Czas zapłaty a nowy sprzęt 6814 5

O temacie

Autor Sewedir

Zaczęty 26.07.2011 roku

Wyświetleń 6814

Odpowiedzi 5

Sewedir

Sewedir

Użytkownicy
Kozak z Jarkendaru
posty28
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kozak z Jarkendaru
Witam,
Więc miałbym takie pytanie czy nie będzie problemów z chodzeniem tej gry na nowym sprzęciem tzn posiadam Phenomen'a II 955 a karte graficzną to radeon 5770. Jako ,że wyczytałem ,że CZ będzie miał podobne wymagania do standardowego gothic'a. Gothic jakoś tako mi chodzi, więc tak pytam.
Jeszcze jedno czy preferowaną platformą chodzenia jest windows xp czy też będzie możliwość pójścia tej gry na windows 7 czy vista'cie.
Obecnie posiadam xp ,ale planuje zmiane na windows 7 ( nie zdecydowałem się jeszcze 32 czy 64).
Więc pytam czy raczej nie będzie problemów z jej chodzeniem w tych warunkach.
Dziękuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam

Seweryn

Live or die as long battle is worthy and honor is gained.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Przy wersji 64 mogą chyba wystąpić jakieś problemy. Ogółem jeśli sama gra działa na tych systemach to z naszym modem nie będzie inaczej. A czy działa? Tego dowiesz się z pewnością na forach poświęconych samej grze.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Z tego, co kiedyś słyszałem, to podobno mody do Gothica nie działają na Viście, chyba, nie mam 100% pewności.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
Z tego, co kiedyś słyszałem, to podobno mody do Gothica nie działają na Viście, chyba, nie mam 100% pewności.

w takim razie, to w jaki sposób przeszedłem returninga, Mroczne Tajemnice, Dicurric (nie wiem czy dobrze nazwę napisałem), Piratenlaben, Velaya, Jaktyl (gram tylko w długie modyfikacje, w krótkie nie). jak mam vistę? :D

Agrael

Agrael

Użytkownicy
posty85
  • Użytkownicy
Z Gothicem 1-2 były problemy na win7..ale jest na to patch..Ja nie widze większych problemów

Antitraxx

Antitraxx

Użytkownicy
posty70
Propsy18
  • Użytkownicy
Ja od premiery jestem szczęśliwym posiadaczem Win7 i nie mam najmniejszych problemów z rozruchem G1 czy też G2NK. Obydwie gry chodzą doskonale, zero wcięć ani tzw. bluescreenów. Wszystko chodzi elegancko :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry