Gothic III Forsaken Gods 89859 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 89859

Odpowiedzi 379

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#280 2008-11-22, 23:28(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 23:29)
Nie wiecie może co on tam w ogóle pierdoli?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Po szwabsku nie czaje. Tu może łatwiej :D  http://pl.youtube.com/watch?v=H6ESxBIHP7c

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy

lokiju

Gothic III Forsaken Gods
#282 2008-11-23, 10:46(Ostatnia zmiana: 2008-11-23, 10:55)
Cytat: DzikiBen link=topic=1470.msg38094#msg38094 date=Nov 23 2008, 00:03\'
Vertep-Vertex, mówiłeś ostatnio ,że zaraziłeś się od niego realiami Star Warsów, choć mogę się mylić :P

Raczej prosiłem go o spoilery z kotora  :D  

Na ten dodatek nie ma co liczyć. Krzyżyk na drogę i niech idą zawieść te dzieci, które to kupią.

Czyżby w tym intrze zapowiadalio kolejny wątek z Thorusem? :o  To już by byłą przesada...

EDIT

W ogóle jakieś zakręcone... nie skumałem tam wszystkiego, ale to jest coś w stylu:

Thorus na południu z orkami idzie na ludzi... Na północy Gorn z oddziałami z Gothy idzie na Thorusa... Skąd te oddziały z Gothy? Sam nie wiem... Potem jest jakiś wątek z braćmi na wschodze i Lee na zachodzie... Potem wchodzi kadr z Xardasem i Lee, którego nie rozumiem :D  Następnie jakieś slajdy z Bezi, który jakby chce zabić Xardasa (zapewne chciał zniszczyć pokój) i na końcu coś w stylu, że Bezi będzie musiał się poświęcić xD

W ogóle to wszystko jest spójne jak krowie gówno na łące i mimo, że wszystkiego jeszcze nie zrozumiałem to fabuła jest żałosna :D  JA podziękuję za taki dodatek :P

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Raczej prosiłem go o spoilery z kotora old_lol.gif

Źle skumałem, zwracam honor :D

SnapperHunter
  • Gość
Ja już grałem w Forsaken Gods... Po niemiecku :D  
I przyznam że podmienione zostały tekstury, innych szczegółów nie widzę...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: SnapperHunter link=topic=1470.msg38228#msg38228 date=Nov 24 2008, 17:18\'
I przyznam że podmienione zostały tekstury, innych szczegółów nie widzę...

Niezbyt spostrzegawczy jesteś

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja znalazłem jeszcze coś takiego;

Po pierwsze 'brak napisów' w pewnych miejscach, a po drugie wiszące trupy, które wiszą od zakończenia wojny. Do tego jeden z alchemików nazywa się Cornelius ...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Brawo za spostrzegawczość z tymi trupami :P . Generalnie wszystko wydaje się ok, jednak ciała buntowników w idealnym stanie wiszące na palach ileśtam po wojnie są trochę głupie.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Obejrzałem video-recenzję tego czegoś. Nie no, nie wyrobię. Nie podali ŻADNEJ wady. Wymienili to, że jest gra świetnie zoptymalizowana, mniejsze wymagania, świetna fabuła i tak dalej, ale żadnej wady. Nie rozumiem ich potrzeby lansowania się. Może to zadziała na jakichś zjebanych Gothico-fanatyków, ale nie na normalnych ludzi. Właśnie za to cenię małe, średnio popularne serwisy, gdzie są recenzje pisane przez zwykłych graczy, a nie wielkich recenzentów z dupy bambusa wziętych.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
http://pl.youtube.com/watch?v=rxUKxzDtbcc tia... pierdyknąłem własnego komenta :P

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
No rzeczywiście w tą recenzje chyba pisał jakiś gość który nigdy nie grał w dodatek tyko czytał prasówki Joowod.

Team: Level Desinger

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Gothic III Forsaken Gods
#291 2008-11-26, 22:16(Ostatnia zmiana: 2008-11-26, 22:28)
Nie będę jechał tego gościa. Bo sam widziałem tylko screeny itp. Na pewno zagram i wtedy będę mógł powiedzieć ile w tym prawdy. Zagram, zobaczę, ocenię.

No ale koleś tak czy inaczej chyba z lekka przesadza. "A gra chodzi jeszcze płynniej, no REWELACJA"...

PS. Co to za pasek nad wilkami, wytrzymałości?

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Po pierwsze 'brak napisów' w pewnych miejscach, a po drugie wiszące trupy, które wiszą od zakończenia wojny. Do tego jeden z alchemików nazywa się Cornelius ...
Tak, to powtarzanie wad poprzednich Gothiców.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
http://pl.youtube.com/watch?v=CWEC3BMCqEs może dużo się nie różni, ale lepszy niż oficjal xD

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gothic III Forsaken Gods
#294 2008-11-27, 15:35(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 19:25)
Cytat: Dekster XVII link=topic=1470.msg38482#msg38482 date=Nov 26 2008, 22:26\'
Obejrzałem video-recenzję tego czegoś. Nie no, nie wyrobię. Nie podali ŻADNEJ wady. Wymienili to, że jest gra świetnie zoptymalizowana, mniejsze wymagania, świetna fabuła i tak dalej, ale żadnej wady. Nie rozumiem ich potrzeby lansowania się. Może to zadziała na jakichś zjebanych Gothico-fanatyków, ale nie na normalnych ludzi. Właśnie za to cenię małe, średnio popularne serwisy, gdzie są recenzje pisane przez zwykłych graczy, a nie wielkich recenzentów z dupy bambusa wziętych.

sramik.pl? wiadomo, ci ludzie ze śmiesznymi wektorami w avatarach, wiadomo lans ignu musi być.

I ja napisałem swój komentarz:

Co za żenada, po czołowej polskiej firmie wydawniczej na rynku spodziewałbym się jednak nieco więcej profesjonalizmu i rzetelności. To już nawet nie jest marketing, to totalna fuszerka z Waszej strony oraz prawienie naiwnych banałów licząc na głupotę potencjalnych nabywców.

W zasadzie patrząc na takie bagno jestem coraz bliżej założenia wspomnianego bloga poświęconego recenzowaniu gier.

Edit: Thoro, nie dubluj!

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic III Forsaken Gods
#295 2008-11-27, 18:11(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 20:42)
Kolejny bug:

W grze jest dużo dziwnych błędów i być może dlatego, że to beta, a nie finalna wersja... Między innymi są przedmioty, których nie da się podnieść np. kamiennego korzenia koło Silden (na razie nie wyszedłem zbyt daleko poza Silden), młota Kadoka, beczek z rybami. Czasami nie widać w rozmowach wyświetlanego tekstu, a czasami nie ma głosu (bodajże tylko raz zauważyłem brak dubbingu, ale za to zbyt często nie ma wyświetlanego tekstu). Walka uległa zmianie, teraz polega ona głównie na zadaniu kilku ciosów i bieganiu w kółko, dopóki pasek wytrzymałości się nie zwiększy, gdy pasek wytrzymałości spadnie do zera, to nie można nawet blokować. Zauważyłem też chleb, który leży sobie na wodzie. Poza tym dużo chleba leży na ziemi, ale dlaczego tak jest można dowiedzieć się z jednego questu  :lol2:  

A i jeszcze jednego buga znalazłem. Mianowicie wczoraj jak walczyłem z jednym gościem, to doszło do momentu, że zaczął uciekać (zazwyczaj jest tak, że jak poziom życia przeciwnika spadnie do jakiegoś poziomu życia, to uciekają) dobiegł do wody i ... zginął. Jak dla mnie było to dość dziwne... A do tego dostałem doświadczenie.

Zadania jak na razie są dość typowe.

A i w grze jest pewien Boris :D

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
To co powinni zrobić to wydać FG jako osobną grę nie dodatek jako pożegnanie z Myrtaną.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#297 2008-11-27, 19:32(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 19:33)
Nie będę jechał tego gościa

To dobrze, ponieważ jest to mój ulubiony aktor! :D  On po prostu mówi, co ma do powiedzenia xd

Pograłem dzisiaj z godzinę. A moje zdanie jest jednoznaczne: GRA JEST CHUJOWA, przeciętne mody na tym forum świecą większą oryginalnością i pomysłowością. Nie wspominając już o wszelkich bugach i "optymalizacji" kodu gry. W przeciwieństwie do normalnego G3, dodatek działa jeszcze gorzej niż podstawka :lol2:  Szkoda słów.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Gothic III Forsaken Gods
#298 2008-11-27, 21:49(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 21:54)
Jak SB wybrało sobie TAKIEGO współpracownika to już drżę na samą myśl jak będzie wyglądać G4. Tak wychodzę z założenia, że powoli nadchodzi koniec tej serii. Jeśli Arcania nie sprzeda się to wątpię żeby JoWooD dalej to ciągnęło.

EDIT:
Obejrzałem video-recenzję tego czegoś. Nie no, nie wyrobię. Nie podali ŻADNEJ wady
Co wy od niego chcecie, mówi to za co Mu płacą.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#299 2008-11-27, 21:54(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 21:55)
Bracia, spójrzcie kurwa na to :lol2:
http://ifotos.pl/uploaded/13497.JPG

Czyżby szpan? No nie :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry