Lotro 44827 173

O temacie

Autor Teh

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 44827

Odpowiedzi 173

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Jaki craft brać?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Lotro
#81 2011-05-12, 01:30(Ostatnia zmiana: 2011-05-12, 01:32)
byle nie jewellery bo się nie wyróżnisz oryginalnością.

Mogę użyczyć dużej pożyczki na start, powiedzmy 5g za jakiś niesprecyzowany jeszcze benefit w przyszłości.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Dzięki, na razie jakoś nie mam dużych wydatków.

Co do craftu to co się opłaca w sensie sprzedaż itemów?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Lotro
#83 2011-05-12, 01:40(Ostatnia zmiana: 2011-05-12, 01:41)
5g nie dasz bo tyle można od chyba 20lvl dopiero. 2g to max w tej chwili, chyba że sobie kupią currency cap

Co do craftu to co się opłaca w sensie sprzedaż itemów?

olałem tworzenie itemów, sprzedaje surowce, idą jak woda

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Lotro
#84 2011-05-12, 01:41(Ostatnia zmiana: 2011-05-12, 02:08)
Na mieście powiadają że scholar ładnie zarabia. Nie miałem nigdy okazji sprawdzić wszak jestem tylko jednoawkowym starym jubilerem.

No ale racja racją, surowce są najlepsze, a produkowanie z nich itemów często obniża ich wartość.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Surowce czyli ruda, kamole, futra, etc. Ok ale jest coś na czym zarabia się zdecydowanie lepiej niż na reszcie, czy raczej jest balans w ekonomii?

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Mój nick to Dewar

Sroka8888

Sroka8888

Użytkownicy
posty60
Propsy6
  • Użytkownicy
Ostatnio zacząłem grać w to mmo i całkiem mi się to spodobało mój nic to Sroka na razie operuje w bree i w jego okolicach i pytanie do was jaką profesję wybrać najlepiej pod Lore mastera.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
W tej grze ekonomia jest chyba na tyle zbilansowana, że nie ważne co weźmiesz to i tak ci się to opłaci w równym stopniu, a o kasę tak czy siak nigdy nie ma tutaj problemu (ewentualnie mogę pożyczyć). Czyli w zależności na co masz zajawkę. Może popatrz kto robi dla klasy broń (czym oni w ogóle walczą?) i nim zostań.

BTW. fajna tawerna http://imageshack.us/photo/my-images/149/siatkaou2.jpg/

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
BTW. fajna tawerna http://imageshack.us.../siatkaou2.jpg/
Oh... to z Łotra? Robiłem bliźniaczą dla BIT na podstawie tego conceptu: http://www.davidemirzian.com/3dcg/warh/warhammersketch.jpg :D  Wydaję mi się, że moja nawet była lepsza, bo tutaj deformacja nie wyszła jej na dobre :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
KZW mam lekkie problemy finansowe... : p

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
ty nie dostaniesz

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
No ale naprawdę potrzebuje z 2g tylko na rozkręcenie interesu : p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

Lotro
#93 2011-05-13, 12:47(Ostatnia zmiana: 2011-05-13, 12:53)
Czyli nieważne jaki craft zrobię bo i tak najbardziej opyla się sprzedawać surowce?

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#94 2011-05-13, 13:03(Ostatnia zmiana: 2011-05-13, 13:07)
Ja zrobiłem sobie weaponsmitha bo myślałem że będe robił bronie ale potem to stało się nieopłacalne bo i tak ze skirmishy fajniejsze miałem więc robiłem go na maxa tylko dla tytułu a tak to sprzedawałem surowce

sauron
  • Gość
kupa ludzi mimo wszystko produkuje itemy, inni sprzedają surowce. jest tam jakaś równowaga, chociaż jak zauważyłem niektóre klasy mają problemy z wyposażeniem, które mało kto robi i sporadycznie. na pewno jednak szybsza i pewniejsza kasa jest na surowcach.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ok surowce. A profesja? Też myślałem o kowalstwie, ale exploracja chyba łatwiejsza - tu zbiera się skóry, rudę, etc?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Lotro
#97 2011-05-13, 15:11(Ostatnia zmiana: 2011-05-13, 15:13)
No ale naprawdę potrzebuje z 2g tylko na rozkręcenie interesu : p
To napisz na SB jak będziesz grał.

Ok surowce. A profesja? Też myślałem o kowalstwie, ale exploracja chyba łatwiejsza - tu zbiera się skóry, rudę, etc?
No ja bym teraz pewnie brał explorera

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Gdzie się kupuje większe bagi?

sauron
  • Gość
Gdzie się kupuje większe bagi?

nie można, to jedno z ograniczeń wersji free. można dokupić następne 2x15 ale za sms/przelew itp alternatywnym rozwiązaniem jest vault w bree i kilku innych miejscach. powiększany za zarabiane srebro.

0 użytkowników
Do góry