Kiedy ukaże się pełna wersja? 73441 135

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 73441

Odpowiedzi 135

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Czemu tak uważasz?

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
a prawda jest taka że na tego moda się raczej nie doczekamy.
Ja bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że to będzie właśnie jedyny mod, którego się doczekamy...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
przecież prace ciągle trwają. ludzie, nie oczekujcie że ktoś regularnie co tydzień będzie odpalał nowe filmiki i screeny. jest kilka renderów które przygotowałem tak więc liczę ze zostaną niedługo opublikowane.

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jak kończyło się demos czasu zapłąty? Bo mi tak sie kjonczylo ze po bitwie koles cos tam chcial i nic juz dalej nie bylo (zadnych zadan ani nic). nIe wiem, moze to u mnie jakis bląd, czy tak miało być?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Powinieneś iść do Antusa, a po rozmowie daj się zaciukać gornowi

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Miałeś pójść do tego kolesia i wtedy miał zabić cię Gorn, to raz.
Dwa to to że piszesz w nieodpowiednim dziale.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Hmmm, prolog był super ale coś za długo czekamy na pełną wersje, wiem że to emocje ;)   ale
jakby tak się dało troszkę szybciej..

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, ja też bardzo sie niecierpliwię. Tlko, że w prologu zawsze musiał wygrac stary oboz w tej bitiwe. Probowalem z 5 razy, nawet atakowalem swoich. Szkoda.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Kiedy ukaże się pełna wersja?
#48 2008-04-05, 09:19(Ostatnia zmiana: 2008-04-05, 09:20)
Cytat: Garret link=topic=144.msg11403#msg11403 date=Apr 4 2008, 23:41\'
No, ja też bardzo sie niecierpliwię. Tlko, że w prologu zawsze musiał wygrac stary oboz w tej bitiwe. Probowalem z 5 razy, nawet atakowalem swoich. Szkoda.
Gdyby wygrał Nowy Oboz i byłoby jakies sensowne zakonczenie (nie ze lezysz na ziemi :P )  to musielbysmy robić 2 wersje CZ bo CZ to kontynuacja Prologa tylko ze inną postacią, ale w tym samym swiecie i czasie.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Czyli że co? W pełnej wersji nowy obóz będzie ,,zniewolony''?

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: BEZI link=topic=144.msg11427#msg11427 date=Apr 5 2008, 10:57\'
Czyli że co? W pełnej wersji nowy obóz będzie ,,zniewolony#msgote author=BEZI link=topic=144.msg11427#msg11427 date=Apr 5 2008, 10:57\']Czyli że co? W pełnej wersji nowy obóz będzie ,,zniewolony#msgote author=BEZI link=topic=144.msg11427#msg11427 date=Apr 5 2008, 10:57\']Czyli że co? W pełnej wersji nowy obóz będzie ,,zniewolony?
Zgadza się :P

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
To dobrze...ale fajnie by było jakby się grało myśliwymi żeby odbić NO, taka bitewka ja kw prologu  :P

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
No to nawet fajnie (zawsze chciałem w gothicu dokopac staremu obozowi więc może teraz będzie rewanż NO) :P

Astro

Astro

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mam taką małą prośbę, czy ktoś wie na jakim poziome stoi postęp gothic CZ, najlepiej by podać w procentach.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Cytat: Astro link=topic=144.msg11846#msg11846 date=Apr 9 2008, 16:55\'
Mam taką małą prośbę, czy ktoś wie na jakim poziome stoi postęp gothic CZ, najlepiej by podać w procentach.

Forum TheModders serdecznie gratuluje! Jesteś 999 userem, który zadał pytanie o postęp pracy nad modem CZ! W nagrodę otrzymujesz e-booki: "Mój przyjaciel spam", "Jak skończyc z nałogiem-publikacja dla spamerów" oraz zestaw "Małego spamera". Wszystkie te wspaniałe nagrody ufundowała firma Kazz i syn Sp. z.o.o.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie rozumiem jak można podać stopień ukończenia w procentach projektu który jest elastycznym, ciągle rozwijanym dziełem bez sztywnych ram. Pisarza również byś zapytał o procentowy poziom prac nad jego nową książką?

Mod jest ciągle rozwijany, pojawiają się nowe pomysły i plany natomiast stare jest ciągle poprawiane, rozwijane i dopracowane. Sądzę że lepiej będzie gdy wszyscy jeszcze trochę poczekają i zostaną absolutnie zaskoczeni finalnym wynikiem prac który będzie miał na prawdę wiele mocnych atutów niżeli zagrają w modyfikację która będzie pod wieloma względami nie zrealizowana.

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie co, zamiast narzekać że tak długo to trwa pomoglibyście w tworzeniu moda. The Modders robi świetne mody, ale żeby prace szły sprawniej proponowałbym "zatrudnić" jeszcze trochę ludzi.

Po co jest robiony mod CZ ? a po to żeby go wydać, a jeśli nie to po co ?

Więc nie piszcie głupich postów typu "Chyba sie nie doczekamy" bo nie po to wkładane jest tyle pracy żeby pliki moda został w premedytacją zlikwidowane i domyślam się, że nie również po to by pograli w niego sami twórcy.

Jeszcze jedno - SZACUNECZEK, że robicie jednego moda 1 rok i wcale wam się to nie znudziło, ale widać że u większość nie ma tej "iskry" czyli pełnej satysfakcji z robienia moda. A TO JEST NAJWAŻNIEJSZE (pisze w większość, żeby nie było)

Adrian
  • Gość
To prawda. Mod zapowiada się świetnie.
Tylko co do tego demka. Gorn powinien być nieśmiertelny bo jak grałem pierwszy raz to go rozjechałem bez problemu. Najlepszy MIECZ dwuręczny i max siłki, i mamy go na 5 uderzen. Najszybciej cięciami od boku^^

Kewin
  • Gość

Kewin
Gość

Kiedy ukaże się pełna wersja?
#58 2008-07-29, 19:42(Ostatnia zmiana: 2008-07-29, 19:43)
1.Nie pośpieszajcie pracy nad modem.
2.Bogami nie jesteście nie zdziałacie cudu.
3.Starają się rzeby mod był jak najlepszy.

No wiem,że niemorzna się doczekać modu terz się niecierpliwie ale czekam bo to poprawia chęć do zagrania ;)

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Kewin link=topic=144.msg25380#msg25380 date=Jul 29 2008, 19:42\'
1.Nie pośpieszajcie pracy nad modem.
2.Bogami nie jesteście nie zdziałacie cudu.
3.Starają się rzeby mod był jak najlepszy.

No wiem,że niemorzna się doczekać modu terz się niecierpliwie ale czekam bo to poprawia chęć do zagrania ;)

Nowy a na początek tyle błedów pisze  ;p  
Nie bój się zrobią moda za niedługo

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry