ZEBY NIE BYLO ZE CHCE SIE PODLIZAC BULE Bo na tym mi nie zalezy wlasciwie to jako dowod iz leje na wasze teksty ,,nie ma to jak podlizac sie tym bardziej znanym po tym co napisze Dark moze mi nawet dac bana,olewam. Jednak krzywdza mnie jego stwierdzenia co sadzi o swoim narodzie, typie zastanow sie o czym ty pierdolisz?! Jezdzisz po swoim narodzie i oczerniasz go, a zaraz mowisz o kulturze innych narodow... Jak ma u nas istniec jakies zgranie i kultura jak ludzie twojego pokroju pierdola takie farmazony o miejscu w ktorym sie urodzili? W wakacje bylem z matka w Austrii by sobie dorobic do szkoly kasy. Wiesz co tam robia mieszkajacy polacy twojego pokroju? Wytykaja polakow palcami i krzycza o to polacy zlodzieje. Wstyd mi za takie zachowanie i jesli to nazywasz patryotyzmem i wiara w narod to ja podziekuje forum Tm gdzie pelnisz wyzsza funkcje bo to mnie obraza. Powiedz mi dlaczego tak jak na przykladzie wlepiania tych jedynek zachowuja sie twoi rodacy? Bo za granica nie maja czego szukac,tam tzw.
Kosmopolici wyrzekli sie swojej ojczyzny,kultury i tradycji,a tych ktorzy zostali nazywaja wlasnie polaczkami. Serce sie kraja jak widzi sie takie sukinsynstwo i z checia by sie takiemu jeblo w ryj jednak i tak by to nic nie zmienilo. Na koniec tylko zacytuje: Cudze chwalicie,swego nie znacie a takze Hg-zapomnieni bohaterowie.
Ps. przepraszam ze w dwoch postach ale na komorce mam tylko do 1000 znakow w jednym poscie.
Może pora zainwestować w komputer? Może pora zainwestować w komputer?
Może chyba raczej w neta?
I może byś się przedstawił przy edycji posta?
Zresztą po co mi net jak i tak zaraz wszystko ci wywyższający się uczciwi placy poblokują wszystko dla polaczków?