Z początku przyznam, że nie chciało mi się tego posta pisać no ale cóż ... skoro ma coś z tego być to każdy kto będzie miał zamiar pograć w tego moda powinien (co nie znaczy musi) coś określić, podpowiedzieć czy skomentować i wiem, że za niektóre pomysły mogę zostać negatywnie skrytykowany ale cóż - taki żywot człowieka. No to więc tak. Na początku chciałbym ci powiedzieć, że osobiście podziwiam cię za wytrwałość i za mocne nerwy, bo raczej "laik ze słabymi nerwami" czegoś takiego by się nie podjął. Ale bez kitu, pierdół , wazeliny i reszty gówna przejdę do rzeczy. Zgadzam się z chłopakami wilk trochę za jasny (ściemnij nieco podbrzusze oraz łapy i będzie gicik). Buntownicy - mam lekki problem i małą podpowiedź. To w końcu kolego BUNTOWNICY. Rozumiem - buntki w g3 skroiły nosiły pancerzyki metalowe czy pancerzyki paladynów, ale to tutaj to już gruba przesada. Same metal geary po obozie łaziły jak się zdążyłem zorientować przez te kilka chwil. Mogę ci polecić nieco koncepcji : Zrób 3 rodzaje pancerzy buntowniczych. Pancerz ze Skóry Jaszczura (zeskrótuj jak chcesz). Zwykły model pancerza wodnego kręgu, ale koloru zielonego. Drugi - Średni pancerzyk hmm ... może Gruby Pancerz ze Skóry trolla (też jakiś skrótowiec) który posiadałby model ciężkiego pancerza bandyty tylko, że koloru praktycznie brązowego całościowo. Natomiast najlepszy pancerz "ELYTY" buntowniczej , byłby to Nabijany Pancerz z Płytek Pełzacza. Model - Pancerza z płytek tyle, że gdzieniegdzie na teksturze pododawane takie pierdółki na kształt metalowych płytek. Skoro kwestia pancerzy omówiona skoncentrujmy się na następnym szczególe. Zauważyłem .... Ścięty pieniek z HUBĄ po środku ... TARGOWISKA .. HUBA PO ŚRODKU TARGOWISKA ? Polecam : Zrobić trochę klimatu pod postacią : 4 stoiska targowe - miecze, pierdoły, żywność , mikstury -, a na środku - i tu do wyboru - albo tasak z pieńkiem a koło tego sznur wisielczy , albo dwa dywaniki na krzyż i ze 3 fajki. Ale na boga ŻADNYCH HUB. Kontynuowawszy temat o "wilku" mam pomysł na kilka potworków.Trujący ścierwojad - ścierwojad który po ukąszeniu zatruwa , gigantyczny jaszczur (coś jak dwa jaszczury do kupy, koloru żółtego) , "Boss" Wilków - dokładna nazwa "Wilk Lwi",model warga tyle, że z teksturą skóry koloru lwa :p) który znajdował by się w najgłębszym i najciemniejszej miejscu największego z lasów, a siła jegy równoważyłaby się sile od 3 do 5 wilków (czyli jak wilk ma siły 50 czy 60 on miałby jej 200, 200+.
To tyle moich propozycji. Proszę o zdrową konstruktywną krytykę. Dałem kilka pomysłów możliwych do zrealizowania , które jednocześnie podsyciłyby rozgrywkę i zlikwidowałyby monotonię. Pozdrawiam.
Ps: Mógłbyś dodać także kilka misji tak od serca, żeby nie było samych misji typu wynieś ,przynieś ,pozabijaj. Coś na kształt : Pomóż (dajmy na to Rovalowi) Rovalowi naprawić uszkodzenia, gdzie chwytamy za młot, kilka pyknięć i po queście, czy takie rzeczy do zabawy (dla zlikwidowania nudy jaka pojawia się pod koniec rozgrywki) : Kości (rodem z MT by Poziomkaz) , Kulki, Zwykłe Polowanie/Polowanie na Grubego Zwierza (co jakąś liczbę dni np co 14 dni zaczepiałby cię wybrany strażnik i pytał, czy zgłaszasz się na polowanie). Chodzi mi mniej więcej o rozrywkę "rozruchową" i rozrywkę mniejszego pokroju tzn. hazard.