Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 927793 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 927793

Odpowiedzi 2478

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

tak to wyglada

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

michal11440

michal11440

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
A czy je widac z daleka czy trzeba podejsc blisko?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
sam se to sprawdź

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Czy gdy u Cavalorna wybiore droge myśliwego to będe w póżniejszym etapie gry mógł nauczyć się kręgów i używać miecza runiczego. Acha a gdzie znajdę jakiś artefakt w świątyni orków bo takie zadanie dostałem od jednego z magów.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
kręgów magi nie a co do miecza nie wiadomo. co do artefaktu może jakiś konkret w jakim miejscu jesteś co? skąd mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
kręgów magi nie a co do miecza nie wiadomo. co do artefaktu może jakiś konkret w jakim miejscu jesteś co? skąd mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi
chodzi o zadanie od lerena lub perveza nie wiem dokładnie od którego dostałem je po wybraniu ścieżki maga . mam przyniez ze zrujnowanej świątyni orków jakiś artefakt wtedy on przekaże mi swoją magiczną wiedze.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
idź do cytadeli orków tam gdzie był skrzek (jakbyś nie wiedział to tam gdzie był ur-shak), poszukaj w tamtych ruinach tam znajdziesz kolejną wskazówkę, konkretniej to w podziemi

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie można znaleść magiczne szpony lub od kogo nauczyć się walki dualami.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#568 2012-09-03, 12:00(Ostatnia zmiana: 2012-09-03, 12:00)
gdybys troche poczytal to bys wiedzial, ze szpony zostaly usuniete, a duale to narazie tylko character helper

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
gdybys troche poczytal to bys wiedzial, ze szpony zostaly usuniete, a duale to narazie tylko character helper
szkoda że szpony usunięto a co do kodu character helper to nie moge bo umnie kody nie chcą działać.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
to bedziesz musial troche poczekac na pelna wersje

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
to bedziesz musial troche poczekac na pelna wersje
No a wyjdzie pełna wersja

mógłby ktoś dać link do bestionariusza bo chciałbym się dowiedzieć czy będą a jeżeli wogłule będą jakieś nowe potwory lub zwierzęta to jakie.Tak jak np. w mrocznych tajemnicach była pantera.

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
nie będzie nowych stworów z tego co pamiętam a pełna wersja wyjdzie

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
są nowe potwory ale niestety tylko 2 albo 3, w 1 z nich nie ma tekstur ani animacji, zapomnieli pewnie do moda dać albo nie zostały jeszcze one zrobione

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
potrzebuje smoczego korzenia i nigdzie nie mogę znaleść prosze o pomoc

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a z czym masz problem?

a no z tym iż wchodze do podziemi, zostaje sam, otwieram pierwsza brame, (nie zostajac chrzaszczem) ruszam dalej, docieram do 2 bramy, i problem wiem ze musze te dziwgnie pociagnac, jedna dostaniesz sie jako chrzaszcz droga (drzwi zawalone skalka) nie wiem jak, potem juz zaczelem sie bawic wlazlem na kodach dalej, wyskoczyly na mnie niesmiertelne ogniste golemy. ( a za nimi kolejna brama z przelacznikami ktorych za nic nie da sie ruszyc) a z tego co potem pamietam wlazlem do sali za tymi ostatnimi drzwiami, i... no coz pusto nikogo i niczego tam nie ma

Wiec co trzeba robic po przejsciu zaraz 1 bramy ?

Ponawiam ktoś wie jak robic podziemia zmiennoksztaltnych ? :)

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
odpowie mi ktoś w końcu gdzie mogę znaleść smoczy korzeń bo milten zlecił mi zadanie poszukania składników i brakuje mi tylko smoczy korzeń a nigdzie nie mogę go znaleść choć szukałem już dość długo.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nikt jeszcze nie grał magiem, wątpie żeby ktoś odpowiedział(poza twórcami) nawet ja nie wiem ale wiem że to było sprawdzane (skryptowo) poszukaj a znajdziesz

niebieskooki: zaś ten klasztor sprawdzę i dam ci znać

Oreius

Oreius

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
nikt jeszcze nie grał magiem, wątpie żeby ktoś odpowiedział(poza twórcami) nawet ja nie wiem ale wiem że to było sprawdzane (skryptowo) poszukaj a znajdziesz

niebieskooki: zaś ten klasztor sprawdzę i dam ci znać
Kurcze naszukałem się już tego z 2 godz. i jak niema tak niema

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
odpowie mi ktoś w końcu gdzie mogę znaleść smoczy korzeń bo milten zlecił mi zadanie poszukania składników i brakuje mi tylko smoczy korzeń a nigdzie nie mogę go znaleść choć szukałem już dość długo.
AI_Output (other, self,"DIA_Milten_Plantsd_15_00"); //Gdzie mogę znaleźć Smoczy Korzeń?
AI_Output (self, other,"DIA_Milten_Plantsd_02_01"); //Możliwe, że na terenach orków, ale nie jestem pewien.
AI_Output (self, other,"DIA_Milten_Plantsd_02_02"); //Kiedyś gdy potrzebowałem Smoczego Korzenia przyniósł mi go Leaf. Porozmawiaj z nim, może dowiesz się czegoś więcej.
B_LogEntry(CH2_RBL_Plants, "Smoczy Korzeń może rosnąć na terenach orków. Podobno wcześniej Leaf przyniósł korzeń Miltenowi - powinienem pogadać z tym rebeliantem.");

0 użytkowników
Do góry