Nie można w to grać nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście, ale gram od 5 do 10 min i nagle crash (i z kodami jak gram i bez), albo nagle tekstury zanikają i jakiś błąd wyskakuje i muszę resetować, albo zabijam np ścierwojada i chce z niego zabrać mięcho oraz jaja i błąd kurwa i znowu reset.I szczerze mówiąc spodziewałem się po tym modzie czegoś lepszego, skoro tyle lat nad nim pracowano, a tu szału nie ma. Obóz rebeliantów miejscami jest tyle chat, że się nie da przejść, a np:. koło kuźni i karczmy Fiska to pustkami świeci. Nowy obóz reprezentował się lepiej na screenach i gameplayach oraz trailerach, mógłby wyglądać lepiej powinno być tam więcej wisielców, zniszczonych chat, powinno już jak się wchodzi widzieć, że tu był najazd, a tak to jeden może dwóch powieszonych najemników i na tym się kończy klimat. Stary obóz w ogóle się nie zmienił tylko inne tekstury, ale nic nie szkodzi może nawet to lepiej.Z obozem na bagnach jak jest to nie wiem, bo nie byłem, ale podejrzewam, że jest tam w choi zombie, ale jeśli tak nie jest to powinno wyglądać to trochę jak taka "twierdza" demonów.Tekstury ogólnie i modele ładne, fabuła taka se. Fajnie, że są miecze runiczne i, że można walczyć dwoma mieczami chociaż wyglądają lipniej (duale) niż na trailerach.Ogólnie mod bardzo fajny, ale zostawia lekki niedosyt(wydaje się,że coś ciągle brakuje) i gdyby nie te crashe to byłby bardzo dobrym modem.