O temacie
Autor shergar
Zaczęty 2.03.2012 roku
Wyświetleń 1127478
Odpowiedzi 2392
Krystian2222
JoKeRo
r0ck3r
BlackVampire
Alexik
Olaf
Fr4nsis
TO nie bug.Po tym masz iść do strażnika wejścia do obozu a potem do cavalorna .
shergar Moderator działu
ver 1.02- poprawiony Tony (zabójstwo i skazanie na Głębię)- dodany strażnik Głębi- dodani uciekinierzy z NO (zadanie z Laresem i jego toporem)- poprawiony Gorn (już stoi tam gdzie trzeba)- dodany strażnik bramy przed polem ryżowym- usunięty błąd krytyczny, który powodował crush gry o północy czasu gry- dodany działający Pupil- poprawione pozyskiwanie trofeów z zabitych stworzeń (np. kły wilka)- poprawiony dialog z Fiskiem- poprawione zadanie z mieczem dla Świstaka- poprawiona bójka w karczmie (i wszystkie pozostałe bójki)- poprawiony Karczmarz (dialog)- poprawiony handel z Lerenem (dialog)- poprawiony Świstak (dialog)- poprawione i uzupełnione zadanie z Białym Kłem- dodane dialogi strażnikom mostu przed SO- Rączka ma właściwy klucz do skrzyni Gomeza- poprawione opcje wyboru u Gorna i Laresa- dokończony i poprawiony wątek poboczny w Orlim Gnieździe- sporo zmian w world.zen
Info na stronie damy asap.Cały czas pracujemy, aktualnie ze skończonych poprawek:Kod: [Zaznacz]ver 1.02- poprawiony Tony (zabójstwo i skazanie na Głębię)- dodany strażnik Głębi- dodani uciekinierzy z NO (zadanie z Laresem i jego toporem)- poprawiony Gorn (już stoi tam gdzie trzeba)- dodany strażnik bramy przed polem ryżowym- usunięty błąd krytyczny, który powodował crush gry o północy czasu gry- dodany działający Pupil- poprawione pozyskiwanie trofeów z zabitych stworzeń (np. kły wilka)- poprawiony dialog z Fiskiem- poprawione zadanie z mieczem dla Świstaka- poprawiona bójka w karczmie (i wszystkie pozostałe bójki)- poprawiony Karczmarz (dialog)- poprawiony handel z Lerenem (dialog)- poprawiony Świstak (dialog)- poprawione i uzupełnione zadanie z Białym Kłem- dodane dialogi strażnikom mostu przed SO- Rączka ma właściwy klucz do skrzyni Gomeza- poprawione opcje wyboru u Gorna i Laresa- dokończony i poprawiony wątek poboczny w Orlim Gnieździe- sporo zmian w world.zen
Cytat: shergar#msg w 2012-04-02, 22:52Info na stronie damy asap.Cały czas pracujemy, aktualnie ze skończonych poprawek:Kod: [Zaznacz]ver 1.02- poprawiony Tony (zabójstwo i skazanie na Głębię)- dodany strażnik Głębi- dodani uciekinierzy z NO (zadanie z Laresem i jego toporem)- poprawiony Gorn (już stoi tam gdzie trzeba)- dodany strażnik bramy przed polem ryżowym- usunięty błąd krytyczny, który powodował crush gry o północy czasu gry- dodany działający Pupil- poprawione pozyskiwanie trofeów z zabitych stworzeń (np. kły wilka)- poprawiony dialog z Fiskiem- poprawione zadanie z mieczem dla Świstaka- poprawiona bójka w karczmie (i wszystkie pozostałe bójki)- poprawiony Karczmarz (dialog)- poprawiony handel z Lerenem (dialog)- poprawiony Świstak (dialog)- poprawione i uzupełnione zadanie z Białym Kłem- dodane dialogi strażnikom mostu przed SO- Rączka ma właściwy klucz do skrzyni Gomeza- poprawione opcje wyboru u Gorna i Laresa- dokończony i poprawiony wątek poboczny w Orlim Gnieździe- sporo zmian w world.zenFajnie, fajnie, ale kiedy to wyjdzie?Wiem, że pytanie jest chamskie i ogólnikowe, ale po prostu jestem ciekaw i napalon ;d