Wspomócie starego Dreameriona cennym głosem 11297 46

O temacie

Autor Dreamerion

Zaczęty 19.12.2011 roku

Wyświetleń 11297

Odpowiedzi 46

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
cytat z mojego posta, tak myslalem ze odnosisz sie do otatniego

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I dobrze, że cię nie znam, bo mogę ocenić obiektywnie twoje pierdolenie.
Dla mnie jesteś kimś, kto dobrowolnie sam popiera durne stereotypy przeciw własnemu narodowi i koniec. Tyle na ten temat, ja zdanie o tobie mam, ty może o mnie też i wszystko super. Żadnym hejterem nie jestem, skoro każdy kto ma inną opinię niż ty jest hejterem to pozdrawiam. I nie wiem o jakich podtekstach mówisz? Wyrażam tylko opinie o tym co powiedziałeś, mam to głęboko w dupie kim jesteś, gdzie i jak pracujesz i czy się przykładasz.
Głupotę oczywiście trzeba tępić, ale tylko głupotę. A ty swoimi pierdolonymi tekstami być może krzywdzisz kogoś kto choć trochę czuje się jeszcze polakiem i niestety boli go że rodacy sami sobie doszywają metkę.

Żałosny bełkot :lol2:  potem odniosę się do poszczególnych fragmentów, w każdym razie znowu pierdolenie duzego kalibru. Zeby byla jasnosc tez mam w dupie ciebie i to co robisz w twoim zapizdowie.

A według stereotypów które sam pomagasz utrzymywać, również jesteś polaczkiem który kombinuje i żywi się kosztem innych, tak samo twoja rodzina i znajomi, to przecież tylko zwykłe polaczki robaczki. Krzywdzące? Nie, przecież stereotypy nie wzięły się z dupy

Przecież ja wyraziłem się o pewnej grupie naszych rodaków, czego znowu do mnie  :blink:  Niemcy mówią "wy polaki" do tych, którzy kradna, kombinuja i mysla jak popracowac, zeby sie nie napracowac. Pracowici Polacy sa doceniani

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Żałosny bełkot :lol2:  potem odniosę się do poszczególnych fragmentów, w każdym razie znowu pierdolenie duzego kalibru. Zeby byla jasnosc tez mam w dupie ciebie i to co robisz w twoim zapizdowie.
Spoczko :*
Jak liczyłeś na #msg1015253wojnę#msg1015253 to się zawiedziesz, bo nie mam nic do dodania. Powiedziałem co miałem powiedzieć i nie będę przedłużał pisząc w kółko to samo + takie pierdoły jak we fragmencie który zacytowałem. Szczególnie że nigdzie w moich postach nie wyrażałem zamiarów opowiadania o sobie jako o dobrym obywatelu który ciężko pracuje :lol2:  :lol2:
No ale pisz, pisz, swoje racje. I tak nie odniosę się do tego w żaden sposób, bo nie zwykłem dyskutować z ludźmi którzy tak podniecają się małą sprzeczką w jednym temacie że latają po forum i krzyczą: "WOJNAA" :lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
nie wiem, czy warto się wtrącać, ale myślenie, że w jakimkolwiek kraju tego typu internetowa ankieta mogłaby się odbyć bez istotnych prób manipulacji jest dramatycznie naiwne.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Niestety trzeba się zgodzić. Dlatego lepiej, gdyby można było oddać tylko jeden głos z jednego maila.
Sam nikomu jedynki nie dałem (ludzie zapominają też, że ilość głosów też się liczy i dając jedynki w jakiś tam sposób również pomagają), choć użyłem wielu maili, żeby sobie pomóc.

Dzięki wszystkim za głosy i zachęcam dalej do głosowania ;)

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Sorry za dubel. Przypuszczam ostatni fronatlny atak! Przypominam, że można głosować używając facebookowego maila (jego adres znajduje się w informacjach o was i wtedy mail z potwierdzeniem przychodzi do wiadomości/innne), uczelnianego, czy jakiegokolwiek adresu z małpą. Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę i czas, to proszę bardzo.

Pozdro!

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
ZEBY NIE BYLO ZE CHCE SIE PODLIZAC BULE Bo na tym mi nie zalezy wlasciwie to jako dowod iz leje na wasze teksty ,,nie ma to jak podlizac sie tym bardziej znanym po tym co napisze Dark moze mi nawet dac bana,olewam. Jednak krzywdza mnie jego stwierdzenia co sadzi o swoim narodzie, typie zastanow sie o czym ty pierdolisz?! Jezdzisz po swoim narodzie i oczerniasz go, a zaraz mowisz o kulturze innych narodow... Jak ma u nas istniec jakies zgranie i kultura jak ludzie twojego pokroju pierdola takie farmazony o miejscu w ktorym sie urodzili? W wakacje bylem z matka w Austrii by sobie dorobic do szkoly kasy. Wiesz co tam robia mieszkajacy polacy twojego pokroju? Wytykaja polakow palcami i krzycza o to polacy zlodzieje. Wstyd mi za takie zachowanie i jesli to nazywasz patryotyzmem  i wiara w narod to ja podziekuje forum Tm gdzie pelnisz wyzsza funkcje bo to mnie obraza. Powiedz mi dlaczego tak jak na przykladzie wlepiania tych jedynek zachowuja sie twoi rodacy? Bo za granica nie maja czego szukac,tam tzw.

Kosmopolici wyrzekli sie swojej ojczyzny,kultury i tradycji,a tych ktorzy zostali nazywaja wlasnie polaczkami. Serce sie kraja jak widzi sie takie sukinsynstwo i z checia by sie takiemu jeblo w ryj jednak i tak by to nic nie zmienilo. Na koniec tylko zacytuje: Cudze chwalicie,swego nie znacie a takze Hg-zapomnieni bohaterowie.
Ps. przepraszam ze w dwoch postach ale na komorce mam tylko do 1000 znakow w jednym poscie.

Może pora zainwestować w komputer?

Może pora zainwestować w komputer?

Może chyba raczej w neta? I może byś się przedstawił przy edycji posta?
Zresztą po co mi net jak i tak zaraz wszystko ci wywyższający się uczciwi placy poblokują wszystko dla polaczków?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry