Kiedy ukaże się pełna wersja? 69293 135

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 69293

Odpowiedzi 135

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
Jestem bardzo ciekawy kiedy ukaże się pełna wersja modyfikacji Gothic: Czas zapłaty.

Chciałem pochwalić twórców Prolog, ponieważ byłem mile zaskoczony fajny i ciekawymi dialogami oraz fajną rozgrywką bitwy, ale jednak był on trochę krótki!
Teraz nie mogę się doczekać premiery pełnej wersji dlatego pytam się kiedy mniej więcej to nastąpi?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Orc nie zapowiedział daty premiery by nie wodzić fanów za nerwy... było o tym mówione na starym forum

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Kiedy ukaże się pełna wersja?
#2 2008-01-21, 19:58(Ostatnia zmiana: 2008-01-21, 19:59)
Mod nie zostanie wydany za prędko. Mam bujną wyobraźnię i zapewniam, że tak szybko jej nie zatracę :) . Dużo zadań do wymyślenia, dużo do wykonania, masa pierdół do zrobienia, ot co. Poczekamy sobie jeszcze trochę ;)

słowo "dziękuje" było by dla mnie wybawieniem gdybyś nie napisał nic. Spamujesz jak cholera....

Tak samo jak ty.

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
dzikiben4 mówisz że ja spamuje, a ty też spamujesz, a w tej chwili napisałem dziękuje po to żeby zakończyć okolicznościowo temat, żeby nikt tu więcej nie spamował myśląc że ja może chcę się czegoś dowiedzieć, ale nie o tym jest ten temat!

A co do modyfikacji chciałem się zapytać czy możesz się podzielić z nami jakimiś nowościami które spotkamy w Czasie Zapłaty jakie postacie główny wątek mnie więcej ile godziny gry itp.
Bardzo Cię proszę o dodatkowe informację, ponieważ jest bardzo ciekawy co do tej modyfikacji!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

#4 2008-01-21, 20:11(Ostatnia zmiana: 2008-01-21, 20:12)
Prace idą do przodu w troszkę zaskakujkącym mnie tempie. Prawdopodobnie w najbliższym czasie zostanie wydany nowy trailer.

P.S. Dziki, czy zaprzeczam?

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
O co z tym słynnym mieczem runicznym podobno macie jeszcze stworzyć kilka tego rodzaju broni w grze czy to prawda?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
O co z tym słynnym mieczem runicznym podobno macie jeszcze stworzyć kilka tego rodzaju broni w grze czy to prawda?
Z tego co wiem, jest tylko jedna broń, ale mogę się mylić.

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
Aha bo ja bym wam proponował zrobić np. misje z trzema świętymi ostrzami runicznymi taki wątek mam nadzieję że mój pomysł nie jest głupi bo ciekawy by był quest z świątynią trzech mieczy np. odpowiadających żywiąłą chronionych przez golemy hmm co ty o tym sądzisz?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

#8 2008-01-21, 21:10(Ostatnia zmiana: 2008-01-21, 21:12)
Aha bo ja bym wam proponował zrobić np. misje z trzema świętymi ostrzami runicznymi taki wątek mam nadzieję że mój pomysł nie jest głupi bo ciekawy by był quest z świątynią trzech mieczy np. odpowiadających żywiąłą chronionych przez golemy hmm co ty o tym sądzisz?
Szczerze mówiąc to nie rozumiem
Ale sposób na zdobycie miecza runicznego już jest i to w cale ciekawy :)
Więcej niż jeden miecz nie jest potrzebny, więc...

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
Rozumiem jednak mieczem na pewno pomacham zresztą na videoprologu na pl.youtube.com wygląda całkiem nie źle, a jeśli chodzi do mojego pomysł chodzi o jakość świątynie z tym mieczem żeby trzeba było się namęczyć przy jego zdobyciu, albo nawet stworzyć strażników żywiołów jak z golemami Xardasa a tym razem pomysł jest nawet bardziej na miejscu bo miecz runiczny przypomina miecz efektów żywiołów także pomyślcie o moim pomyślę, a jak się spodoba to go użyjcie mam jeszcze parę innych ciekawych jak sadzę pomysłów, ale przecież to wasz mod i wasze pomysł więc życzę miłej i przyjemnej pracy nad nim i proszę żebyście się troszkę pośpieszyli bo nie mogę się doczekać :)

Lavius ma rację niech w o treści moda wypowiedzą się jego twórcy, ponieważ to ich modyfikacja i oni będą wiedzieli o niej najwięcej także prosimy z niecierpliwością twórców modyfikacji o udzielenie jakich kol wiek informacji przybliżających nam fabułę moda i oczywiście jak idą planowane pracy czyli np. ile procent textur zrobionych albo coś w tym stylu, ponieważ Czas Zapłaty jest jedną z najlepszych polskich modyfikacji, jednak jeśli autorzy nie będą chcieli udzielić żadnych informacji zrozumiem miłej pracy ;)

Dziuby

Dziuby

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
A ja bym z kolei proponował nie pospieszać ludzi do pracy. Każdy ma swoje tępo i niech sie tego trzymają. Co do pomysłu z trzema świątyniami to bardzo mi sie to podoba. Ale nie będe już rozwijał tej myśli bo i tak twórcy trzymają się swoich ^o^

Pozdrawiam i życzę by praca nad modem wam sie dobrze układała :)

You know who I am bitch. I'm -=Mr. WestSide=-

Now I'm On The Top, Let The Champage Pop,

Throw You'r Hands In The Sky, Cuz
-=Mr. WestSide=- Don't Stop!

Dope Boys What's Up?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A ja bym z kolei proponował nie pospieszać ludzi do pracy. Każdy ma swoje tępo i niech sie tego trzymają

Problem w tym że żadnego tempa nie ma i wszyscy się zwyczajnie opierdalają xD.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: TH link=topic=144.msg1148#msg1148 date=Jan 24 2008, 21:59\'
Problem w tym że żadnego tempa nie ma i wszyscy się zwyczajnie opierdalają xD.
To oficjalna wersja, tak wiec nie słuchajcie XD

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
No to spróbujcie ich pośpieszyć żeby było temo przynajmniej 1 litera skrypty na 2 tygodnia to się przynajmniej kiedyś doczekamy ;)

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Cytat: Xardas348 link=topic=144.msg1374#msg1374 date=Jan 26 2008, 11:09\'
No to spróbujcie ich pośpieszyć żeby było temo przynajmniej 1 litera skrypty na 2 tygodnia to się przynajmniej kiedyś doczekamy :lol:
No nie przesadzaj. Chyba troszeczkę szybciej

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Gdyby napisali jeden nieduży skrypt dziennie to było by już 100% ;)

"Now I stand, the lion before the lambs

and they do not fear...

They cannot fear
"

Arthas Menethil, The Lich King

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Nie narzekać xD Nie potraficie się odpowiednio cieszyć się wyczekiwaniem. Te emocje! Ta chęć kopnięcia twórców w tyłek! Chyba lepiej poczekać trochę i dostać moda lepiej dopracowanego niż iść na łatwiznę i wydać zabugolonego xD

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
No właśnie! ale niech bedzie chociaż 1 litera na tydzień (to dwa razy szybciej, czyli dużo szybciej:D )

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
Ty mnie nie strasz emocja mi bo już świrka dostaje :P

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Cytat: Lavius link=topic=144.msg1830#msg1830 date=Jan 28 2008, 17:09\'
Nie narzekać xD Nie potraficie się odpowiednio cieszyć się wyczekiwaniem. Te emocje! Ta chęć kopnięcia twórców w tyłek! Chyba lepiej poczekać trochę i dostać moda lepiej dopracowanego niż iść na łatwiznę i wydać zabugolonego xD
A co jeśli każdy z naszych skrypterów pisze co najmniej kilka skryptów dziennie??

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry