O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 927793
Odpowiedzi 2478
Splash Moderator
michal11440
koksikmajor
Oreius
kręgów magi nie a co do miecza nie wiadomo. co do artefaktu może jakiś konkret w jakim miejscu jesteś co? skąd mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi
gdybys troche poczytal to bys wiedzial, ze szpony zostaly usuniete, a duale to narazie tylko character helper
to bedziesz musial troche poczekac na pelna wersje
Drock
Niebieskooki
Cytat: Splash#msg w 2012-09-01, 14:10a z czym masz problem?a no z tym iż wchodze do podziemi, zostaje sam, otwieram pierwsza brame, (nie zostajac chrzaszczem) ruszam dalej, docieram do 2 bramy, i problem wiem ze musze te dziwgnie pociagnac, jedna dostaniesz sie jako chrzaszcz droga (drzwi zawalone skalka) nie wiem jak, potem juz zaczelem sie bawic wlazlem na kodach dalej, wyskoczyly na mnie niesmiertelne ogniste golemy. ( a za nimi kolejna brama z przelacznikami ktorych za nic nie da sie ruszyc) a z tego co potem pamietam wlazlem do sali za tymi ostatnimi drzwiami, i... no coz pusto nikogo i niczego tam nie ma Wiec co trzeba robic po przejsciu zaraz 1 bramy ?
a z czym masz problem?
nikt jeszcze nie grał magiem, wątpie żeby ktoś odpowiedział(poza twórcami) nawet ja nie wiem ale wiem że to było sprawdzane (skryptowo) poszukaj a znajdzieszniebieskooki: zaś ten klasztor sprawdzę i dam ci znać
Adanos Administrator
odpowie mi ktoś w końcu gdzie mogę znaleść smoczy korzeń bo milten zlecił mi zadanie poszukania składników i brakuje mi tylko smoczy korzeń a nigdzie nie mogę go znaleść choć szukałem już dość długo.
AI_Output (other, self,"DIA_Milten_Plantsd_15_00"); //Gdzie mogę znaleźć Smoczy Korzeń? AI_Output (self, other,"DIA_Milten_Plantsd_02_01"); //Możliwe, że na terenach orków, ale nie jestem pewien. AI_Output (self, other,"DIA_Milten_Plantsd_02_02"); //Kiedyś gdy potrzebowałem Smoczego Korzenia przyniósł mi go Leaf. Porozmawiaj z nim, może dowiesz się czegoś więcej. B_LogEntry(CH2_RBL_Plants, "Smoczy Korzeń może rosnąć na terenach orków. Podobno wcześniej Leaf przyniósł korzeń Miltenowi - powinienem pogadać z tym rebeliantem.");