O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 861407
Odpowiedzi 2478
Hagrid
koksikmajor
Sylw
Necro59
tak, są pająki ale nie mają tekstur ani animacji, umieją atakować ale trudno przewidzieć ich ruchy, a to kończy się śmiercią
Witam, mam problem odnośnie zadania Inwigilacja. Gadalem z Leafem odnosnie straznika, poszedlem do Piwosza po trunek ale nie ma zadnej opcji dialogowej, wiec poszedlem po pancerz do Urta. Gdy rozmawiam ze straznikiem nie ma zadnej opcji o piciu itd, i którą opcje dialogowa bym nie wybral to konczy sie tym ze mnie atakują. Ma ktos jakis pomysl?
Prawdopodobnie tak, zależy czy się z tym uporamy.CytujWitam, mam problem odnośnie zadania Inwigilacja. Gadalem z Leafem odnosnie straznika, poszedlem do Piwosza po trunek ale nie ma zadnej opcji dialogowej, wiec poszedlem po pancerz do Urta. Gdy rozmawiam ze straznikiem nie ma zadnej opcji o piciu itd, i którą opcje dialogowa bym nie wybral to konczy sie tym ze mnie atakują. Ma ktos jakis pomysl? Błąd gry, musisz sobie poczekać na finalną wersję moda.
Sawik Moderator działu
w sumie mysle ze moglbym sobie z tym dac rade(w sensie edytowac plik tak, zeby dalo się wykonac ta misje), gdybym tylko wiedzial jak edytowany plik xxxx.d wsadzic do pliku .mod wiem jak wyciagnąć, ale jak wpakowac spowrotem juz nie
Cytat: Sylw#msg w 2013-03-31, 20:45w sumie mysle ze moglbym sobie z tym dac rade(w sensie edytowac plik tak, zeby dalo się wykonac ta misje), gdybym tylko wiedzial jak edytowany plik xxxx.d wsadzic do pliku .mod wiem jak wyciagnąć, ale jak wpakowac spowrotem juz nie Proste, zrób własną paczkę .mod :- |
Sknera
Splash Moderator
dawidOo
Młynek