Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 868495 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 868495

Odpowiedzi 2478

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Prosze oto cheat:

vlk_580_grim

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Gdzie jest kopacz Grim w SO ??? Nie moge go znalezc w tym miejscu gdzie jest normalnie w G1 ,a obóz przelecialem 3 razy i nie znalazlem go. Jeśli nie jest ukryty to moze jakis cheat na niego ?

Musi tam być, on jest teraz strażnikiem w SO stoi obok jeffa, gdzie w G1 był fisk na targowisku ;]

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
@up
Racja faktyczniet tam był ,nie wiem jak go przeoczylem :p

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pytanie o nocnego zlodzieja :)  Gdzie powinienem stac by go przyuwazyc? Za drzewem w obozie moge stac ?:)

Edit: O ktorej przyjdzie zlodziej ? :)

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Możesz tam stać w każdym razie musisz być przy zapasach.

Godziny nie pamiętam coś koło 24:00.

Powinieneś zobaczyć tam Bukharta zagadać i porozmawiać jeszcze z Korthem no i zdecydować czy ich się wyda czy nie.

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobic po znalezieniu Kelvina w SO ?
Jest niby scenka ,znajdujemy dziennik ,ok super. Ale co zrobic ?
Uciec drogą z dziennika ? U mnie ta droga nie istnieje (w piwnicach magnatów nie ma zadnej tajnej sciezki)
Fabuła też srednio sugeruje co robić ...
Gdyby ktoś mógł tak krok po kroku powiedziec co zrobic po jego odnalezieniu to bym spropsowal

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja tam mam inny problem ;d  dostalem mapke od Jacka Aligatora.. ide w miejsce miedzy SO a Ruinamy Cytadeli (tam gdzie w g2 smok ognisty) i nie moge znalezc krzyzyka xD podejrzewam ze z nastepnymi bedzie ten sam problem.. gdzie sa te krzyzyki? ;/ pod drzewem miedzy drzewem? etc?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#447 2012-07-31, 18:30(Ostatnia zmiana: 2012-07-31, 18:31)
w czasie zaplaty skarby nie sa oznaczone krzyzykiem tylko widac kawalek ziemi niepokryty trawa z daleka tego nie widac trzeba podejsc bardzo blisko

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Co trzeba zrobic po znalezieniu Kelvina w SO ?
Jest niby scenka ,znajdujemy dziennik ,ok super. Ale co zrobic ?
Uciec drogą z dziennika ? U mnie ta droga nie istnieje (w piwnicach magnatów nie ma zadnej tajnej sciezki)
Fabuła też srednio sugeruje co robić ...
Gdyby ktoś mógł tak krok po kroku powiedziec co zrobic po jego odnalezieniu to bym spropsowal
Po prostu opuść SO.

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
No cóż wychodze z SO i nic nie da sie zagadac do nikogo w OR ,a misja sie nie konczy.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
No cóż wychodze z SO i nic nie da sie zagadac do nikogo w OR ,a misja sie nie konczy.

A wykonałeś wszystkie misje dla Urta w SO ?
To jeśli znalazłeś Kevina w strażnicy przeczytaj dziennik i pogadaj z Radtfordem musi być dialog ;]

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie mogę się wydostać z klasztoru zmiennokształtych - tu jest błąd, roderic powinienen nas dalej prowadzić w podziemiach i przez ten błąd (nie jest to w 100% potwierdzone) nie możemy wyjść do world.zen, ze względu na ten błąd nie można zdobyć miecza runicznego, już podaje na niego kod: itmw_2h_runeswd_01
Sprawdziłem to i:
- Roderic ma nas nie prowadzić w podziemiach,
- pierwsza brama, aby przez nią przejść trzeba we właściwej kolejności pociągnąć za dźwignie, jeśli nam się uda, to podniesie się krata, jak nie, to zostaniemy zamienieni w chrząszcza (nie da się odmienić), kolejna brama - no cóż, trzeba pochodzić, nie wiem dokładnie, kiedy się otwiera :D  
- pozostałe bramy - trzeba próbować :D
- istnieje teleport w podziemiach do World.zen, należy się najpierw teleportować do waypointu: KOMNATA_TELEPORT, a później wejść na platformę teleportacyjną

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Misja wsparcie, Ratford znow wciska mi kilka robotek (dla aidiana, foxa i Swistaka [ Swiecidelka! :lol:  )

Robie sobie te zadania, znajduje Paula, rozdaje miecze, daje prety i coz? Udaje sie do kiry pogadac z nia o wsparciu.. a tutaj niemila niespodzianka brak opcji dialogowych :D  xD Chyba jednak poczekam na finalna wersje :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Robie sobie te zadania, znajduje Paula, rozdaje miecze, daje prety i coz? Udaje sie do kiry pogadac z nia o wsparciu.. a tutaj niemila niespodzianka brak opcji dialogowych :D  xD Chyba jednak poczekam na finalna wersje :D
Do Kiry możesz się udać dopiero, gdy
Spoiler
Rodney zostanie magiem.

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Czy zadanie inwiglacja powinno się ukończyć ,bo Urt dał mi przepustke od Fletchera do zamku ,ale zadanie sie nie skonczyło :/

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mjsisz zmalezc szpiega or w so :)  poszukaj dobrze w zamku :)

Pytanie, gdzie znajduje się skarb rączki? Bo informacja (poszukac w gorniczej dolinie) nie za duzo mowi :D  

czytalem ze byc moze wogole nie zostal dodany, a wiec zatem mozna prosic kod na pierscien Martina ? :)  

(jesli ktos znalazl ten pierscien, niech powie mniej wiecej gdzie z checia poszukam sam) :D

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Faktycznie trzeba było zagadac do Ratforda ,ale i tak musialem wczesniejszy save wczytac.
Dzieki

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
i teraz zachowam sie jak totalny  nob :D  ale jak zrobic Te podziemia klasztoru zmiennokształtnych ;/ :D  dochodze do 1 bramy, ciagne za dziwngnie w kilku kombinacjach iz awsze koncze jako chrzaszcz,

Przydala by sie mala solucja xD

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Masz sześć dźwigni 1, 2, 3, 4, 5, 6. Jeśli dobrze pamiętam, to 3, 1, 2, 4, 6, 5. Na końcu ma być na pewno pentagram, czyli 5 :D  I zawsze zaczynasz od lewej strony.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no tak :D  A ja zaczynalem od pentagramu bo tam nie bylo chrzaszcza xD <lol2> :D  

(btw a dalsze bramy?) xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry