G2NK Zemsta Wojownika 110216 311

Ankieta

Zrobić dubbing?

Głosów w sumie: 58

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 2.03.2011 roku

Wyświetleń 110216

Odpowiedzi 311

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja też mam egzaminy. i niezamierzam się wogóle uczyć. z próbnych miałem polski 36, matma 18, anglik 38 a ide do technikum więc dostane się z palcem w dupie niezależnie jak napisze bo oceny mam niezłe a taki typ szkoły niejest arcywymagający ;p  . a teraz to przydała by się pomoc ale przy skryptach. a dokładniej monologi i ticktocki a w szczególności monologi bo ticktocki powoli ogarniam. bo dialogi umiem.
Monologi mogę spróbować.
Dawno tego nie robiłem ,ale czas sobie przypomnieć   :naughty:

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
z tego co widze niespodobała wam się arena prezentowana na początku.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ab839432e680165a
a więc mam pytanie jak powinna wyglądać taka mała miejska arena? musze ją teraz zrobić a niemam pomysłu co by się mogło podobać.

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
Moim zdaniem będzie wygladąć lepiej bez tego płotka. Bo on jest tam trochę jakby na siłę..

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
Mi się ta arena podoba moim zdaniem bez płotka będzie gorzej

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
Arena spoko jest tylko ze lyso jest wokul niej.Warka na tym filmiku na YT som jakies modele broni zmienione i jakby inaczej zbudowane .Jakim programem to robiles? Gdybys zrobil przyplotku trybuny czy cos w tym stylu to lepiej by wygladalo u przy wejsciu na arene takie cos jak Scatty w 1 ma za czym stoi.W tedy lyso by nie bylo.Prosze o szybka odpowiedz na temat mojego pytania!? :huh:  :ok:  :lol:  :wink:  :lol2:  :naughty:  :pokerface:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
JEZU @up słownik nie gryzie
Warka może zamiast drewnianego płotku daj jakiś kamienny będzie bardziej pasował niż drewniany.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
bronie robie w wingsie 3d nie są pozmieniane tylko wszysko jest nowe. a arena... planuje zrobić coś w tym stylu tylko z boku kraty i jakieś fajne wejście .tak jagby była walka w klatce xd

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
może jeszcze lwy tam dodasz ? xD

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy

LordKielbasian

G2NK Zemsta Wojownika
#68 2011-04-10, 22:43(Ostatnia zmiana: 2011-04-10, 22:53)
Fajne, może być z tymi kratami a wejścieMoże taka jakby brama jak w SO w zamku :lol2:

Ale ten Wings trudny w obsłudze  :[  
Ja bede robić moda Kosa po chwałe i przeznaczenie do G2NK i chcem tez sobie wymodelowac bronie tylko nie umiem sie tym programem obsługuje.

Jak chodzi o arenę i o lwy to lwy mogą być posągami przed wejściem na arene tak 1 po prawej a drugi po lewej.Fajnie by to wyglądalo :naughty:  

Jest jakies spolszczenie do Wingsa 3d czy jakieś uprostrzenie ?? :blink:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

G2NK Zemsta Wojownika
#69 2011-04-11, 00:21(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 00:21)
Jest jakies spolszczenie do Wingsa 3d czy jakieś uprostrzenie ?? :blink:

A co ty tam chcesz spolszczać?  :pokerface:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

G2NK Zemsta Wojownika
#70 2011-04-11, 00:55(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 00:57)
Bo wiesz wings jak go instalujesz to jest po angielsku a trudno poszukać w ustawieniach zmiany języka :facepalm:
Cytat: lordkielbasian
uprostrzenie
:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  oO  oO  oO  oO    
to jest prawie tak proste jak paint jak nie ogarniasz na yt są tutki

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

G2NK Zemsta Wojownika
#71 2011-04-11, 15:59(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 16:00)
:huh:  :ok:  :lol:  :wink:  :lol2:  :naughty:  :pokerface:  

No proszę cię, człowieku, opanuj się. To NIE jest fajne.

Wracając do tematu:
Warko, proponuję, aby zmienić umiejscowienie. Wygląda jakby troszku na uboczu. I lepiej zrezygnować z płotku, a vobem (chyba Ci się już nie chce mesha edytować) dodać trybunę.
No i można by urozmaicić areny goticzkowe innym kształtem - nawet elipsa zrobi lepsze wrażenie niż standardowe koło.
No i trochę ją powiększyć.

makin' bacon

kamil101

kamil101

Użytkownicy
posty42
Propsy3
  • Użytkownicy
zgodze sie ze wszystkimi plotek nie pasuje lepiej jakies kamienne sciany

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
arena wygląda tak jakby to szare wrastało w to zielone. Najlepiej usuń szarość będą się bić na normalnej powierzchni, a wokół zrobisz kamienny mur

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Archarius

Archarius

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Teraz ja się wypowiem. No więc tak...świat mi się podoba, szczególnie lasy (bo sam bym lepszego nie zrobił) ale te trzy (czy ile ich tam było) obozy "buntowników" są za małe. Na twoim miejscu dorobiłbym im jakiegoś klimaciku...np. taka dobudowa w powietrzu (tak, ten obóz w powietrzu bardzo mi się podoba ale dach to jednak by się im tam przydał!). Dodałoby to nie tylko klimatu ale i również siły temu obozowi. Moglibyśmy przecież podbijać go w grupie, nie pojedynczo przecież bohater to nie jest jakiś wybraniec bogów.
Dalej, jeżeli chodzi o kosmetykę świata - nie podoba mi się arena. Troszkę się uśmiałem jak powiedziałeś "bardzo klimatyczna" bo ona nie jest klimatyczna i czytając posty wyżej stwierdzam, że nie tylko ja tak twierdzę (wiem nie gramatycznie to teraz napisałem). Dodałbym tam jakieś wieżyczki, podium dla sędzi i trybuny gdzie można podziwiać jak ktoś dostaje w morde.
Inna rzecz...nie rozumie trochę fabuły...jacyś tam żołnierze się zbuntowali..dobra to w Gothicu normalne; ale po jaką cholerę oni chcą podbić to miasto? Mógłbyś mi to wyjaśnić?

Na koniec mogę powiedzieć, iż mod zapowiada się bardzo fajnie! Jeżeli wyrobisz się przed 1 Września to zapewne w niego zagram. Ale dam Ci dobrą radę...nie śpiesz się, rób to spokojnie i po troszku a to dlatego, żebyś nie musiał potem co kilka dni wypuszczać patchy. Jeżeli chcesz to odezwij się do mnie, zorganizujemy Ci jakąś stronę internetowa(tylko nie pisz na GG).

To tyle, jeżeli chodzi o mnie:P.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
a więc tak arenke zmieniłem jest teraz w kształcie koła z kolumniami dookoła a od kolumny do kolumny rozciąga się krata. jest mierna ale lepsza niż przedtem. a oni podbijają miasto by się tam osiedlić. może niezadobrze wyjaśniłem fabułę, ale moge przyśiąść że będzie to największy atut moda ;p  moda planuje wydać na wakacje. jednak jest on amatorski. level design jest żałosny, czasami są lekkie freezy, są problemy z zanikaniem obiektów (jeśli damy za duże to mod się zacina i wyłancza.) a teraz ide się uczyć bo jutro mam gimbazowe egzaminki !! :crux:

Sheppard

Sheppard

Użytkownicy
posty29
Propsy16
  • Użytkownicy
Wreszcie udało mi się zalogować.
Pierdol egzaminy,i tak je zdasz.Co do areny,to może by dać jakiś piasek albo żwir na podłoże? Kamienie robią się śliskie,i co to za walka,jak ktoś sobie łeb rozbije o podłoże ;].

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
Pierdol egzaminy,i tak je zdasz
Osoby z takim podejściem "na pewno" zajdą daleko.

Archarius

Archarius

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy

Archarius

G2NK Zemsta Wojownika
#78 2011-04-11, 20:18(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 20:20)
a więc tak arenke zmieniłem jest teraz w kształcie koła z kolumniami dookoła a od kolumny do kolumny rozciąga się krata. jest mierna ale lepsza niż przedtem. a oni podbijają miasto by się tam osiedlić. może niezadobrze wyjaśniłem fabułę, ale moge przyśiąść że będzie to największy atut moda ;p  moda planuje wydać na wakacje. jednak jest on amatorski. level design jest żałosny, czasami są lekkie freezy, są problemy z zanikaniem obiektów (jeśli damy za duże to mod się zacina i wyłancza.) a teraz ide się uczyć bo jutro mam gimbazowe egzaminki !!
Nie mam nic do fabuły poza tym, że jednej rzeczy nie rozumiałem. Też mam jutro egzaminy.
Apropo amatorskiego moda...to każdy jakoś zacząć musi. Taki orcwarrior też pewnie od razu duali nie stworzył. Szczerze życzę Ci powodzenia w moddingu!

Wreszcie udało mi się zalogować.
Pierdol egzaminy,i tak je zdasz.Co do areny,to może by dać jakiś piasek albo żwir na podłoże? Kamienie robią się śliskie,i co to za walka,jak ktoś sobie łeb rozbije o podłoże ;].

Sam się... Z takim podejściem to ty kolego daleko nie zajdziesz! Nikt sobie łba nie rozbije bo Gothicowe realia na to nie pozwalają..:P ale tak czy inaczej z tymi kamieniami to jest nawet dobry pomysł.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

G2NK Zemsta Wojownika
#79 2011-04-11, 20:27(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 20:33)
teraz ide się uczyć bo jutro mam gimbazowe egzaminki !!
Też jutro mam ,powodzenia stary  :ok:  
 A to się może przydać  :ok:  

MODLITWA PRZED EGZAMINEM

Boże, bądź ze mną i pomóż mi,
abym dał z siebie wszystko.
Daj mi jasność umysłu i uczciwość serca.
jeśli przekonam się, że są rzeczy, których nie znam,
nie pozwól mi się denerwować, ani okłamywać.
Daj mi szansę, bym mógł powiedzieć to, co wiem.
Niech pamiętam to wszystko,
nad czym tak ciężko pracowałem,
a jeśli muszę się przyznać, że byłem w czymś leniwy,
daj mi stanowczość, bym w przyszłości pracował lepiej
I czy potrafię, czy nie -
pomóż mi wyrazić to wszystko, co wiem.
Daj mi, aby to czego się nauczyłem,
Pozostało we mnie na zawsze
przez Chrystusa Pana Jezusa mojego Pana. Amen.

A to na środe

Co do moda nad arenką pracuję

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry