O temacie
Autor RafalBudzis
Zaczęty 11.11.2011 roku
Wyświetleń 74942
Odpowiedzi 199
Sawik Moderator działu
Cytat: maciejh#msg w 2012-02-16, 19:09Ja nie mam nic przeciwko simso-gothicowi, im więcej funkcji tym przyjemniejsza będzie gra. Dla mnie mógłby by być nawet skrypt łapania much, albo dłubania w nosie - po prostu takie smaczki nie wpływające bezpośrednio na fabułę uprzyjemniają grę.Gówno prawda.
Ja nie mam nic przeciwko simso-gothicowi, im więcej funkcji tym przyjemniejsza będzie gra. Dla mnie mógłby by być nawet skrypt łapania much, albo dłubania w nosie - po prostu takie smaczki nie wpływające bezpośrednio na fabułę uprzyjemniają grę.
Lansjer Rzeka
Kain
Tajek
RafalBudzis
A to czasem nie robi się modyfikacji żeby ten klimat zmienić? IMO modyfikacja powinna mieć swój klimat jak już to jedynie bazujący na oryginalnym Gothicowym.
jak już to jedynie bazujący na oryginalnym Gothicowym.
Rafale, Jest MEGA BugWchodząc do Kopalni Gomeza było ok, wychodze patrze zrespiły się zwierzęta, mowie fajnie, dochodze do starego obozu patrze nie ma diego, Postacie ktore poznalem maja spowrotem imiona (kopacz,cień itp.) Wszystko cofnęło się do funkcji startowej
Teraz załapałem ze możesz sam naprawić tego buga ;d BUG polega na tym ze świat mojego moda nazywa się WORLD_BEZPORTALI.ZEN a portal kopalni przerzuca ciebie do WORLD.ZEN Musisz zedytować ten portal potem w grze wejść do kopalni i wyjść i powinno być już wszystko ok ;)
A jak to Zedytowac ?
Luk DreamVader 2
kaczka RaveN Studio
Cedric
Cytat: Tajek#msg w 2012-02-17, 20:52A jak to Zedytowac ? Walki odbywają się co dziennie nie zależnie od tego czy obstawiliśmy jakąś walkę czy też nie ;d http://www.youtube.c...h?v=vG6ELshma4E
Trochę głupio tylko, że przełażą przez zamkniętą bramę Ale tak to fajnie.
Drock
Werewolf
maciejh Rzeka
(np, sikając na niego)
Też jestem na nie, ale gest w postaci uniesienia rąk byłby spoko. I po co animacje? Przecież to kwestia skryptów ;)