Gothic: Czas Zapłaty [beta] 966643 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 966643

Odpowiedzi 2392

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
A ja się dalej odwołuję do muzyki :P xD. Będzie ona czy nie ?? A może usuneliście :(((((

tej muzyki jeszcze przez jakiś czas nie będzie (wsadzali wszystko z tego co wiem), kiedy to wsadzą? będzie wiadomo później

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Muzyka się robi, będzie w następnym patchu.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
jak rozwiazac zadanie nocny złodziej

piechur1920

piechur1920

Użytkownicy
posty10
Propsy1
  • Użytkownicy
Fajnie jak by była muzyka z Gothic 3

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
starter będzie w następnym patchu?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Starter nie działa tak jak powinien, nie mamy źródła więc odkładamy na później. Co do muzy z G3 to jak nie uda się dostać muzyki zrobionej przez Triple to może będzie w menu.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Fajnie jak by była muzyka z Gothic 3
Fajnie? Słabo by było. W trailerach CZ była fajna muzyka, coś świeżego przynajmniej a nie w kółko kopiowanie z G2/G3.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Sęk w tym, że nie mamy tych utworów. Ale do skończenia moda jeszcze sporo czasu więc może uda się to gdzieś zdobyć.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
https://www.youtube.com/watch?v=dyODmS1GTck
z tego niczego się nie wyciągnie ? :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Sęk w tym, że nie mamy tych utworów. Ale do skończenia moda jeszcze sporo czasu więc może uda się to gdzieś zdobyć.
Triple jest cały czas w zasięgu, prawda?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Mam pytanie. Mianowicie czy jest w modzie gdziekolwiek oryginalna muzyka z G1? czy podmieniliście zupełnie na nową?

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Mianowicie czy jest w modzie gdziekolwiek oryginalna muzyka z G1? czy podmieniliście zupełnie na nową?
Muza jest całkowicie nowa :D

emcio

emcio

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o muzyczkę to jak pobrałem Cały mod (bez Freddy Textures):  z pierwszego linku to tam jest kilka muzyczek :)  mam nadzieję, że pomogłem

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Ej coś jest nie tak z tym nowym patchem, ponieważ ja go zainstalowałem to nie widziałem ścian budynków(po prostu ich nie ma). Jak usunąłem tego patcha to znów było po staremu(już widziałem ściany i w ogóle) . Więc nie wiem co jest grane. Ja tylko chciałem napisać że coś nie halo z tym patchem(przynajmniej u mnie) :lol2:

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy

dawidOo

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#814 2012-04-24, 12:03(Ostatnia zmiana: 2012-04-24, 12:05)
Ej coś jest nie tak z tym nowym patchem, ponieważ ja go zainstalowałem to nie widziałem ścian budynków(po prostu ich nie ma). Jak usunąłem tego patcha to znów było po staremu(już widziałem ściany i w ogóle) . Więc nie wiem co jest grane. Ja tylko chciałem napisać że coś nie halo z tym patchem(przynajmniej u mnie) :lol2:

Dzisiaj zauważyłem, że u mnie jest to samo, z tym że w patchu naprawiającym Głębie. Dodatkowo, jak się wchodzi na wieże strażniczą, to się spada na dół po zejściu z drabiny (efekt taki, że do Pacho nie ma jak się dostać, bo nie dość, że stoi na powietrzu, to jeszcze się spada próbując się tam dostać :D ). Nie wiem, jak u Spartakusa, ale u mnie ten stan rzeczy występuje tylko w Obozie Rebeliantów.

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy

Dzisiaj zauważyłem, że u mnie jest to samo, z tym że w patchu naprawiającym Głębie. Dodatkowo, jak się wchodzi na wieże strażniczą, to się spada na dół po zejściu z drabiny (efekt taki, że do Pacho nie ma jak się dostać, bo nie dość, że stoi na powietrzu, to jeszcze się spada próbując się tam dostać :D ). Nie wiem, jak u Spartakusa, ale u mnie ten stan rzeczy występuje tylko w Obozie Rebeliantów.
U mnie właśnie tak samo :D

Viper

Viper

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
czesc wszystkim, pykam sobie w moda i stwierdzam że fabuła jest konkret choć jestem na drugim rozdziale, mam pytanie.. jest sytuacja z Tonym i moment w którym ów kolega wyłapuje z bełta czy tam ze strzały i sprawa wygląda tak że jak Tony pada na ziemie to mi się nie zamyka okno dialogowe tzn. pada on na plecy, zapisuje się wątek w dzienniku i ja stoję przy tym Tonym i nie mogę się ruszyc ;/ Mod nawet w wersji beta mnie cholernie wciągnął i stoję w miejscu ;/ a ściągnąlem tego patcha nr 3 i wkleiłem tam gdzie on powinien byc.

jest jakiś sposób by ominąc ten wątek? i czy w ogóle to jest wątek związany z dalszym rozwinięciem fabuły?
prosiłbym o pomoc, bo jestem w desperacji dosłownie. bo 4 lata czekania nie mogą pójśc na marne przez jakiego menta co mi psuje gre i nie chce mi zamknąc okna dialogowego :(

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
u mnie jest tak samo z tymi scianami nie bylo scian i tej wierzy ni bylo widac ich modeli usnolem patcha i wszystko gra
wie ktos jak rozwiazac zadanie nocny zlodziej

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy

dawidOo

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#818 2012-04-24, 12:28(Ostatnia zmiana: 2012-04-24, 12:29)
B --> marvin --> B --> F8

Po tej czynności odzyskasz możliwość poruszania się, wtedy musisz zagadać do Abla i dalej już wszystko powinno działać.
@up
Jak o 1 w nocy pójdziesz do magazynu, zobaczysz jednego z łowców grzebiącego tam, nie pamiętam jak się nazywał, w każdym razie musisz do niego zagadać.

Viper

Viper

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
dawidOo powiedz że jesteś z okolic Gorzowa wklp. to stawiam Ci z miejsca browara, bo zadziałało ;d

Z Ablem nie powinno byc jakiegoś dialogu? bo on stoi sobie obok i jak z nim klikam na rozmowę to nie mam opcji dialogowych, tylko "Koniec" btw. gonię na magazyn zobaczyc:) za tym myśliwym.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry