@edeksumo - Też mi się tak wydaje. Taka jakby za świeża .. nie ? Nie pasująca w zupełnie pod klimat tych beczek (już lepiej niech da wiadro albo ze dwa wiadra z wodą/ewentualnie skrzynie jakieś).
@Gothic 1210 - Screen pierwszy - poza nowymi teksturami,dwoma strażnikami i ogniskiem nie zmieniłeś nic, co nie byłoby ukazane na dalszych screenach. Nie wiem czemu na tą marną trawę kładziesz taki "akcent" i czemu ją tak "podkreślasz". Trzeci - to samo. Nic poza trawą. Screen nawet nie sprecyzowany co ma ukazywać. Czy wieżę gdzieś w oddali ? Czy te 3 wilki ? A może znowu tą "khurwatrawę" :lol2?:? Czwarty już lepszy. Przynajmniej widać, że dbasz w modzie o głupie szczegóły i detale z mniejszości gothicowej - chociaż zwykły gracz tego nawet nie zauważy, a "krytyk od szczegółów" cię za to opieprzy - na tM to norma. Piąty - nie wiem, nie poznaję tej lokacji (dawno nie grałem w gothica) więc się nie wypowiadam. Szósty - znowu to samo. Co ty masz facet z tą trawą i z tym kładzeniem na nią takiego nacisku ? Jak już ją tak "unosisz ponad wyżyny" to chociaż pokaż, że JEST CO UNOSIĆ. A no i sorry - są TRZY DRZEWA

. Siódmy - nie wiem czy trzeba tu komentarza

. Jeden wojak stoi nad trzema innymi i lampi się jak walczą ? Bo "treningiem" to bym tego nie nazwał. Złe rozmieszczenie tych - a niech już będzie - trenujących do tego stopnia, że jeden drugiemu mógłby wbić miecz w dupsko. I znowu ta trawa

ty już lepiej daj zwykłą ściemnioną teksturę starej trawy z gothica, albo zrób taki "szary ląd" jaki robi się z trawy w GD w gothicu 2, bo to podłoże co jest teraz, można by przyrównać bynajmniej do mechu rozrośniętego na niewiadomo jaką skalę. To tyle ode mnie. Dziękuję, do widzenia.