Lotro 44912 173

O temacie

Autor Teh

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 44912

Odpowiedzi 173

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Właśnie zauważyłem, że są jakieś traitsy, to się kupuje/uczy/zdobywa?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Zdobywa za Deedy albo kupuje

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

Lotro
#102 2011-05-17, 00:06(Ostatnia zmiana: 2011-05-17, 00:07)
Wymęczyłem 16lvl, dowlokłem się do Bree i sam się sobie dziwię, że jeszcze w to gram :D  Dzięki elvans za itemki i kasę.

Chyba wytrwam do 20 żeby oblookać te skimrishe.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

sauron
  • Gość
...sam się sobie dziwię, że jeszcze w to gram...

a widzisz, jest coś magnetycznego w lotr  :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#104 2011-05-17, 16:44(Ostatnia zmiana: 2011-05-17, 16:47)
a jak człowiek kupuje potem Lone Land albo North Downs czy jak to sę zwię to wciąga go jeszcze bardziej potem zakupuje Evendim i nie mogac się powstrzymać trollshawn żeby w końcu kupić Angmar i toczyć epickie walki w Carn Dum dobijając lvl tam 46 czy któryć robiąć Epic Vol 2 w Morii z legendarnymi itemkami i zakupić Morie zwiedzając te wszystkie piękne miejsca xD

I jak coś dobij 21 bo chyba od 21 jest typowo grupowy skirmish GB Maze a tam wskocze na krasnala i Ci pomogę namówimy jeszcze kazza i to będzie spacerek : p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No w sumie coś w tym jest, ale chyba więcej sentymentu do L2 i wowa bo lotr trochę mix tych 2 gier mi przypomina. Szkoda tylko, że q są tak tendencyjne, tutaj zdecydowanie jest ciekawszy aoc no i graficznie bije na głowę chyba wszystkie mmo.

Kurde najgorsze, że w wieśka nie chce mi się grać :D  Poczekam z tym do wakacji żeby przejść na strzała.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Fakt początkowe questy są strasznie nudne i koeljny fakt że graficznie do AoCa to temu kawał drogi.
Z czasem sa ciekawsze questy grupowe np e Evendim z takim żółwiem albo w North Downs z orkami co nie kazz? : p
No i z czasem rozwija się ten motyw  questa Epickiego spotyka się Legolasa Gimliego i całą wesołą kompanie.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Elv jakieś recepty jubilerskie ci wysyłać? Bo sporo tego posprzedawałem. A legendarne itemki od którego levela są?

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Spoko recept to ja sobie mogę nakupywać krocie bo mam z 7g : p Typowo legendarne itemki od 45+ chyba wcześniej co najwyżej można sobie zrobić jakieś tam specjalne ale to jeszcze nie to. No i motyw zdobywania lvli tymi legendarnymi i ich rozwój jest ciekawy można naprwdę niezłe kombinacje robić.

sauron
  • Gość
questy grupowe np e Evendim z takim żółwiem albo w North Downs z orkami co nie kazz? :

tak elv  :lol2:

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
jakbyście mi powiedzieli jak tu kupić konia byłbym bardzo wdzieczny ;]

sauron
  • Gość
jakbyście mi powiedzieli jak tu kupić konia byłbym bardzo wdzieczny ;]

po 20lvl, kupujesz za turbine opcje która pozwala dosiadać bydle za około 50tp i za jakieś 500s kupujesz konia u koniokrada w Hengstacer Farm.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Od kiedy można nosić heavy armor?

sauron
  • Gość
Od kiedy można nosić heavy armor?

kim grasz?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Krasnalem championem.

sauron
  • Gość
Krasnalem championem.

jak jeszcze nie masz, to pewnie od 20.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Nie jestem pewien ale wydaje mi się że dostepny był chyba tylko dla guardianów.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Championi tez mogą ale muszą się nauczyć skilla u trenera.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
O.S.: Windows® XP
Processor: Intel Pentium® 4 1.8 GHz or equivalent
RAM: 512MB
Video: 64MB NVIDIA GeForce® 3 or ATI® Radeon® 8500
Disk Space: 7GB available
DirectX: DirectX® 9.0c
Optical Drive: 2X DVD ROM
Connection: 56kbps Modem

Mmmm... wygląda na to, że nawet na moim gównie zadziała!
Tyle że gdzieś czytałem, że bez 2GB ramu nie warto podchodzić do gry. Ja mam 1280 mb ram, procek 1.8 (w teorii, bo sam uważa się za 1.4 O_o) i cholernie starego radeona 9000 pro, jednak coś się z tym kompem niedobrego dzieje, bo ostatnio nawet w goticzku musiałem obniżać detale. Jak myślicie - warto ściągać? Zadziała cholerstwo?

makin' bacon

sauron
  • Gość
mocna przesada moim zdaniem, sprawdzę wieczorem czy z 1gb będzie chodzić. kwestia karty i cpu ogólnie nie masz wesoło ale na low pójdzie bez problemów.

0 użytkowników
Do góry