Polecajka modów 123490 203

O temacie

Autor DarkeY

Zaczęty 15.10.2011 roku

Wyświetleń 123490

Odpowiedzi 203

Ememens

Ememens

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś mod, który dodaje do G3 podstawki itemy z G3 Zmierzch Bogów? Zbroje, miecze itd.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz

Fors

Polecajka modów
#161 2018-05-07, 17:27(Ostatnia zmiana: 2018-05-07, 17:35)
Tak . Zwie się Content Mod. Ale nie wszystko

Ememens

Ememens

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Tak . Zwie się Content Mod. Ale nie wszystko

Nie spodobało mi się on po tym jak zaczynając grę zobaczyłem jakieś tragiczne tekstury zbroi cienia, czy czegoś i zmieniło tekstury gry. Po za tym niestety wymaga QP4 z tego co wiem.

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Cześć, znacie jakieś mody, które ulepszają Gothic II Noc Kruka by był bardziej grywalny w AD2019?

Chodzi o tweaki graficzne, łatki, zmiany mechanik czy paczki tekstur lub modeli. Muszą to być rzeczy, które nie zmieniają fabuły w żaden sposób (nawet nic nie dodają od siebie pod tym względem) i nie psują imersji rozgrywki.
Oczywiście SystemPack oraz DX11 już mam. Coś jeszcze?

Wymieńcie najlepsze, które znacie oraz takie bez których byście już teraz nigdy nie zagrali.
Jeśli uzbieramy ich trochę, to w tym poście będzie można zrobić listę.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
No masz to np: http://bractwospolszczenia.pl/showthread.php?tid=156
Z tego co wiem to jest zabugowane i nierozwijane.
Zresztą, nawet download już padł.

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja tam świetnie się bawiłem ogrywając https://themodders.org/index.php?topic=29281.0

GaMBiD

GaMBiD

Użytkownicy
posty17
Propsy5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie czy istnieje mod do gothic 1 w stylu l'hivera zmieniający świat ale nie dodający żadnych questów? Nie chodzi tu o texture packi i inne dx11 tylko zmiana modelu świata. :cool:

Kolekcja klasyki. Najchętniej kupowane gry w Polsce. Polecam i pozdrawiam, Piotr Fronczewski

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Zmiana modelu świata jest w Gothic 1 Reloaded Mod, aktualnie jest wersja demo, ale bodajże Surface i Kopalnia są gotowe, jeśli o model chodzi. Więcej informacji na ich stronie: https://demo.gothic-reloaded-mod.de/?lang=pl_PL

PS. To poprawa aktualnego modelu świata, nie dodawanie nowych obszarów jak na przykład w Lhiverze, jeśli chodzi ci o nowe obszary - nie ma czegoś takiego.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam
Orientuje się ktoś jaka jest najnowsza wersja Quest Packa czy Content Mode'a do Gothica 3, ewentualnie jakiś inny mod, który wzbogaca podstawową wersję gry w dużo większą liczbę questow oraz dodaje klimatyczne pierdoły typu obecność Lee, Angara, Laresa itp. w Ardei na początku gry (dawno dawno temu coś takiego widziałem na yt). W skrócie co najlepiej ściągnąć żeby rozgrywka była długa i przyjemna.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dzięki.

Michal3301

Michal3301

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, szukam wciągającej modyfikacji, która nie znudzi się po paru minutach grania. Musi mieć polski dubbing, oczywiście podsyłajcie mody, które są dobrej jakości i nie kończą się po godzinie gry.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam jest jakiś mod lub mody do g1 lub g2 na styl - zabijasz potwory dropisz z nich kase i kupujesz lepsze uzbrojenie żeby zabijać lepsze potwory, albo coś jak arena żeby jak najdłużej przetrwać

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Komachi

Polecajka modów
#176 2020-04-10, 12:05(Ostatnia zmiana: 2020-04-10, 12:12)
Cześć. Ostatnio wzieła mnie wielka chętka na granie w G1. Przeszedłem już sporo modów i oczywiście podstawki, macie jeszcze jakieś ciekawe mody do g1? Najlepiej takie co dodają nową fabułę z nowym bohaterem lub bardzo rozszerzającą podstawkę.
Mody, które już obegrałem:
-Edycja rozszerzona
-Dolina Zombie 2.0
-Ludzie z górniczej doliny
-Potępieni
-Mroczne Tajemnice
-Ciemnosci gordotha
-Czas zapłaty
Są jeszcze jakieś mody warte uwagi?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Bedrohung może? To chyba najstarszy ze wszystkich modów, bynajmniej nie tak zaawansowany technicznie jak mody produkowane dzisiaj, ale z całą pewnością jest bardzo ciekawy. Pewnie ze Światem Skazańców warto poczekać te parę miesięcy (?), aż Bractwo skończy dubbing. Inne mi w sumie nie przychodzą do głowy, większość dobrych modów jest do dwójki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W diccuric zagraj, jeden z najstarszych modów jakie powstały do gothica. Bardzo klimatyczny.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bedrohung może? To chyba najstarszy ze wszystkich modów, bynajmniej nie tak zaawansowany technicznie jak mody produkowane dzisiaj, ale z całą pewnością jest bardzo ciekawy. Pewnie ze Światem Skazańców warto poczekać te parę miesięcy (?), aż Bractwo skończy dubbing. Inne mi w sumie nie przychodzą do głowy, większość dobrych modów jest do dwójki.

Bedrohung też grałem, zapomniałem go dodać do listy :P Świat skazańców też coś kojarze...

Post połączony: 2020-04-15, 23:03
W diccuric zagraj, jeden z najstarszych modów jakie powstały do gothica. Bardzo klimatyczny.

Pierwsze słyszę, zaraz obczaje, dzięki!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry