O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 1014007
Odpowiedzi 2478
Oreius
Mógłbym prosić o wstawieniu save przed głębią gdyż mój save nie działa bo Aidan nie chce dać mi miecza bo wykonałem już głębie
Tangel
To wstaw lepsze to niż grać od nowa
koksikmajor
gdzie jest świątynia Inossa i ten stół i jak przeprowadzić ten rytuał przyzwania Karakanty(czy jakoś tak).
lukis88
Niebieskooki
1.Mam zadanie od Roodneya ("Marzenia Roodneya") no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?
2.Mam zadanie od Cavalorna żeby powiadomić Kire o ataku na obóz rebeliantów ale gdy do niej idę i zagadam to jest do wyboru tylko opcja:"Koniec".Co zrobić?
3.Czy w najnowszej wersji BETA 0.9.5 jest możliwość walki o obóz rebeliantów(chodzi o to czy będzie ten atak strażników na obóz rebeliantów)?
Cytuj1.Mam zadanie od Roodneya ("Marzenia Roodneya") no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?ten ZEN ma błędy zajrzyj w temat "odpowiedzi na często zadane pytania" znajdziesz go w tym dziale będziesz wiedział o co dalej chodziCytuj2.Mam zadanie od Cavalorna żeby powiadomić Kire o ataku na obóz rebeliantów ale gdy do niej idę i zagadam to jest do wyboru tylko opcja:"Koniec".Co zrobić?musisz najpierw wykonać zadanie "marzenie rodneya"Cytuj3.Czy w najnowszej wersji BETA 0.9.5 jest możliwość walki o obóz rebeliantów(chodzi o to czy będzie ten atak strażników na obóz rebeliantów)?tak będzie
no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?
Cytujno i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?ten fragment mówi co innego, ale jeśli zaprzeczasz to powiedz na jakim etapie zadania jestes
Mógłby ktoś powiedzieć jak przejść od podstaw zadanie "Marzenia Roodneya".
Splash Moderator
Adanos Administrator
Cytuj1.Mam zadanie od Roodneya ("Marzenia Roodneya") no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?ten ZEN ma błędy zajrzyj w temat "odpowiedzi na często zadane pytania" znajdziesz go w tym dziale będziesz wiedział o co dalej chodzi