Polecajka modów 115675 203

O temacie

Autor DarkeY

Zaczęty 15.10.2011 roku

Wyświetleń 115675

Odpowiedzi 203

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To akurat nie sprawi że polubie te jakże ambitne historie z tych dużych modów.
Graj w g2 nk zwykłego, dobrze ci to zrobi :)

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ten texture pack dodaje magów wody? są tam jakieś nowe questy? jakieś nowe itemki?

Powtarzam, nie jest mi potrzebny żaden syfiasty wiesiekxskyrim texture pack i dicks11 na lepszom graficzke dla pfedauf, ani jebitnie długich i nudnych fabuł.

Podsyłacie mi tylko niepotrzebny szajs(grafike i textury) albo co od początku tematu mówiłem że nie chce.

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
To nie jest koncert życzeń. Albo grasz w to co jest albo grasz bez modów. Nikt dla ciebie specjalnie moda nie zrobi. A zapewniam Cię że nie znajdziesz moda który dodaje Magów Wody i tylko 15 questów i dodatkowo ma dubbing.

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

GaroK

Polecajka modów
#143 2016-10-24, 22:52(Ostatnia zmiana: 2016-10-24, 23:01)

To nie jest koncert życzeń. Albo grasz w to co jest albo grasz bez modów. Nikt dla ciebie specjalnie moda nie zrobi
A czy ja proszę, czy ja żądam żeby taki mod powstał? a może pytam czy coś takowego w przybliżeniu jest?

A zapewniam Cię że nie znajdziesz moda który dodaje Magów Wody i tylko 15 questów i dodatkowo ma dubbing.
Nie no, to jest kurwa już jakaś porażka, nie wiem czy troll, czy ma jakieś problemy z czytaniem.
Proszę zamknąć temat, zanim jakaś kolejna ameba coś tu napiszę, mi już ręce opadają. Dajcie mi osta, bana czy jak tam chcecie, zachowam przynajmniej zdrowie przy tym.
Żałuję że założyłem tu tego typu temat, więcej takiej pomyłki nie popełnię.

Post połączony: 2016-10-24, 23:01
Pisałem że chcę dubbing?
Czy chodziło mi o malutki modzik który dodaje tylko magów wody i 15 questów? Czy może to były tylko wymienone przeze mnie małe przykłady jak ten mod powinien mniej więcej wyglądać?

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu

To nie jest koncert życzeń. Albo grasz w to co jest albo grasz bez modów. Nikt dla ciebie specjalnie moda nie zrobi
A czy ja proszę, czy ja żądam żeby taki mod powstał? a może pytam czy coś takowego w przybliżeniu jest?

A zapewniam Cię że nie znajdziesz moda który dodaje Magów Wody i tylko 15 questów i dodatkowo ma dubbing.
Nie no, to jest kurwa już jakaś porażka, nie wiem czy troll, czy ma jakieś problemy z czytaniem.
Proszę zamknąć temat, zanim jakaś kolejna ameba coś tu napiszę, mi już ręce opadają. Dajcie mi osta, bana czy jak tam chcecie, zachowam przynajmniej zdrowie przy tym.

Pisałem że chcę dubbing?
Czy chodziło mi o malutki modzik który dodaje tylko magów wody i 15 questów? Czy może to były tylko wymienone przeze mnie małe przykłady jak ten mod powinien mniej więcej wyglądać?
Zamiast się unosić mógłbyś sam się rozejrzeć za modem, na forum jest lista modów. Pod tym linkiem: http://themodders.org/index.php?topic=12433.0

Postanowiłem również trochę ci pomóc i znalazłem moda, który pasuje do twoich wymagań:
http://themodders.org/index.php?topic=17220.0
Wampiry to nie magowie wody, ale zawsze coś ;)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak ogarniesz rosyjski to jest jeszcze dunkle Magic i die sekte  :lol:

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pisałem że chcę dubbing?
Zamiast się unosić mógłbyś sam się rozejrzeć za modem, na forum jest lista modów. Pod tym linkiem: http://themodders.org/index.php?topic=12433.0

Postanowiłem również trochę ci pomóc i znalazłem moda, który pasuje do twoich wymagań:
http://themodders.org/index.php?topic=17220.0
Wampiry to nie magowie wody, ale zawsze coś ;)
No i widzicie, ten pan przeszedł przez piekielny trud przeczytania głównego posta, zamiast nierobienia tego i podrzucania zupełnie randomowego moda żeby posta sobie nabić.

Jak ogarniesz rosyjski to jest jeszcze dunkle Magic i die sekte  :lol:

być może przy czworaku z ruska się coś ogarnie.

Dzięki, wyprubuję :)

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Yo, Wesołych Świąt mordki.
Szukam jakiegoś całkiem grywalnego moda do G2, który urozmaici rozgrywkę. G2 znam na pamięć, dlatego podstawowe wątki wieją nudą.
Generalnie mam wybór pomiędzy Returningiem (Rebalance 2.1, patch 1.2 PL), L'Hiver (ostatnio jak w to grałem to chuja się dało zrobić, taki trudny był, zero bonusów, nic), Unbalanced Mod (nie grałem, nie znam, chętnie spróbuję, ale wydaje mi się, że to nie jest najlepszy mod do G2). Nie znam w sumie innych modów, które poszerzają fabułę, dodają nowe wątki itd.
Na czym mi zależy? Na tym, by pozostawione były bonusy, a gra nie była aż tak przesadzona jeśli chodzi o poziom trudności.
Nie zależy mi na tym ile jest fabuły dodanej, czy się klei i jest zgodna z kanonem (MT to przesada, ale Returninga przyjmę z otwartymi ramionami), ile jest poziomów walki.

Po prostu chcę sobie dla przyjemności pograć w urozmaiconego G2 :)

Beziooo

Beziooo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagraj w Mod Valendor,Bumshack,złote wrota lub the dark saga      bumshack jest po rosyjsku

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W grę wchodzą mody tylko takie, które jednak zostawiają wątek główny gry. Chcę po prostu rozszerzenia, które da mi najwięcej frajdy i zabawy, nie tylko ilością contentu, ale przede wszystkim jakością.

Venius

Venius

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Cześć.

Jaki polecacie mod, który nie zmienia fabuły tylko wprowadza dodatkowe bronie, zbroje, tarcze, hełmy? Ewentualnie z kilkoma/kilkunastoma questami pobocznymi

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Który gothic? + zły dział
kilka proponowanych modów
Do Gothic I:
- Edycja Rozszerzona,
- Ludzie z Górniczej Doliny
Gothic II:
- L'Hiver Edition
Edit: Tu masz dział ukończonych modów, poczytaj i przetestuj, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
http://themodders.org/index.php?board=27.0

Venius

Venius

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Gothic II

Autorr

Autorr

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
L'Hiver zmienia grafikę, mapę trochę, dodaje nowe bronie, pancerze, tarcze, itp. Fabuła standardowa :D

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie:

Jakie polecacie mody do G2NK, które nie zmieniają głównej osi fabularnej tylko dodają nowe questy i rozwijają rozgrywkę, tak żeby się to kleiło. Coś w rodzaju Edycji Rozszerzonej dla G1 czy zestawu Community Patch + QuestPack + Content Mod do G3? Nie musi być dubbingu, byleby było po polsku (ew. stara treść po polsku + nowa po angielsku jak w BGEE)

Sir Metall

Sir Metall

Użytkownicy
posty10
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z takich to z czystym sumieniem polecam przeznaczenie. O ile czytasz dialogi, myslisz racjonalnie to naprawde swietny addon

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dołączam się do pytania

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Przeznaczenie"

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
"Przeznaczenie"
W sumie nigdy nie grałem w przeznaczenie a tyle tych dialogów do przesłuchania

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry