem stoje w miejscu :E 

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
ja stoje z zadaniem bestia z bagien ide ja zabic baal ginie mam jego serce zabijam demona i dalej nic lester mnie nie zagaduje a u learna nie mam dialogu
p.s oczywiscie wyjelem serce besti jak cos

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
mam takie pytanie gdzie znajde 2 straznikow do zadania Konwuj, 3 jestem ja wyruszamy z Orkanem, a wracajac do zadania Hrabi co z tym krukiem nie tak ??

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie "Ścieżka łowcy" polega tylko na zabiciu tego oddziału strażników? Bo zrobiłem to, ale zadanie dalej nie jest wykonane.
Kto może zrobić mi zbroję ze skóry czarnego trolla, którą dostałem od Kiry?

0 użytkowników
Do góry