No dobra, dzięki za dotychczasowe pomoce. Nie chcę Was już "męczyć", ale to mój prawdopodobnie ostatni temat na tym forum, dlatego miałbym 2 prośby i jedno pytanie:
1. Mimo starań nic mi wychodzi z tymi dialogami (spacera za bardzo nie znam i do tego wyłącza mi się sam po 15 min.), więc jakby ktoś potrafił zrobić z tego paczkę i dał tu link do niej, byłbym bardzo wdzięczny, no i props też by poleciał. Chcę tylko to co w skrypcie powyżej, żeby Bezio i Diego rozmawiali oraz wykonywali jakieś zwykłe gesty dialogowe (czyli wszystko oprócz dubbingu).
2. Chciałbym jeden mały plik, który waży zapewne kilka marnych kb. Chodzi o plik Tro_Body.ASC. Jeśli ktoś go ma, to proszę o link do pobrania tegoż pliku.
3. Gdzie można edytować trofea zwierzęce? Chodzi mi o to, gdzie jest napisane, że np. Cieniostwór ma "w ekwipunku" skórę cieniostwora, Wilk skórę wilka, itd.
Jeśli pomożecie mi z tymi 3 punktami, to obiecuję, że więcej nie będę już o nic prosił. Bardzo mi zależy na tych rzeczach, zatem - proszę o pomoc.