Kolejny bug:

W grze jest dużo dziwnych błędów i być może dlatego, że to beta, a nie finalna wersja... Między innymi są przedmioty, których nie da się podnieść np. kamiennego korzenia koło Silden (na razie nie wyszedłem zbyt daleko poza Silden), młota Kadoka, beczek z rybami. Czasami nie widać w rozmowach wyświetlanego tekstu, a czasami nie ma głosu (bodajże tylko raz zauważyłem brak dubbingu, ale za to zbyt często nie ma wyświetlanego tekstu). Walka uległa zmianie, teraz polega ona głównie na zadaniu kilku ciosów i bieganiu w kółko, dopóki pasek wytrzymałości się nie zwiększy, gdy pasek wytrzymałości spadnie do zera, to nie można nawet blokować. Zauważyłem też chleb, który leży sobie na wodzie. Poza tym dużo chleba leży na ziemi, ale dlaczego tak jest można dowiedzieć się z jednego questu
A i jeszcze jednego buga znalazłem. Mianowicie wczoraj jak walczyłem z jednym gościem, to doszło do momentu, że zaczął uciekać (zazwyczaj jest tak, że jak poziom życia przeciwnika spadnie do jakiegoś poziomu życia, to uciekają) dobiegł do wody i ... zginął. Jak dla mnie było to dość dziwne... A do tego dostałem doświadczenie.
Zadania jak na razie są dość typowe.
A i w grze jest pewien Boris