Gothic: Czas Zapłaty [beta] 982763 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 982763

Odpowiedzi 2392

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:naughty:  :lol2:  :lol:  :D  :ok:  niema za co

/edit.aztek: więcej emotek! przecież się da!

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem xD Walcze lekki miecz obureczny, ide z bezim do cmentarzyska, wyciagam bron chce ywkonac udezenie.. i mnie wysypuje... co jest / ;d  wszystko mam zostawic na glowie beziego?

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:ok:  :lol:   zapisz koło cmentarzyska albo załóż inną broń białą

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
wczytaj gre i wyjdz z gry bez zpisywania włącz gre i powino juz dzilac tez tak mialem

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
a to też lepiej  :ok:

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nic nie dalo :)  ale bezi wszystkim sie zajal. ;d  chociaz byl problem przy szkieletach :D

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Ja za to mam kolejny mały problem. Jestem już przy zadaniu "Inwigilacja" I muszę znaleźć Strażnika przy północnej bramie a go tam nie ma i nie wiem gdzie jest Urt - ta osoba która jest w pobliżu SO co ma mi załatwić pancerz cienia bądź strażnika. Pomożecie ? :P

Problem rozwiązany. Urt był tam gdzie wcześniej był patrol a strażnicy przy bramie się pojawili po otrzymaniu pancerza od Urta

Mam teraz następne pytanko... Gdzie mogę znaleźć Diega ?
Znalazłem Diega. Jest tam gdzie byli wcześniej Prawy i Lewy (w drodze do starej kopalni)

Teraz to sobie raczej nie poradzę. bo chodzi o zadanie "Marzenia Rodneya" w którym mam odnaleźć cytadele orków. I nie jestem pewny czy chodzi o tą gdzie na mapie jest podpisana jako ruiny  zamku czy tu chodzi o inną ? a i co trzeba tam zrobić ?
Z tym też sobie poradziłem.

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Czy mógłby mi ktoś napisać, dlaczego nie mogę dołączyć do obozu rebeliantów ?  :[  Zrobiłem chyba już wszystkie zadania dla rebeliantów, tylko z nocną wartą mi nie wyszło i mam to zadanie nie zaliczone, jednak kiedy rozmawiam z przywódcą rebeliantów po wymienieniu moich licznych zasług mówi coś w stylu że zasłużyłem na bycie jednym z nich, a następnie mówi że jestem już bardzo blisko celu :/ , gdzie tu logika ? :(  , czy to bug gry , czy jest jeszcze jakieś ukryte zadanie którego nie mogłem wykonać ?  oO

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
A zrobiłeś zadanie Świeża krew?

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Tak , przyprowadziłem 5 nowych rekrutów , a poza tym 9 osób mnie popiera, a Tony nie ma nic przeciwko , wydaje mi się że to błąd w skryptach, ale z tego co czytałem to wiele osób dołączyło do rebeliantów pomimo tego , więc zastanawiam się czy jestem jedynym przypadkiem który ma ten problem , czy jest to jakiś błąd ogólny , który mógłby zostać naprawiony w przyszłych patchach. Jednak jeśli ktoś wie jak można to obejść to byłbym wdzięczny za udzielenie mi takowej pomocy bo 3 godziny grania mi pójdą na marne jak będę musiał zaczynać od nowa :(

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to nie jest żaden błąd, kogoś musiałeś pominąć albo zapomniałeś jakiegoś questu wykonać, rozejrzyj się najlepiej jeszcze raz ale po CAŁYM obozie, jeśli twierdzisz że z kimś nie porozmawiałeś

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Wykonałem zadania dla 10 osób z obozu (chodzi mi o te zadania za poparcie) , wątpię czy kogoś pominąłem , no chyba że Leaf'a (czy jak on tam ma) ale z nim nie ma żadnej opcji dialogowej, jakkolwiek napisałeś  "to nie jest żaden błąd" czyli że najpierw jest : jesteś godny zaufania, od dzisiaj jesteś jednym z nas ( to brzmi jakby mnie przyjęli) , a następne animowane okno ukazuje napis "Jesteś już bardzo blisko celu", toż tu chyba jest widoczna jakaś niezgodność kiedy najpierw zgadza się i mówi że jestem jednym z nich , a w następnej kwestii informuje , iż "Jesteś już blisko celu" , toć to bez sensu ;/

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
pisz konkrety u kogo questy wykonywałeś i masz zaliczone? bo NA PEWNO kogoś pominąłeś nie ma takiego buga, wszystko było sprawdzane, powtarzam napisz u kogo questy wykonywałeś

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wykonałem zadania dla 10 osób z obozu (chodzi mi o te zadania za poparcie) , wątpię czy kogoś pominąłem , no chyba że Leaf#msg1048313a (czy jak on tam ma) ale z nim nie ma żadnej opcji dialogowej, jakkolwiek napisałeś  "to nie jest żaden błąd" czyli że najpierw jest : jesteś godny zaufania, od dzisiaj jesteś jednym z nas ( to brzmi jakby mnie przyjęli) , a następne animowane okno ukazuje napis "Jesteś już bardzo blisko celu", toż tu chyba jest widoczna jakaś niezgodność kiedy najpierw zgadza się i mówi że jestem jednym z nich , a w następnej kwestii informuje , iż "Jesteś już blisko celu" , toć to bez sensu ;/

Kolego miałem ten sam problem :)  Także schrzaniłem to zadanie, zacznij od poczatku, lub wczytaj save przed tym questem (Tak tak, tez tak mialem identyczna sytuacje i tez nie moglem dolaczyc)

Musisz zaliczyc tego questa, podczas niego zacznie sie Q Bezimienny, bez tego ani rusz

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Kurrrrrrrrrrrrr..... mać , 3 godziny grania w dupe ;/ , nie dałoby się na przyszłość jakoś tego wyregulować, aby zepsucie jednego questa nie przekreślało całej fabuły ? I dzięki za odpowiedź prawdopodobnie zacznę od nowa :facepalm:

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
gracz a rozwiązałeś zadanie u rączki? z przybijaniem desek i w ogóle?

PS. ogólnie napisz u kogo questy wykonałeś a ja ustale u kogo jeszcze nie wykonałeś
PS2. niebieskooki zbyt wcześnie na pisanie tego typu wypowiedzi, na pewno jakieś rozwiązanie jest

gracz57

gracz57

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Zadania wykonane : Mapa dla Skorpiona, Polowanie na harpie, Stary, wredny aligator, Dostawca konfitur, Smakosz, Odzyskać głos, Jedzenie dla Skorpiona, Wyzwanie, Banicja, Burda w karczmie, Pomocnik Aidana, Wojownik, Wawrzecha Snafa, Wypas kretoszczurów, Zwiad, Niepewny płot, Konkurencja, Wycinka, Pawie pióro, Obozowy donosiciel, Świeża krew, Makabryczne trofeum, Obóz Rebeliantów;
Niezaliczone zadania : Zmiana warty;

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD

Amand

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1177 2012-08-07, 15:00(Ostatnia zmiana: 2012-08-07, 15:03)
"Niezaliczone zadania : zmiana warty" I wszystko jasne.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
"Niezaliczone zadania : zmiana warty" I wszystko jasne.

Ja też tego zadania nie zaliczyłem i fabuła poszła dalej...

Kurrrrrrrrrrrrr..... mać , 3 godziny grania w dupe ;/ , nie dałoby się na przyszłość jakoś tego wyregulować, aby zepsucie jednego questa nie przekreślało całej fabuły ? I dzięki za odpowiedź prawdopodobnie zacznę od nowa :facepalm:
Polecam zagrać od nowa, dlatego że następna wersja (prawdopodobnie jeszcze beta) Nie będzie współgrała z zapisami gry obecnej wersji.Ale najlepiej zacznij grać gdy będzie finalna wersja.

Gomezio

Gomezio

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, chcialbym zapytac czy poprawek nazbierało sie wystarczająco zeby wydac kolejnego patcha? Jesli tak to kiedy mozna sie go spodziewac ?

0 użytkowników
Do góry