Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 919893 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 919893

Odpowiedzi 2478

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
oznajmiam że wszystko jest w porządku, tylko nie jesteś jeszcze w odpowiednim wątku fabularnym i stąd te u ciebie anomalie, poza tym nowy obóz nie jest jeszcze skończoną lokacją, więc tam jakieś błędy mogą być, ale gwarantuje że ci co mają ENDE to tak ma pozostać (choć jest kilka nawet tego typu błędów więc uważaj trochę)

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
CO MUSZE ZROBIC W PODZIEMIACH SWIATY JAK TELEPORTOWALEM SIE Z RODERCICKIEM PO PRZEJSCIU PRZEZ TELE RODRICKA TAM NIE BYLO I NIE WIEM CO MAM ZROBIC

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jest bugnięte, bo roderic nas nie prowadzi i to całkiem możliwe, że przez niego nie możesz wejść do world.zen, tam powinienen ci przywołać miecz runiczny który jest niezbędny w tej misji, będziesz musiał ten kod mieczami przywołać, a ten kod to: itmw_2h_runeswd_01.

PS. nie pisz capslockiem

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jak juz wykonalem questy pomoc dla foxa,aidina,rodenya i poptosilem łowców troli o pomoc to musze wykonywac misje z swiatakiem czy nie jest potrzebna zeby fabule do przodu pochnac czy musze szukac paula po calej koloni i jeszcze jedno mam taki bąłd ze jak chce cos  zaatakowac to mi sie gra wyłącza mozna to jakos naprawic?

ggrabias

ggrabias

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Mam może ktoś save po zadaniu informator urta bo mój się zepsuł i go nie wczytuje  i mógł by mi go podesłac?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jak juz wykonalem questy pomoc dla foxa,aidina,rodenya i poptosilem łowców troli o pomoc to musze wykonywac misje z swiatakiem czy nie jest potrzebna zeby fabule do przodu pochnac czy musze szukac paula po calej koloni i jeszcze jedno mam taki bąłd ze jak chce cos zaatakowac to mi sie gra wyłącza mozna to jakos naprawic?

co do walki to tak jest jak się idzie z zen na zen, poprostu wyłącz grę i wczytaj jeszcze raz a powinno być dobrze

jeśli poprosiłeś łowców o pomoc to nie musisz, możesz grać dalej,a zadanie od świstako nie jest ważne(ale jeśli nie będzie np. u cavalorna że przekonałeś łowców to wtedy postaraj się z tym świstaniem zadanie rozwiązać

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jeśli poprosiłeś łowców o pomoc to nie musisz, możesz grać dalej,a zadanie od świstako nie jest ważne(ale jeśli nie będzie np. u cavalorna że przekonałeś łowców to wtedy postaraj się z tym świstaniem zadanie rozwiązać
no wlasnie powiedzialem cavalornowi ze nam pomogoał i mam sie zając swoimi sprawami wiec pewnie musze znlaesc paula

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
a gadałeś z ratfordem?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
a gadałeś z ratfordem?
nie mam zadynch nowych opcji dialogowych

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
To chyba czegoś nie zrobiłeś bo po zdobyciu szacunku i polowaniu na trolla powinieneś wrócić do obozu pogadać z cavalornem potem z Ratfordem, wybrać specjalizacje i  zlikwidować patrol strażników. Której z tych rzeczy nie zrobiłeś jeszcze?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tu chodzi o 3 rozdział durniu  :facepalm:

PS. a całkowicie wykonałeś misję u rodneya? jak ma na sobie szatę maga, to powinienen u ratforda się dialog odpalić

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
W takim razie źle się wyraził bo nie zrozumiałem. A ty jak zwykle nie możesz powiedzieć jak człowiek tylko zaraz wyzywać.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
wyraził jasno cięzko było kilka postów wcześniej przeczytać? tam masz o roderiku a to jest w 3 rozdziale, a dalej tutaj opisał problem(w momencie dalszego grania), więc powinieneś wiedzieć w jakim to momencie jest nie czytaj tylko 1 postu tylko kilka też bo się u ciebie zaś takie pomyłki zdarzają

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
Ale dureń nie był potrzebny...
W pewnym sensie reprezentujesz tutaj tM (grupę) więc się zachowuj.
To że dostałeś grupę tM nie znaczy że jesteś fajny, więc opanuj się.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
odezwał się... znowu który postów nie umie wyraźnie pisać, a gdzie tutaj masz że grupę prezentuje? ja odpowiadam za siebie (nawiasem ja należe do TM, czasem reprezentuje grupe, ale głównie to odpowiadam za siebie)

PS. ostatnio to głównie spam się tutaj zrobił sawik nie pisz tutaj już takich pierdół w tym temacie bo to nie jest od tego.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
rodney nosi szate maga ale nie mam opcji dialogowej u ratforda moze ten łuk jednka trzeba dostrczyc swiastkowi poniweaz ratford mowil zebym pomogł foxowi aidinie swistakowi i rodneyowi jest moze jakis kod na ten łuk bo za chiny nie moge znales tego paula latem po całej kolni o roznej godzinie i nic

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to wykonaj misję od świstaka i zaś daj mi znać, a jak dalej nie będzie dialogu to coś musiałeś po piepszyć, ten paul przemieszcza się co 30 min (w dzień) i dlatego jest go tak trudno go znaleść, jeśli naprawdę masz z tym problem, to wpisuj kod na niego, a o to on: Grd_4069_Paul

powiem mniej więcej jak ma to wyglądać:
1.rozmawiasz z ratfordem i decydujesz się czy pomagać innym czy nie(jak wykonasz u rodneya jego marzenie to zaś idź do lerena w sprawie tego miecza, częściowo to wykonaj)
2.jak załatwisz inne misje które ratford zlecił, idź do łowców prosić o pomoc
3.jak porozmawiasz z kirą, to idź porozmawiać z cavalornem a następnie z ratfordem i otrzymasz dalsze instrukcje

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
udalo sie ale po odpartym ataku starznikow nie moge z nikim pogadac ani nikt mnie nie zaczepia

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to błąd ratford powinienen zagadać że wygraliśmy (a jednocześnie miał się odpalić 4 rozdział) prawdopodobieństwo tego błędu jest znany, a co do ratforda, to może dialog odpalić ale masz na to 10 procent szans (ze 30 prób w końcu się odezwał, już adanos nad tym błędem pracuje)

ggrabias

ggrabias

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się księga almanach odrodzenia zadanie z mieczem runicznym

0 użytkowników
Do góry