przejrzysz wszystkie i określisz swoje oczekiwania i gusty
przejrzysz wszystkie i określisz
wszystkie
zmarnuj z jeden-dwa lata*
Dalej nie rozumiem, po co takie intro w ogóle. Ktoś na sb walnął tekst w stylu "biała kartka, klocki lego i masz lepsze" - zgadzam się. Dlaczego usilnie próbujesz zrobić to koniecznie w tym całym vegas? Spróbuj czego innego, 3ds maxa, gimpa, painta, aparatu fotograficznego, czegokolwiek. Zobacz sobie, jak wyglądają intra "poważniejszych" kont na youtube, ot, programOG chociażby:
http://www.youtube.com/user/ProgramOGTo jest już ładne, pomysłowe i na ogół trudne do wykonania ale pokazuje, co chcę powiedzieć. Po co koniecznie na intro ma się kręcić tekst? Pomyśl trochę i kto wie, może wpadniesz na świetną ideę połączenia dwóch trójkątów w ten sposób, że wyjdzie coś naprawdę schludnego?
tam na górze jest dużo pierdolenia które pisałem wciąż myśląc. podsumowanie:
zrób coś dokładnie tak, jak właśnie chcesz - coś prostego. żadnych falujących gówien w tle, żadnej jaskrawej obwódki tekstu i innych pierdółek ala moja pierwsza praca na informatykę z podstawówki. Trzeba będzie może nad tym trochę pomyśleć, ale koniec końców wyjdzie łatwiej niż znalezienie odpowiedniej czcionki do tego, żeby wyglądała dobrze w kompozycji z różowymi flakami w tle i jaskrawą neonobwódką