Pojęciem JAKIŚ TYDZIEŃ nie określisz zawieszenia prac na dwa/trzy tygodnie czy na dwa /trzy dni ,prawda
A czemu nie? "Myślałem że mam tylko jeden tydzień zawalony, więc tak napisałem. Niestety za chwilę przyszły obowiązki związane ze szkołą/pracą/domem, przy czym jakiśtam mod do zjebanej gierki sprzed 10 lat jest niczym."
Więc nie wiem w ogóle po co twój post z treścią "słowo klucz".
By wyraźnie pokazać, że autor nie jest pewny tego czasu, czyli równie dobrze może przestać pracować nad modem na dajmy na to 2 tygodnie.
Poza tym od mojego ostatniego posta minęło już trochę czasu ,a 10 dni minęło od ostatniego posta warki, dla przypomnienia pierwszy post też nie był ostatnio na bieżąco aktualizowany. Jak widać minęło trochę więcej niż JAKIŚ TYDZIEŃ i sądzę, że minie jeszcze trochę.
No ale co z tego? To jego mod, on tu ustala zasady. Poza tym wyraźnie uznałeś że cały wolny czas poświęca na moda:
już od wczoraj od popołudnia powinieneś się zajmować modem po tej tygodniowej przerwie.
Z drugiej strony - Warka hmm .. powiedzmy "USTANOWIŁ" premierę na czerwiec,początek czerwca, więc chyba nie ma się zbytnio czym przejmować.
Nawet jeśli padł by mu dysk (

), to wasze stękania może mieć w dupie, bo chłopak się napracował i to ukazał, czyli dowiódł swoich umiejętności, a tych nie traci się wraz z formatem dysku.