Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1014007 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1014007

Odpowiedzi 2478

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Mógłbym prosić o wstawieniu save przed głębią gdyż mój save nie działa bo Aidan nie chce dać mi miecza bo wykonałem już głębie
mógł bym wstawić sava przed wyborem u Cavalorna ścieżki maga lub łowcy.

Tangel

Tangel

Użytkownicy
posty64
Propsy3
  • Użytkownicy
To wstaw lepsze to niż grać od nowa

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
To wstaw lepsze to niż grać od nowa
OTO LINK DO SAVU:http://chomikuj.pl/jakub12345677654321/save+do+czasu+zap*c5*82aty+wersji+beta+0*2c9*2c5

gdzie jest świątynia Inossa i ten stół i jak przeprowadzić ten rytuał przyzwania Karakanty(czy jakoś tak).

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
gdzie jest świątynia Inossa i ten stół i jak przeprowadzić ten rytuał przyzwania Karakanty(czy jakoś tak).

jeśli ci chodzi o połączenie 6 kryształów to idziesz z powrotem w miejsce gdzie znalazłeś katrakanat i książke, a jeśli o rytuał to idziesz do chatki aidana (tam gdzie w zwykłym g1) i po lewej znajdziesz tam ratforda i kogoś tam jeszcze i już będziesz miał swój rytuał)

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
@Oreius, mam takie pytani. Czy ty umiesz czytać (bez obrazy)? Niemalże wszystkie wiadomości są podane w dzienniku zadań, albo mówią o nich npc. Zacznij do niego zaglądać, a nie ciągle pytać się o najdrobniejsze zadanie na the modders.

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
w którym miejscu jest grim w starym obozie

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grim został strażnikiem, stoi sobie niedaleko ogniska. Tam gdzie w podstawce był Fisk,

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Dzięki niebieskooki mógł by jeszcze ktoś napisać gdzie jest Diego?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
diego jest tam gdzie lewy i prawy(jeśli nie kojarzysz wyjdź z obozu łowców trolli i kierój się na ukos w lewo będzie tam lekka wyżyna tam jest ognisko i tam znajdziesz diego

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
hej mam 3 pytania:
1.Mam zadanie od Roodneya ("Marzenia Roodneya") no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?
2.Mam zadanie od Cavalorna żeby powiadomić Kire o ataku na obóz rebeliantów ale gdy do niej idę i zagadam to jest do wyboru tylko opcja:"Koniec".Co zrobić?
3.Czy w najnowszej wersji BETA 0.9.5 jest możliwość walki o obóz rebeliantów(chodzi o to czy będzie ten atak strażników na obóz rebeliantów)?
PROSZE O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWIEDŻ
Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW
OREIUS

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.Mam zadanie od Roodneya ("Marzenia Roodneya") no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?

ten ZEN ma błędy zajrzyj w temat "odpowiedzi na często zadane pytania" znajdziesz go w tym dziale będziesz wiedział o co dalej chodzi

2.Mam zadanie od Cavalorna żeby powiadomić Kire o ataku na obóz rebeliantów ale gdy do niej idę i zagadam to jest do wyboru tylko opcja:"Koniec".Co zrobić?

musisz najpierw wykonać zadanie "marzenie rodneya"

3.Czy w najnowszej wersji BETA 0.9.5 jest możliwość walki o obóz rebeliantów(chodzi o to czy będzie ten atak strażników na obóz rebeliantów)?

tak będzie

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy

ten ZEN ma błędy zajrzyj w temat "odpowiedzi na często zadane pytania" znajdziesz go w tym dziale będziesz wiedział o co dalej chodzi

musisz najpierw wykonać zadanie "marzenie rodneya"

tak będzie

znalazłem tylko jak wyjść z podziemi klasztoru zmiennokształtnych a nie jak wejść

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?

ten fragment mówi co innego, ale jeśli zaprzeczasz to powiedz na jakim etapie zadania jestes

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
no i ide do tej jaskini po klasztorem zmiennokrztałtnych i tam wyszło mi pełno ogników z nazwami czarów co robić?

ten fragment mówi co innego, ale jeśli zaprzeczasz to powiedz na jakim etapie zadania jestes
na samym początku gdy dojdę na plaże przez most przed klasztor zmiennkoształtnych co trzeba robić i gzie są te bramy o których czytałem w dziale w problemy z zadaniami.
Mógłby ktoś powiedzieć jak przejść od podstaw zadanie "Marzenia Roodneya".

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O to samo sie prosiłem, nie uzyskasz odpowiedz :)  ludzie to pytanie zlewaja :)  

Poczekaj na najnowsza łatke

(ogniki zapewne musisz poczestowac czarem, takim jak sie nazywaja) :)

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
on sie pyta jak przejsc od podstaw a nie jak przejsc w ponad polowie  :lol:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Ale jemu chodzi o World.zen... Pod klasztorem, tam gdzie byliśmy na dole z Gornem, rzeczywiście są ogniki z nazwami czarów.

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
gdzie jest orkowa metropolia i w którym miejscu dokładnie jest ta księga do Roderica na dowód zdrady Traula.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
orkowa nekropolia to cmentarzysko orków rozejrz się tam z bezimiennym

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
orkowa metropolia to cmentarzysko orkow bedziesz musial sie udac tam z bezimiennym i troche pozwiedzac z nim troche tam, tam gdzie oryginale baal lukor dostaje szalu, ale bedziesz musial wpisac kod na orkowego ducha chyba to bylo orc_ghost ale nie pamietam dokladnie

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników
Do góry