Gothic: Czas Zapłaty [beta] 973570 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 973570

Odpowiedzi 2392

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
najczęściej przez kody, jak miejcami będzie ci się lekko ścinać to crashy się spodziewaj zmniejsz wtedy widoczność w grze powinno częściowo rozwiązać ten problem

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:[  robię misię i mi się zacina nie wiem co mam robić

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Dobre opisanie problemu to podstawa :ok:

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
A nie dałoby się zlikfidować tych craschy? Właśnie! Nie lepiej NAJPIERW zrobić z OPTYMALIZACJĄ GRY tzw. żeby nie klatkowała, a dopiero PÓŹNIEJ robić patche do Questów? Ponieważ jak taki gościu jest w połowie gry już a tu bach! Kolejny patc i gościu się wkurza, że musiał z błędami przechodzić.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Ponieważ jak taki gościu jest w połowie gry już a tu bach! Kolejny patc i gościu się wkurza, że musiał z błędami przechodzić.
Więc dostaje patcha, żeby nie musiał kolejnych questów przechodzić z bugami.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ponieważ jak taki gościu jest w połowie gry już a tu bach! Kolejny patc i gościu się wkurza, że musiał z błędami przechodzić.
Więc dostaje patcha, żeby nie musiał kolejnych questów przechodzić z bugami.

Więc ma przechodzić grę po raz 20... :ayfkm:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Skoro cię to tak denerwuje, to poczekaj na finalną wersję.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Skoro cię to tak denerwuje, to poczekaj na finalną wersję.

Racja, Panowie to jest wersja beta nie sądzicie chyba, że sobie pogracie bez bugów póki co każdy z nas testuję to, żeby przyśpieszyć wyjście wersji finalnej, jeśli naprawdę Was już to irytuje to proponuje na jakiś czas odpuścić sobie :)

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Może wiecie jak wykonać zadanie od fiska "Burda w Karczmie"? Chodziłem po wszystkich postaciach obozu rebeliantów (tak mi się wydaje) i nic... Nie mam pomysłu jak zrobić tego questa. Pomoże ktoś ?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jeden z obwiesi siedzacych w karczmie chce piwo, postaw mu je, nie bij sie z nim, sprowokuj kubelka, pogadaj z fiskiem :)

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
jeden z obwiesi siedzacych w karczmie chce piwo, postaw mu je, nie bij sie z nim, sprowokuj kubelka, pogadaj z fiskiem :)

Tyle że ja to zadanie zrobiłem wcześniej i nie mogę zaliczyć tego questa...
Ten quest "Tajemnice żula" Zrobiłem dużo wcześniej i gadałem z Fiskiem przez przyjęciem zadania "Burda w Karczmie"

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Tyle że ja to zadanie zrobiłem wcześniej i nie mogę zaliczyć tego questa...
Ten quest "Tajemnice żula" Zrobiłem dużo wcześniej i gadałem z Fiskiem przez przyjęciem zadania "Burda w Karczmie"

Jeśli wykonałeś #msg1047439Tajemnice żula#msg1047439 wcześniej to obawiam się, że już nie możesz wykonać tego questu.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest inny sposob, pobij po prostu kogos, tylko sie nie daj zabic, zagadaj z fiskiem, kara u Cavalorna 50 brylek.

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
jest inny sposob, pobij po prostu kogos, tylko sie nie daj zabic, zagadaj z fiskiem, kara u Cavalorna 50 brylek.
Niestety to nic nie dało...
No cóż wygląda na to że to jest bug bety. Ten quest powinienen być dostępny dopiero po przyjęciu zadania od Fiska a nie wcześniej.

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Przepraszam ze się wpierdalam w prawdopodobnie nie ten temat co trzeba, ale mam wielki problem z CZ. Aby przetestować tego moda specjalnie zainstalowałem na nowo Gothic 1 , następnie zainstalowałem Gothic 1 mod tools po polsku, potem Freedy textures, a na końcu po przenosiłem pliki z modyfikacji do odpowiednich folderów. Modyfikacja waży 579 mb i jest z 19.06. Niestety uruchamiając modyfikacje czy przez gothic starter , czy przez gothic starter mod (nawet z zaznaczoną opcją reparse scripts) włącza mi się podstawowy gothic , może z tą różnicą że widoczny jest napisz czas zapłaty ver_0.95 czy coś takiego. Mógłby mi ktoś proszę napisać czy o czymś zapomniałem , a jeśli tak to o czym ? , wiem że takowy problem mógł już zaistnieć , ale przez moje lenistwo nie chcę przeglądać ponad 50 stron :(  , prosiłbym o nie opierdalanie mnie za lenistwo -.-

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:ok:  ustaw tryb zgodności  :wink:  :D ustaw tryb zgodności :ok: ustaw tryb zgodności :ok:

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Wiem że to zabrzmi pewnie noobsko ( i zapewne takie będzie) ale czy mógłbyś mi proszę przybliżyć na czym to polega, gdzie to ustawić  ? ;p  z góry dziękuję.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Ja nie radziłbym słuchać rad kogoś, kto ma taki styl pisania.

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:ok:  zaznaczasz  na ikonę gothica 1 i klikasz prawy przycisk właściwości a potem zgodność :lol:

;d  aha ustaw tryb zgodności xp

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Dziękuję bardzo , nareszcie będę mógł nacieszyć się tą wspaniałą modyfikacją.  :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry